Αναπαραγωγή Εξαφανιση 2 αβγων απο τη φωλια

φιλε χωρις να θελω να σε κοροιδεψω η να σε ηρονευτω η καναρα σου που γεννα 2 αυγα την ημερα πρεπει να ειναι το μοναδικο πουλι που το κανει αυτο ειναι απιστευτο ανεβασε μια φωτο το οργανο του αρσενικου σου καναρινιου για να σιγουρευτουμε μου κανει μεγαλη εντυπωση.
 
Ρε αδερφε μηπως -λεω μηπως- εχεις 2 θυληκα; Εισαι σιγουρος για τα πουλια σου; Μηπως γι 'αυτο δεν ''σκασαν ''ακομα τα αυγα;

Επειδη έχω τέτιου τύπου καναρίνια και την έχω πατήσει και εγω πρεπει και τα δύο να είναι θηλυκα
 
εγώ, πάντως, νομίζω,ΟΤΙ ΤΡΩΕΙ τα αυγά η κανάρα!
μου έχει τύχει άπειρες φορές, γιατί μας κάνει εντύπωση;
Δώσε ασβέστιο, βάλε άμμο στον πάτο του κλουβιούκαι καλύτερα τώρα να τα χωρίσεις, μη της γίνει συνήθειακαι δε σταυρώσει αβγό!
Αυτό θα έκανα...
 
Θα συμφωνήσω με τον sophias, καθώς σήμερα η παπαγαλίνα μου εξαφάνισε το αυγουλάκι (το πρώτο της γενικά) που γέννησε την παρασκευή, παρόλο που είχα κάνει προετοιμασία τους έχω άμμο, δίνω ασβέστιο ως συμπλήρωμα 2 εβδομάδες, έχουν αυγό βραστό αλλά τι να πω. Μπορεί να το έπασε λόγω απειρίας κ΄μετά το έφαγε; Το έκανε ο αρσενικός ( ο οποίος τρώει ξύλο από τη θυλικιά; ) Τι να πώ είδωμεν.
Πάντως καναρίνι με τόσα αυγά σε τόσες μέρες όντως πρώτη φορά το ακούω
 
Περα απο ολα πρωτο αυγο 5/6 και σημερα εχουμε 21/6, δηλαδη 16 μερες. Κατι θα επρεπε να βγει αν ηταν γεματα τα αυγα. Τσεκαρε τα πουλια. Αν δεν κανω λαθος ειπες οτι ειναι και τα δυο στην φωλια;
 
Back
Top