Γιωργος Λαμ.
PB New Member
Αγαπητοι φιλοι διαβασα σε καποιο site ότι μπορούμε να προσθεσουμε σε αναλογια ένα κουταλακι του γλυκου σε 1 κιλο μεικτης τροφης καναρινιών ελαιολαδο για στιλπνοτητα του φτερωματος,ισχυει;Γιωργος Λαμ.
"Μεικτής τροφής" να υποθέσουμε πως εννοείς το μείγμα σπόρων για καναρίνια, σωστά;μπορούμε να προσθεσουμε σε αναλογια ένα κουταλακι του γλυκου σε 1 κιλο μεικτης τροφης καναρινιών ελαιολαδο για στιλπνοτητα του φτερωματος,ισχυει
Στην σπιτική αυγοτροφή δεν είναι τόσο πρόβλημα.Από την άλλη οι έτοιμες δεν έχουνε νομίζεις λάδι; Και μάλιστα αγνώστου προελεύσεως...Έχουμε,ωστόσο,ένα αξιόλογο μέλος που έβαζε ελαιόλαδο στην αυγοτροφή.
@Panagiota. μίλα μας για την στιλπνότητα των πουλιών σου.
Λάμπρο τι σχέση έχει αυτό που λες με αυτό που είπα;Στην σπιτική αυγοτροφή δεν είναι τόσο πρόβλημα.Από την άλλη οι έτοιμες δεν έχουνε νομίζεις λάδι; Και μάλιστα αγνώστου προελεύσεως...
Σωστα διοτι καταναλωνεται συντομα και ειναι ελευθερο συντηρητικωνΣτην σπιτική αυγοτροφή δεν είναι τόσο πρόβλημα.
Εχουν οτι μπορεις να φανταστεις εφ'οσον δεν υποχρεουνται να το αναφερουν,Από την άλλη οι έτοιμες δεν έχουνε νομίζεις λάδι; Και μάλιστα αγνώστου προελεύσεως...
Το λάδι πέρα από πρόσθετο διατροφής, έχει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες γι' αυτό προστίθεται σε έτοιμα τρόφιμα για μεγαλύτερη διάρκεια.
Δηλαδή προστίθεται ως συντηρητικό των τροφίμων.
Με ξεσκέπασες Νίκο... Πως θα υπερασπίζομαι τούδε και εφ' εξής τις πολυεθνικές :DΑκουγεται αθωο οπως το περιγραφεις, αλλα αθροιστικα ειναι ακριβως το αντιθετο υπο καποιες συνθηκες.
Ναι ΟΚ. Γιατί μου έκανες tag δεν κατάλαβα, σε μια διαπίστωση που δεν διαφωνούμε.Αυτό σε συνδυασμό με το ότι οι περισσότεροι δίνουνε έτοιμες αυτογτροφές γιαυτό στο έγραψα. Δεν χρειάζεται να ρωτήσουμε την Παναγιώτα ας μας πει ο καθένας που δίνει έτοιμες σχετικά με τη στιλπνότητα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας