Διατροφή Ερωτήσεις σχετικά με τη διατροφή των καναρινιών μου

Γεια σας και πάλι,έκανα της αγορες μου( κλουβί,τροφή, σουπιοκοκαλα)και πήρα και την τροφή που έχουν βγάλει η τοπική εκτροφής εδώ μαζί με τον συλογο για τα καναρινια να την δοκιμάσω, πιστεύω ότι επειδή τα υλικά και οι σπόροι που περιέχει είναι από εδώ και ταιριάζουν με το κλίμα.

Και σίγουρα μπορώ κάθε μέρα να δίνω διαφορετικό λαχανικό η βότανο.
Σήμερα έβαλα αγγούρι με κολοκύθι μαζί.
[automerge]1564405385[/automerge]
Ξέχασα να αναφέρω ότι την τροφή που μου πρότειναται δεν την βρήκα και πρέπει να την παραγγειλω(prestige premium αν την λέω καλα)

Ένα λαχανικό να δίνεις τι φορά για να απορροφούν τα θρεπτικά συστατικά από κάτι συγκεκριμένο. Τους αρέσουν πολύ και τα χλωρά φασολάκια.

Αυτό είναι το άλλο κλουβακι που πήρα, η τροφή είναι χυμα(παράγγειλα την αλλη) και σουπιοκοκαλα, πήρα και ξυλάκια για πατουρες να αντικαταστήσω τα πλαστικά. IMG-b4f70b2238c4ec726342bf799cfd5796-V.jpgIMG-de6cc5132bfc4cf06a6b3abec0ff7e88-V.webp

Μια χαρά είναι. Με γεια του! Απλά αφαίρεσε του κουνια γιατί του πιάνει χώρο και τοποθέτησε το δεξί όπως κοιτάμε πατηθρο λίγο ποιο ψηλά και δύο διάκενα ποιο αριστερά.

2 μέρες τώρα βάζω το μπανάκι στα κλουβιά και δεν πλησιάζουν καθόλου,το κάνω περίπου στη 7:15 πριν ξεκινήσω να ετοιμάζομαι για την δουλειά.
Γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτο;

Πρέπει λοιπόν να επιμείνω λίγο και αν το βάλω κατά της 9 με 10.
[automerge]1564515699[/automerge]
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για την βοηθεια και της συμβουλές σας όλους,

Τελευταία επεξεργασία:
Back