Έτσι νομίζω και εγώ. Λυπάμαι για την κατάληξη.Νομίζω ότι σαν περιστατικό μεταξύ των άλλων αναπαραγωγικών προβλημάτων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.
Για το γεγονός λυπάμαι πολύ.Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα.
Σήμερα με τον θάνατο και των δύο εναπομείναντων γράφτηκε ο επίλογος αυτής της γέννας, δεν επέζησε τελικά κανένας νεοσσός, τι και αν κατάφεραν να εκκολαφθούν, τα προβλήματα που προφανώς δημιουργήθηκαν από την διακοπή της επώασης ήταν σίγουρα πλέον ανυπέρβλητα.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτή, είναι η αιτία, καθώς η ανάπτυξη τους δεν ήταν η προβλεπόμενη παρόλο που ταιζονταν κανονικά.
Νομίζω ότι σαν περιστατικό μεταξύ των άλλων αναπαραγωγικών προβλημάτων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.
Έχεις δίκιο...Τι να πω... Πάντως δεν ήταν τυχαίο γεγονός.
Λυπάμαι πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Ειλικρινά δεν το περίμενα απο τη στιγμη που εκκολαφθηκαν και το ζευγάρι σου είναι κορυφαίο. Σίγουρα το κρατάμε σαν γεγονός.Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα.
Σήμερα με τον θάνατο και των δύο εναπομείναντων γράφτηκε ο επίλογος αυτής της γέννας, δεν επέζησε τελικά κανένας νεοσσός, τι και αν κατάφεραν να εκκολαφθούν, τα προβλήματα που προφανώς δημιουργήθηκαν από την διακοπή της επώασης ήταν σίγουρα πλέον ανυπέρβλητα.
Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι αυτή, είναι η αιτία, καθώς η ανάπτυξη τους δεν ήταν η προβλεπόμενη παρόλο που ταιζονταν κανονικά.
Νομίζω ότι σαν περιστατικό μεταξύ των άλλων αναπαραγωγικών προβλημάτων θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψιν.
Ελα που εγώ το περίμενα (κάτι με έτρωγε που λένε και γιαυτό άνοιξα το θέμα) και δυστυχώς επαληθεύτηκε το κακό, δεν πειράζει όμως, άλλωστε ουδέν κακό αμιγές καλού.Λυπάμαι πολύ που εξελίχθηκαν έτσι τα πράγματα. Ειλικρινά δεν το περίμενα απο τη στιγμη που εκκολαφθηκαν και το ζευγάρι σου είναι κορυφαίο. Σίγουρα το κρατάμε σαν γεγονός.
Σε ευχαριστώ πολύ! Σήμερα έγινε δυο μηνών το πουλάκι που βλέπεις στη φωτογραφία!Παρεπιμπτόντος να σου πω πως το αρσενικό είναι σχεδόν ίδιο με αυτό που έχεις στη φωτογραφία, πανέμορφο πουλί, να το χαίρεσε.
Λυπάμαι πολύ για την εξέλιξη, μην πτοείσαι όμως. Τη νέα αναπαραγωγή με όρεξη πάλι εύχομαι να είναι μια μακρινή ανάμνηση!Αυτή η μοναδική ομορφιά είναι που με κάνει να προτιμώ τα κοινά καναρίνια, όλα είναι ξεχωριστά, κανένα ίδιο σε κάθε αναπαραγωγή δεν ξέρεις τι θα χρώματα προκύψουν.
Κι γω λυπάμαι αλλά αυτό είναι το σημαντικότερο! Ακόμα και από τις απώλειες μαθαίνουμε..Μαθαίνουμε συνεχώς...
Γιάννη μετά από αυτή την κατάληξη, όπως είπα κλείνει η αναπαραγωγική περίοδος για μένα, έτσι λοιπόν από χθες χώρισα και το συγκεκριμένο ζευγάρι, όμως από κείνη τη στιγμή και μετά, το θηλυκό είναι άκεφο και μελαγχολικό, μόλις βάζω για λίγο μαζί του το αρσενικό αμέσως ζωντανεύει και επανέρχεται στη φυσιολογική του κατάσταση.Έχεις δίκιο...
Τυχαίο γεγονός σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει...
Όλα έχουν αιτίες, άσχετα αν εμείς δεν τις γνωρίζουμε.
Συνεχίζεις την αναπαραγωγή ή σταμάτησες;
Όταν κλείνει... Τα αρσενικά είναι μόνα τους και τα θηλυκά στην κλούβα..Γιάννη μετά από αυτή την κατάληξη, όπως είπα κλείνει η αναπαραγωγική περίοδος
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας