Ασθένειες Επαναφορά καναρινιού (Megabacteria) με Reiki

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Water
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πόλη
Πάτρα
Όνομα
Θοδωρής
Καλησπέρα,

Σκοπός αυτού του post είναι να αναφέρω την εκπληκτική δύναμη του reiki στα ζώα ως ενίσχυση στην θεραπεία που ήδη λαμβάνει μέσω φαρμάκων.

Το καναρίνι μου είχε την ασθένεια megabacteria και τον πήγα σε πτηνίατρο, όταν ήταν στο τελικό μη αναστρέψιμο στάδιο δηλ. ήταν κάτω στο κλουβί και κοιμόταν εξαντλημένο.
Ο πτηνίατρος όταν το είδε μου είπε :‘φίλε… άργησες’.

Μου έδωσε το orni-trixo-mix για να τρενάρει την ασθένειά(μήπως) και παράγγειλα Αμφοτερικίνη Β από εξωτερικό (αποστολή μια εβδομάδα) γιατί είναι το μόνο φάρμακο για αυτή.

Tο πουλί δεν ήθελε ούτε να φάει ούτε να πιει(νερό με ornith-trixo….), απλά καθόταν στην άκρη του κλουβιού κάτω και ακουμπούσε το σώμα του αδύναμο, έτοιμο για τον άλλο κόσμο.

Και τότε σκέφτηκα έναν γνωστό μου που κάνει reiki από απόσταση. Του έστειλα φωτογραφία και το όνομα του καναρινιού.

Έπειτα από μια ώρα με παίρνει τηλέφωνο. Mου είπε ότι είδε μύκητες στην περιοχή του στομαχιού, αλλά να μην ανησυχώ γιατί θα γίνει καλά… με μια σοκαριστικά απόλυτη σιγουριά!!!

Μου είπε επίσης ότι τα ζώα σε αυτές τις τεχνικές είναι πολύ δεκτικά και πειθαρχημένα.

Έπειτα από μια ώρα το καναρίνι, είχε ζωντανέψει ελαφρώς, άρχιζε να τρώει αυγοτροφή και έδειχνε να θέλει να ζήσει.

Και από τότε, ξεκίνησε μια τιτάνια προσπάθεια τρώγοντας συνεχώς κάθε μέρα αυγοτροφή.(ήταν πολύ αδύνατο)

Σήμερα, μετά από μια εβδομάδα έχει δυναμώσει αρκετά, κοιμάται πλέον σε πατήθρα και λαμβάνει θεραπεία Αμφοτερικίνη Β .

Ναι, πράγματι λέγεται ότι το ρέικι έχει πολύ καλή αποτελεσματικότητα στα ζώα. Εξακολουθείς να του κάνετε θεραπείες; To εντυπωσιακό είναι ότι ο θεραπευτής αναφέρθηκε σε μύκητες...του είχες πει περί μεγαβακτηρίων και αν ναι, του είχες αναφέρει ότι ανήκουν στην κατηγορία των μυκήτων και όχι των βακτηρίων;
Επίσης, πες μας ποιο σκεύασμα αμφοτερικίνης Β προμηθεύτηκες, από ποιο site και το δοσολογικό σχήμα (δόση, τρόπος χορήγησης, διάρκεια θεραπείας, αναγκαιότητα επανάληψης)

@ianos
Η συνολική θεραπεία reiki (50 ευρώ) περιλαμβάνει 7 συνεδρίες με απόσταση 2-3 μέρες μεταξύ τους για να δίνεται χρόνος να επιδράσει κάθε μια στο καναρινί.

Δεν θυμάμαι αν μου είπε για μύκητα η βακτήριο ή μικρόβιο.
Μάλλον οι θεραπευτές ρείκι σκανάρουν κατά κάποιο τρόπο το ζωντανό και εντοπίζουν μπλοκαρίσματα που σημαίνει ασθένεια στο σημείο.

Το φάρμακο το παρήγγειλε παράνομα ο γιατρός. Ελλάδα απαγορεύεται η χρήση του.

Είναι σε υγρή μορφή συνοδεύεται με δοσομετρητή σύριγγα από 0,1 ml έως 1 ml. Η δοσολογία είναι 2ml ανά λίτρο=1000ml.

