Γενικά Εσείς τι είδος ράτσας παπαγαλου μου προτείνεται

Ringneck μπορείς να βρεις και οικονομικότερα πιστεύω και ήμερα.
Ζευγάρι γιατί; Εσύ θέλεις έναν κατοικίδιο παπαγάλο, να έχεις μια φιλική σχέση μαζί του, το έχουμε ξανά συζητήσει αυτό αν θυμάμαι καλά.
 
Βρήκα στην χρυσή αγγελία ένα παπαγάλο σενεγάλης 2 χρονών με 300 ευρώ στην Θεσσαλονικη.
 
Κοίτα εμείς μπορούμε να σου πούμε γνώμες, αφού θα έχεις φτάσει σε ένα επίπεδο συνεννόησης με τον πωλητή και έχεις πάρεις αρκετές πληροφορίες και έχεις απορίες.
Να εξετάζουμε τις αγγελίες μαζί, δεν γίνεται πρακτικά.
Όταν φτάσεις εκεί και υπάρχει κάτι που σε απασχολεί, ευχαρίστως να τα πούμε.
Και πως θα έρθει το πουλί Αθήνα; Ούτε αυτός ούτε εσύ δεν το σκέφτεστε αυτό;
 
Εγώ θα σου πρότεινα ένα ζευγάρι μπάτζι έτσι και θα δεις αν σου αρέσει να τα φροντίζεις και θα μετρήσεις τις δυνάμεις σου, αν δεν μπορείς να τα καταφέρεις με ένα εύκολο είδος μην προχωρήσεις σε κάτι που απαιτεί πολύ μεγαλύτερη ενασχόληση.. Επίςης αν τελικά τα φροντίζει η μητέρα σου ή ο πατέρας σου στο τέλος να είναι πιο εύκολο και γί αυτούς.. αν τώρα τα καταφέρεις με τα μπάτζι και γουστάρεις προχωράς και σε πιο δύσκολο είδος με περισσότερη υπευθυνότητα διότι πια θα ξέρεις το χρόνο και τις αντοχές σου έτσι ώστε και εσύ να περνάς όμορφα και τα πουλιά σου!
 
Κοιτα το οτι εχει ταιστει στο χερι δεν σημαινει οτι ειναι ημερο... ειδικα ενα πουλι 4 χρονων που δεν εχει ασχοληθει κανεις μαζι του απο τοτε.
Απο την αλλη αν θελεις να τα ζευγαρωσεις (αν και η αναπαρωγη μεγαλων ειδων παπαγαλου δεν ειναι τοσο ευκολη υποθεση), τοτε καλυτερα να ειναι αγριο το πουλι.
Ετσι ομως δεν εχει νοημα νομιζω... Δηλαδη θα παρετε ενα πουλι που θα το εχειε μονιμα μεσα σε ενα κλουβακι απλα και μονο για να ζευγαρωσει καποια στιγμη... Που δεν ειναι καν σιγουρο οτι θα ταιριαξει με το θηλυκο ή οτι θα κανουν μωρα, γιατι θα θελουν πρωτα σωστη διατροφη, ασκηση και μια γενικη προετοιμασια.
Τελως παντων, δικη σας ειναι η αποφαση, ομως επιμενω να παρετε ενα ησυχο, μικρο σε ηλικια πουλι και τοτε θα ζησεις την εμπειρια και το δεσιμο που εχεις με ενα τοσο υπεροχο πλασμα!
 
Μπράβο Τάκη, είσαι πατερούλης! 😛
Voile
Screenshot_2017-01-17-11-14-04-270x480.webp
Αν δεν παρεις αυτο με τεστ dna κλουβι τροφή καθαρο περιβαλλον απο Αθηνα, δεν θα παρεις ποτέ τιποτα και θα τρωμε πασατεμπο να περνα η ωρα
 
Άσχετος στο θέμα, αλλά θα σε συμβουλέψω να απευθυνθείς γρήγορα σε αυτόν που δίνει το πουλάκι στην αγγελία που σου έβαλε ο Τάκης. Από όσο κατάλαβα πρόκειται για πολύ καλή τιμή, μιας και θα πάρεις μαζί και κλουβί και τροφή. Πιστεύω πως είναι το ιδανικό πουλάκι για εσένα, μιας και είναι μικρό σε ηλικία και αρκετά ήμερο (βέβαια αυτό είναι σχετικό). Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολύ χαμηλή τιμή του να ξέρεις πως ελκύουν όλο και πιο πολλά ατα να το πάρουν. Κάνε όσο πιο γρήγορα μπορείς μπας και το προλάβεις!
 
Παιδιά νομίζω πως αυτό το παιδί που το πουλάει είναι μέλος εδώ. Και έχει κάνει θέμα με την κουνουρα που ήθελε καθοδήγηση είναι ο @Theo96
 
Παιδιά νομίζω πως αυτό το παιδί που το πουλάει είναι μέλος εδώ. Και έχει κάνει θέμα με την κουνουρα που ήθελε καθοδήγηση είναι ο @Theo96
Του @Teo96 ο παπαγάλος ήταν τελικά αρσενικός... Ενώ αυτός ο παπαγάλος είναι θηλυκός...
 
Νομίζω ειπα δεν ξέρω απλώς και τον πωλητή τον λένε θωδορη και αυτόν και έχουν παρόμοιες φωτο
 
Νομίζω ειπα δεν ξέρω απλώς και τον πωλητή τον λένε θωδορη και αυτόν και έχουν παρόμοιες φωτο
Και γω Ντίνο μου. Έκανα την διευκρίνιση για να μην γίνει μπέρδεμα! 🙂
 
Επειδη τον ειχα ρωτησει και μου ειπε θηλυκος, προφανως για αρσενικο του τον δωσανε και με το τεστ βγηκε θηλυκο! Και εγω για αρσενικο τον εχω παρει αλλα ποιος ξερει! Οπως κ να εχει θεωρω οτι οντως του συμφορουμιτη ειναι το πουλι οποτε πραξε ανάλογα
 
Back
Top