misalouris
PB Supporter
Δεν ξέρω να σου απαντήσω.. Πολλές φορές ισχύει αυτό που έγραψα νωρίτερα.. άλλες πάλι με κάνουν και αναρωτιέμαι λέγοντας... "μωρέ μπράβο, πως τα κατάφερε;"
Συμφωνώ απλά πιστεύω ότι υπάρχουν κάποια ωδικα που είναι επίρεπη σε κάποιες ασθένειες.
Ανάλογα με την περίπτωση.καλημερα και καλο μηνα. Για ποσο καιρο το αφηνοθμε ετσι;
Θα μπορούσε να συμβεί και στο άλλο πόδι.καμιά άλλη ιδέα; Πρώτη φορα μου συμβαίνει... Και στα τρια αδερφάκια στο ποδι με το δακτυλίδι αυτο το πρόβλημα... Τι να πω;
-Eίναι το κλασικό λάθος. Το έχουμε κάνει όλοι, ιδιαίτερα τις πρώτες χρονιές που ξεκινήσαμε να βάζουμε δακτυλίδια κλειστού τύπου. Τα έχεις περάσει πολύ ενωρίς. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα δακτυλίδια κατεβαίνοντας χαμηλά όπως πάντα, να μην βρίσκουν μεγάλο "κόμπο" στην ένωση των δακτύλων και να γλιστρούν ακόμα πιο χαμηλά ΜΠΛΟΚΑΡΟΝΤΑΣ τον αντίχειρα στην γνωστή θέση (όπως φωτό). Αν δείς οτι έχεις πρόβλημα με την ταινία ή το χάνσαπλάστ (ξεκολάει), μπορείς να κόψεις ένα καλαμάκι αναψυκτικού με μικρή διάμετρο και μήκος λίγο μικρότερο απο την κνήμη του πουλιού. Να το περάσεις σαν να πέρναγες δακτυλίδι. Αυτό θα κρατήσει στην επιθυμητή θέση τον αντίχειρα. Είναι πολύ πιο εύκολο απ' ότι ακούγεται.... Συμπτωματικά ήταν και στα 3 το ποδαράκι που τους πέρασα το δακτυλίδι. Τους έχω πιάσει το ποδαράκι με χαζανπλαστ ταινία και περιμένω...
καμιά άλλη ιδέα; Πρώτη φορα μου συμβαίνει... Και στα τρια αδερφάκια στο ποδι με το δακτυλίδι αυτο το πρόβλημα... Τι να πω;
Αυτά τα τρία πουλιά είχε η φωλιά;
Τα έχεις περάσει πολύ ενωρίς. Αποτέλεσμα αυτού είναι τα δακτυλίδια κατεβαίνοντας χαμηλά όπως πάντα, να μην βρίσκουν μεγάλο "κόμπο
Με τον τρόπο που τα έδεσες δεν θα υπάρξει πρόβλημα.δεν φανταζεστε ποσο "ξενερωνω" οταν απο λαθος μου ταλαιπωρω πολυκυτταρους οργανισμους...
Άλλη περίπτωση αυτή προερχόμενη πιθανότητα από άλλες αιτίες χωρίς (ίσως) δυνατότητα επαναφοράς.Σε καναρίνι ηλικίας 12 ετών, στο οποίο έχει παρουσιαστεί τους τελευταίους δύο μήνες το πρόβλημα, θα το επιχειρούσατε ή θα ήταν μεγαλύτερη η ταλαιπωρία λόγω ηλικίας;
Νομίζω πως αυτό είναι και το σωστό.και σκέφτομαι να μην τον υποβάλλω στην ταλαιπωρία.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας