G GimDim PB New Member Εγγραφή 11 Φεβ 2015 Μηνύματα 180 Πόλη Αρμένιο 16 Μαϊ 2015 #41 Θέλω να πιστεύω πως η απόλυτη απάντηση, είναι και η απόλυτα σωστή... ευχαριστώ.
Γιάννης 1982 PB Member Εγγραφή 26 Ιαν 2015 Μηνύματα 751 Πόλη Αθήνα 16 Μαϊ 2015 #42 GimDim είπε: Θέλω να πιστεύω πως η απόλυτη απάντηση, είναι και η απόλυτα σωστή... ευχαριστώ. Δείτε το υπόλοιπο... Συμφωνώ να τα χωρίσεις ή σε άλλο κλουβί ή με μη διάφανο διαχωριστικό στη μέση αν πρόκειται για ζευγαρώστρα
GimDim είπε: Θέλω να πιστεύω πως η απόλυτη απάντηση, είναι και η απόλυτα σωστή... ευχαριστώ. Δείτε το υπόλοιπο... Συμφωνώ να τα χωρίσεις ή σε άλλο κλουβί ή με μη διάφανο διαχωριστικό στη μέση αν πρόκειται για ζευγαρώστρα
Myra PB Known Member Εγγραφή 9 Φεβ 2015 Μηνύματα 6.101 Πόλη Σαντορίνη 18 Μαϊ 2015 #43 Αν θελεις να ηρεμησει και τελειως το θηλυκο σου, καλο θα ηταν σε κλουβακι μονη της και να μην εχει ουτε ακουστικη επαφη με αρσενικα.
Αν θελεις να ηρεμησει και τελειως το θηλυκο σου, καλο θα ηταν σε κλουβακι μονη της και να μην εχει ουτε ακουστικη επαφη με αρσενικα.