Άρα στην 100σταρα ποτίστρα είναι 0,2 ml.

Σημερα το πρωι που σηκώθηκα για να φύγω για δουλεια εκατσα με καφε και τσιγαρο να τον χαζεψω. Εβαλα λιγο μουσικη απαλα και μολις ακουστικαν πνευστα το καναρινι ξεκινησε να τραγουδα με διαρκεια 3-4 δευτ. και μετα από λιγο παλι ξανα.

Ο καναρίνος είναι σούπερ.

Το φάρμακο το παρήγγειλε παράνομα ο γιατρός. Ελλάδα απαγορεύεται η χρήση του.
Στην Ελλάδα δεν είναι εγκεκριμένη η χρήση του από τον ΕΟΦ. Αυτό μπορεί να συμβαίνει για διάφορους λόγους, αλλά συνήθως όταν ένα φάρμακο κυκλοφορεί στην ΕΕ, τότε κάλλιστα μπορεί να λάβει έγκριση και από την Ελλάδα με συνοπτικές μάλιστα διαδικασίες. Ο συνήθης λόγος για τον οποίο δεν κατατίθεται ο φάκελος για να πάρει έγκριση είναι οικονομικού ενδιαφέροντος, κυρίως από την πλευρά της εταιρείας που το υποστηρίζει. Συνοπτικά συχνά οι εταιρείες προσπαθούν να αποφύγουν την Ελληνική αγορά και κάποιες άλλες, διότι σύμφωνα με τα πλαίσια τιμών, τελικά το σκεύασμά τους θα λάβει χαμηλή λιανική τιμή, η οποία στο επόμενο τρίμηνο με εξάμηνο θα συμπαρασύρει αντίστοιχα προς τα κάτω τις τιμές του ιδίου φαρμάκου σε σχεδόν όλην την Ευρώπη, με αποτέλεσμα η εταιρεία να έχει συνολικά μικρότερο κέρδος παρά το γεγονός ότι θα πουλάει περισσότερα κομμάτια. Έτσι λοιπόν στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν πολλά και καλά / απαραίτητα φάρμακα.
Για αυτό σε ρωτώ πως ονομάζεται το σκεύασμα και το ακριβές δοσολογικό σχήμα (π.χ. δεν μου είπες διάρκεια θεραπείας) ώστε να ξέρουμε, αν γίνει καμιά στραβή να το παραγγείλουμε κι εμείς, καθώς οι περισσότεροι γιατροί δεν μπαίνουν στον κόπο και δεδομένου ότι στην Ευρωπααϊκή αγορά κυκλοφορούν πολλά και διαφορετικά σκευάσματα αμφοτερικίνης Β. Οπότε, αν θέλεις, ρώτησε τον γιατρό να σου πει το όνομα του σκευάσματος, γιατί το fungustatin και το nystamicine δεν είναι και τόσο αποτελεσματικά φάρμακα πλέον, ειδικά για αυτήν την περίπτωση.
Επίσης πες μας σε ποιον γιατρό πήγες, ώστε να έχουμε υπόψη μας ακόμα έναν αξιόλογο και ικανό πτηνίατρο, μια και στην κυριολεξία ουσιαστικά ένας ή δύο υπάρχουν στην Ελλάδα που είναι αξιόπιστοι.
Όσον αφορά στο ρέικι, από τα λίγα που έχω διαβάσει, ναι, έτσι είναι, αν ο θεραπευτής είναι καλός, και προχωρημένος, τότε πράγματι, γίνονται ...θαύματα. (Κσλού - κακού αν δεν υπάρχει θέμα, στείλε μου και τα στοιχεία επικοινωνίας του θεραπευτή ίσως σε ένα προσωπικό μήνυμα να τον έχω υπόψη μου).
Και φυσικά καλή συνέχεια σε εσένα και στο πουλάκι και αναμένουμε με αισιοδοξία να μας γράψεις τις εξελίξεις.
Αλήθεια, ο γιατρός σου είπε αν θα χρειαστεί και πότε να κάνεις επανάληψη εξέτασης και αν θα εκριζωθεί ο μύκητας; (αυτό το τελευταίο μου είναι εντελώς ασαφές παρότι το έχω ψάξει αρκετά το διαδίκτυο(

Το σκεύασμα γράφει TOLLISAN Amphotericin-B 20 ml

Η ίδια εταιρία, η TOLLISAN προτείνει στις οδηγίες κάποια επιπλέον σκευάσματα συνδυαστικά για μέγιστα αποτελέσματα. Αυτά είναι

Αμινοξέα - ηλεκτρολύτες

https://paradiselife.gr/shop/par0022/

Πρωτεινες

https://tollisan.com/produkt/immunol/?lang=en

Ριγανέλαιο

https://paradiselife.gr/shop/par0032-2/

Μυκητιασικές λοιμώξεις(και προληπτικά αυτό)

https://paradiselife.gr/shop/par0535/

Οι οδηγίες χρήσης λένε για 20 μέρες θεραπεία αλλά ο γιατρός μου είπε για ένα μήνα, ίσως επειδή ήταν σε προχωρημένο στάδιο.

Το φάρμακο στοίχισε 40 ευρώ με τα μεταφορικά.

Ο γιατρός είναι αστέρι, δεν μου πήρε επίσκεψη. Είναι καταχωρημένος στο forum.

https://www.eop.gr/katoikidia-zoa-pet-shop/patra/vet-cross-papageorgioy-spyridon-katoikidia

Επίσης μου έδωσε οδηγίες πώς να φτιάξω θερμοκοιτίδα, με ένα κουτί σκέπασα το κλουβί άνοιξα μια τρύπα στην κορυφή και προσάρμοσα φωτιστικό γραφείου με λάμπα πυρακτώσεως. Το καναρίνι πήγε αμέσως κάτω από την λάμπα γιατί είχε υποθερμία.

Για επανάληψη θεραπείας δεν μου είπε, θα ρωτήσω όμως, κάπου διάβασα ότι έχει τοξικότητα(αν το λέω σωστά) και καλό είναι να αποφεύγεται. Αν βρεις κάτι και εσύ σχετικά με το φάρμακο πες μου.

Το σκεύασμα γράφει TOLLISAN Amphotericin-B 20 ml

Η ίδια εταιρία, η TOLLISAN προτείνει στις οδηγίες κάποια επιπλέον σκευάσματα συνδυαστικά για μέγιστα αποτελέσματα. Αυτά είναι

Αμινοξέα - ηλεκτρολύτες

https://paradiselife.gr/shop/par0022/

Πρωτεινες

https://tollisan.com/produkt/immunol/?lang=en

Ριγανέλαιο

https://paradiselife.gr/shop/par0032-2/

Μυκητιασικές λοιμώξεις(και προληπτικά αυτό)

https://paradiselife.gr/shop/par0535/

Οι οδηγίες χρήσης λένε για 20 μέρες θεραπεία αλλά ο γιατρός μου είπε για ένα μήνα, ίσως επειδή ήταν σε προχωρημένο στάδιο.

Το φάρμακο στοίχισε 40 ευρώ με τα μεταφορικά.

Ο γιατρός είναι αστέρι, δεν μου πήρε επίσκεψη. Είναι καταχωρημένος στο forum.

https://www.eop.gr/katoikidia-zoa-pet-shop/patra/vet-cross-papageorgioy-spyridon-katoikidia

Επίσης μου έδωσε οδηγίες πώς να φτιάξω θερμοκοιτίδα, με ένα κουτί σκέπασα το κλουβί άνοιξα μια τρύπα στην κορυφή και προσάρμοσα φωτιστικό γραφείου με λάμπα πυρακτώσεως. Το καναρίνι πήγε αμέσως κάτω από την λάμπα γιατί είχε υποθερμία.

Για επανάληψη θεραπείας δεν μου είπε, θα ρωτήσω όμως, κάπου διάβασα ότι έχει τοξικότητα(αν το λέω σωστά) και καλό είναι να αποφεύγεται. Αν βρεις κάτι και εσύ σχετικά με το φάρμακο πες μου.
Καλησπέρα μήπως θα ήταν εύκολο να μου στείλεις τα στοιχεία του θεραπευτη ρεικι να τα έχω σε περίπτωση ανάγκης; ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα,

Σκοπός αυτού του post είναι να αναφέρω την εκπληκτική δύναμη του reiki στα ζώα ως ενίσχυση στην θεραπεία που ήδη λαμβάνει μέσω φαρμάκων.

