K katerinaa Εγγραφή 22 Σεπ 2008 Μηνύματα 400 Πόλη Ρέθυμνο 2 Φεβ 2009 #21 Εγω παλι τον ειχα παρει τηλ τα Χριστουγεννα... Δεν ειχε μωρα αυτη την εποχη μου ειπε! Απο Ανοιξη να παρω αν θελω!
Εγω παλι τον ειχα παρει τηλ τα Χριστουγεννα... Δεν ειχε μωρα αυτη την εποχη μου ειπε! Απο Ανοιξη να παρω αν θελω!
Maria Pap. Εγγραφή 22 Σεπ 2008 Μηνύματα 2.066 Πόλη Αθήνα 2 Φεβ 2009 #22 mariah είπε: Οταν ειδα αυτο το site φρικαρα που ειδα τα κλουβια μεσα σε τετοιο χαλι! Ποιος θα επαιρνε απο'κει; Μ'αρεσει που τα βαζει και φωτο... Τρομαρα του... Δείτε το υπόλοιπο... Μαράκι καλά έκανες και μας το έδειξες, να ξέρουμε τουλάχιστον εμείς, εδώ μέσα, τι κυκλοφορεί και να το αποφύγουμε. Όσο για τους εκτός PetBird ...
mariah είπε: Οταν ειδα αυτο το site φρικαρα που ειδα τα κλουβια μεσα σε τετοιο χαλι! Ποιος θα επαιρνε απο'κει; Μ'αρεσει που τα βαζει και φωτο... Τρομαρα του... Δείτε το υπόλοιπο... Μαράκι καλά έκανες και μας το έδειξες, να ξέρουμε τουλάχιστον εμείς, εδώ μέσα, τι κυκλοφορεί και να το αποφύγουμε. Όσο για τους εκτός PetBird ...