Γενικά Εκτροφείς καρδερίνας

με ρωτάς πράγματα αυτονόητα...η συμμετοχή και η κατάθεση της εμπειρία σου στα θέματα που αφορούν την εκτροφή... Βίντεο και φωτο από την εκτροφή σου κλπ...
και βέβαια όπως σου έγραψα και πριν, θα πρέπει να είσαι έτοιμος να δώσεις στοιχεία και τεκμήρια όταν υπάρχει αμφισβήτηση...η αμφισβήτηση δεν σημαίνει προσωπική επίθεση...
είναι συστατικό της ανταλλαγής απόψεων.

Ααα αυτο οκ συμφωνω εχεις δικιο νομιζω. Εχω ανεβασει και φωλια μου! Τεσπα συμφνω παντος! Αλλα νομιζα πως εννουσες καποιο τροπο εξακρυβωσεις πανω στο πουλι!
... Μπορείς να μου υπενθυμίσεις το θέμα που έχεις δείξει την φωλιά;

Αα καπου στα ιθαγενη ειναι απο το πασχα εκει μεσα καπου δεν θυμαμαι! Σορρυ!

Παναγιώτη ευχαριστώ για τη προσφορα για τα αλλα σου στελνω πμ.:)

Παναγιώτη τωρα ειδα οτι εισαι πατρα οποτε δυσκολα...☹

Μα συμφωνω αλλα πες μου ξερεις οτι βγαζω καρδερινες κ σου λεω σ εσενα κ στον καθενα σου δινω δυο πουλακια αδερφια δως μου κ εσυ και ειμαστε μπομπα κ μου λες αα μονο πουλαω δεν δινω! Ειναι αλλα πουλια τ δικα μου εε πως ν συνεχισω εγω οταν τρεις στους πεντε μου ειπαν το ιδιο!
Παναγιώτη, ζήτησες π.χ. από το Δημήτρη (που είστε κοντά), να ανταλλάξετε πουλιά και σου είπε όχι;

Ναι απο ανθρωπο που ειναι κοντα μου απο αυτον που αγορασα το πρωτο ζευγαρι!

έλεος! αρα τα πουλιά που θα του έδινες θα ήταν ίδια με τα δικά του αφού απο εκεί τα πήρες! τι να πει κανείς...

Λοιπόν ευχαριστώ τον Παναγιώτη για την προσφορά του αλλά λόγω απόστασης είναι ανέφηκτη η μεταφορά... Οπότε η προτάσεις σας μου είναι χρήσιμες ακόμα... Να υπεθυμήσω οτι είμαι Θεσσαλονίκη...

Για πιο λογο να μην δωσω αυτα τα πουλακια ισως οσοι πιο πολοι τοσο καλυτερο! Αλλωστε λιγες φορες εχω πουλησει πουλακι! Συνηθως χαριζω για αυτο καθε χρονο ολοι μου φερνουν ενα με δυο πουλακια για ν με ευχαριστησουν! Και αν δεν χαρισω εχω εναν φιλο με πετ σοπ και του δινω πουλια και περνω εξοπλισμο και τροφες!
Ή σου έρχονται μόνα τους ουρανοκατέβατα! 😛

Παναγιώτη @patilas μήπως υπάρχει διαθέσιμο; ( Δεν το ψάχνω Δωρεάν μην με παρεξηγήσεις )

Back