Το καναρίνι μου είχε την ασθένεια megabacteria και τον πήγα σε πτηνίατρο, όταν ήταν στο τελικό μη αναστρέψιμο στάδιο δηλ. ήταν κάτω στο κλουβί και κοιμόταν εξαντλημένο.
Ο πτηνίατρος όταν το είδε μου είπε :‘φίλε… άργησες’.

Μου έδωσε το orni-trixo-mix για να τρενάρει την ασθένειά(μήπως) και παράγγειλα Αμφοτερικίνη Β από εξωτερικό (αποστολή μια εβδομάδα) γιατί είναι το μόνο φάρμακο για αυτή.

Tο πουλί δεν ήθελε ούτε να φάει ούτε να πιει(νερό με ornith-trixo….), απλά καθόταν στην άκρη του κλουβιού κάτω και ακουμπούσε το σώμα του αδύναμο, έτοιμο για τον άλλο κόσμο.

Και τότε σκέφτηκα έναν γνωστό μου που κάνει reiki από απόσταση. Του έστειλα φωτογραφία και το όνομα του καναρινιού.

Έπειτα από μια ώρα με παίρνει τηλέφωνο. Mου είπε ότι είδε μύκητες στην περιοχή του στομαχιού, αλλά να μην ανησυχώ γιατί θα γίνει καλά… με μια σοκαριστικά απόλυτη σιγουριά!!!

Μου είπε επίσης ότι τα ζώα σε αυτές τις τεχνικές είναι πολύ δεκτικά και πειθαρχημένα.

Έπειτα από μια ώρα το καναρίνι, είχε ζωντανέψει ελαφρώς, άρχιζε να τρώει αυγοτροφή και έδειχνε να θέλει να ζήσει.

Και από τότε, ξεκίνησε μια τιτάνια προσπάθεια τρώγοντας συνεχώς κάθε μέρα αυγοτροφή.(ήταν πολύ αδύνατο)

Σήμερα, μετά από μια εβδομάδα έχει δυναμώσει αρκετά, κοιμάται πλέον σε πατήθρα και λαμβάνει θεραπεία Αμφοτερικίνη Β .
Τι εννοείτε reiki από απόσταση ;

Το Ρείκι είναι μια πρακτική θεραπείας μέσω αγγίγματος, όπου ο θεραπευτής διοχετεύει ενέργεια (τσι).

Η δυτική ιατρική το απορρίπτει ως ψευδοεπιστήμη.

Το Ρείκι, με την πάροδο των χρόνων, έχει ενσωματωθεί σε διάφορες πολιτισμικές παραδόσεις.

Πριν επικοινωνήσω με τον θεραπευτή, δοκίμασα ένα βίντεο στο YouTube που περιλαμβάνει καθοδηγούμενο οραματισμό με αρχαγγέλους. Το κανάλι που το ανέβασε σχετίζεται με το Ρείκι

Δεν θα έλεγα ότι είμαι θρήσκος, μάλλον όχι, όμως αποφάσισα να δοκιμάσω τον οραματισμό ακολουθώντας το βίντεο αρκετές φορές.
Παρατήρησα ότι κάθε φορά που το έκανα, το καναρίνι μου έδειχνε μικρά σημάδια βελτίωσης. Έτρωγε λίγο και μετά κοιμόταν ξανά, σαν να έπαιρνε λίγο δύναμη.

Και αυτό, με έκανε να σκεφτώ ότι ένας έμπειρος θεραπευτής θα μπορούσε να έχει πιο άμεσα αποτελέσματα.

Επιπλέον, παρατήρησα κάτι: είχα μια μυκητίαση σε ένα σημείο του σώματός μου. Μετά από αρκετές φορές που ακολούθησα το βίντεο, άρχισε να υποχωρεί. Μετά από κάποιες μέρες, είχε εξαφανιστεί!

Το βίντεο που βρήκα είναι αυτό.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Το Ρείκι είναι μια πρακτική θεραπείας μέσω αγγίγματος, όπου ο θεραπευτής διοχετεύει ενέργεια (τσι).

Η δυτική ιατρική το απορρίπτει ως ψευδοεπιστήμη.

Το Ρείκι, με την πάροδο των χρόνων, έχει ενσωματωθεί σε διάφορες πολιτισμικές παραδόσεις.

Πριν επικοινωνήσω με τον θεραπευτή, δοκίμασα ένα βίντεο στο YouTube που περιλαμβάνει καθοδηγούμενο οραματισμό με αρχαγγέλους. Το κανάλι που το ανέβασε σχετίζεται με το Ρείκι

Δεν θα έλεγα ότι είμαι θρήσκος, μάλλον όχι, όμως αποφάσισα να δοκιμάσω τον οραματισμό ακολουθώντας το βίντεο αρκετές φορές.
Παρατήρησα ότι κάθε φορά που το έκανα, το καναρίνι μου έδειχνε μικρά σημάδια βελτίωσης. Έτρωγε λίγο και μετά κοιμόταν ξανά, σαν να έπαιρνε λίγο δύναμη.

Και αυτό, με έκανε να σκεφτώ ότι ένας έμπειρος θεραπευτής θα μπορούσε να έχει πιο άμεσα αποτελέσματα.

Επιπλέον, παρατήρησα κάτι: είχα μια μυκητίαση σε ένα σημείο του σώματός μου. Μετά από αρκετές φορές που ακολούθησα το βίντεο, άρχισε να υποχωρεί. Μετά από κάποιες μέρες, είχε εξαφανιστεί!

Το βίντεο που βρήκα είναι αυτό.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Ναι γνωρίζω την μέθοδο θεραπείας! Δεν κατάλαβα το «από απόσταση» δεν βρισκόταν ο θεραπευτής στον χώρο σας ;

Ο θεραπευτής δε βρισκόταν στον χώρο μου, καθώς εγώ μένω στην Πάτρα και εκείνος στην Αθήνα.

Όσον αφορά το Reiki από απόσταση, γνωρίζω ότι υπάρχει ως πρακτική, αλλά δεν έχω περισσότερες γνώσεις. Αν είχα παρακολουθήσει σχετικό σεμινάριο, θα μπορούσα να δώσω περισσότερες πληροφορίες.

Μπορείς, ωστόσο, να βρεις αναφορές σχετικά με αυτό στο διαδίκτυο, όπως στην Ελληνική Ένωση Ρέικι:

@Water , καλησπέρα.
Ήθελα να σε ρωτήσω πως είναι το καναρίνι. Πως είναι στην υγεία του δλδ. Έχει πλήρως ανακάμψει, παρατήρησες στην πορεία μετά τη θεραπεία κάποιο πρόβλημα ή εξακολουθεί και είναι υγιέστατο;

Καλησπέρα,

Το καναρίνι το πήγα στο γιατρό μόλις τελείωσε η θεραπεία και δεν το πίστευε πόσο βάρος είχε πάρει.

Όμως 15 μέρες μετά το τέλος της θεραπείας εμφάνισε συμπτώματα όπως χαμήλωμα ενός φτερού πιο κάτω από το άλλο, επιθετικότητα όταν πήγαινα να του βάλω τροφή, τίναγμα ουράς προς τα κάτω 3-4 φορές, φτέρνισμα.

Επικοινωνώ με γιατρό και του λέω μάλλον δεν έπιασε η θεραπεία και μου απάντησε κοφτά αποκλείεται.
Εκτίμησε ότι πρόκειται για ίωση και μου έδωσε αντιβίωση(enroxyn) για 7 ημέρες.

Το καναρίνι αυτή τη στιγμή δεν τρώει από το μίγμα σπόρων το ασπούρι καθόλου από τότε που αρρώστησε που κάποτε έτρωγε όχι πολύ αλλά έτρωγε.
Όμως δείχνει να έχει επανέλθει, κελαηδάει κανονικά, άλλα παραμένω σε επιφυλακή.

Back