με ρωτάς πράγματα αυτονόητα...η συμμετοχή και η κατάθεση της εμπειρία σου στα θέματα που αφορούν την εκτροφή... Βίντεο και φωτο από την εκτροφή σου κλπ...Οποιος;
... Μπορείς να μου υπενθυμίσεις το θέμα που έχεις δείξει την φωλιά;Ααα αυτο οκ συμφωνω εχεις δικιο νομιζω. Εχω ανεβασει και φωλια μου! Τεσπα συμφνω παντος! Αλλα νομιζα πως εννουσες καποιο τροπο εξακρυβωσεις πανω στο πουλι!
οκ...Αα καπου στα ιθαγενη ειναι απο το πασχα εκει μεσα καπου δεν θυμαμαι! Σορρυ!
Παναγιώτη, ζήτησες π.χ. από το Δημήτρη (που είστε κοντά), να ανταλλάξετε πουλιά και σου είπε όχι;Μα συμφωνω αλλα πες μου ξερεις οτι βγαζω καρδερινες κ σου λεω σ εσενα κ στον καθενα σου δινω δυο πουλακια αδερφια δως μου κ εσυ και ειμαστε μπομπα κ μου λες αα μονο πουλαω δεν δινω! Ειναι αλλα πουλια τ δικα μου εε πως ν συνεχισω εγω οταν τρεις στους πεντε μου ειπαν το ιδιο!
Ή σου έρχονται μόνα τους ουρανοκατέβατα!Για πιο λογο να μην δωσω αυτα τα πουλακια ισως οσοι πιο πολοι τοσο καλυτερο! Αλλωστε λιγες φορες εχω πουλησει πουλακι! Συνηθως χαριζω για αυτο καθε χρονο ολοι μου φερνουν ενα με δυο πουλακια για ν με ευχαριστησουν! Και αν δεν χαρισω εχω εναν φιλο με πετ σοπ και του δινω πουλια και περνω εξοπλισμο και τροφες!
Αν υπάρξει κάποιος θα απαντήσει Γιάννη. Μην ανακινείς το θέμα συνεχώς σε παρακαλώ.Υπάρχει κάποια νέα πρόταση;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας