Γενικά Εσείς τι είδος ράτσας παπαγαλου μου προτείνεται

λοιπον παιδια ναι εγω ειμαι που το πουλαω. το πτηνο ειναι μια χαρα στην υγεια του αρκετα δραστηριο και εχει περιεργεια για τα παντα. Δεν το δινω σε καμια περιπτωση επειδη ειναι θηλυκο απλα λογω απροοπτου, δεν υπαρχει πλεον ατομο να το κρατησει οσο θα κανω την στρατιωτικη μου θητεια. εσυ απλα απ την μερια σου θελω να μου εγγυηθεις οτι θα ασχοληθεις με το πουλι και δεν θα το βαρεθεις, να συνεχισεις την αριστη διατροφη που του παρεχω και να εχεις υπομονη. αν τα κανεις αυτα θα περασετε μι χαρα. επισης τις πρωτες μερες που θα το εχετε σπιτι μην ειστε ολη την ωρα απο πανω του αρκετο στρες θα εχει απ την αλλαγη.
 
Φαινεται το πουλι οτι ειναι αστερι και κουκλι! Αν δεν το παρει ο Ντινος, πιστευω καποιος θα το παρει απο εδω που ξερει 5 πραγματα! Αν δεν ειχα τον δικο μου παντως θα ηταν η προτιμηση μου!
 
Μπράβο Τεό (και χρόνια πολλά, γιόρταζες χτες 😉 ! 🙂
Κι εγώ ελπίζω ο Ντίνος και η οικογένειά του να περάσουν καλά με την τσούπρα σου και να μαθαίνεις κι εσύ τα νέα της και να είμαστε όλοι χαρούμενοι
Καλή θητεία!
 
Εδώ; Ο Ντίνος και οι γονείς του; Ρώτησαν; Ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το πουλί;
Επειδή ο Ντίνος είναι πολύ νέος, μεγάλο μέρος της φροντίδας θα πέσει στους γονείς. Έχει σημασία αν το βλέπουν κι εκείνοι ζεστά.
Μακάρι να πάνε όλα καλά. Εμείς από εδώ θα βοηθήσουμε όποτε μας ζητιέται και όποτε χρειαστεί.
 
Ωραια :) τωρα που κατεληξες στον παπαγαλο, και τον εχετε πια, θα περιμενουμε μια ολοκληρωμενη παρουσιαση του. Νομιζω οτι δεν χρειαζεται να μεγαλωνουμε αυτο το θεμα μιας και πια εισαι κατοχος παπαγαλου :)
 
Ευχαριστουμε για όλα! Ειμαι η μαμα του κωνσταντινου. Nα ξερετε ότι παρακολουθούσαμε την όλη πορεία του Κωνσταντίνου για την αγορα παπαγαλου, αλλα τον αφηναμε για να ακουσει καποια πραγματα απο καποιους που ξερουν περισσοτερα! Να ξέρετε ότι θα την προσέχουμε όλοι μας... Είμαστε κ πολλοι (6 παιδια)! Ελπίζω να είστε εδώ κ στη συνέχεια για τις απορίες μας! Καλή θητεία Teo!
 
Τέλεια!
Πολύ χαιρόμαστε, να σας ζήσει ο παπαγάλος σας και βέβαια να σας ζήσουν τα παιδάκια σας!
Εννοείτε θα είμαστε στο πλευρό σας όλοι, όσο ξέρουμε να μην ανησυχείτε. Απλά πρώτα πρέπει να μάθετε στα παιδάκια ότι οι χαρούμενες φωνούλες, μπορεί να τρομάζουν το πουλί στην αρχή μέχρι να μάθει και να συνηθίσει την οικογενειακή ρουτίνα.
Μετά όλα θα είναι μια χαρά.
Να προσέξετε να τοποθετήσετε το κλουβί σε ένα μέρος ήσυχο που να μπορεί να κοιμάται από το σούρουπο μέχρι το πρωί ήρεμα.
Πείτε μας και ένα όνομα αν θέλετε και ότι σκέφτεστε και όσες απορίες έχετε, θα τα λέμε.
 
Back
Top