Γενικά Εχω βρει Μακάο με 250€, τι πιστευετε;

Αλεξανδρινό θέλω ήμερο 3-5 μηνών δεν έχω βρει αγγελία που να έχει κάποιος

Δαμιανε τι ηλικια εχεις; το ρωταω για να σκεφτουμε κατι συμφωνα με την ηλικια σου κ το σπιτι διαμονης, καθοτι τα πουλια που κοιτας ζουν +40 χρονια

Στα 25-26 μου ειχα τον πρωτο μου Αλεξανδρινο! τελικα ολη μερα τον ειχε παρεα της η μητερα μου που δεν δουλευε ευτυχως! Εγω απλως τον επαιζα κανα μισαωρο και μετα αντε γεια! Θελω να πω οτι τετοια πουλια πρεπει να υπαρχει καποιος στο σπιτι γιατι μελαγχολουν μονα τους! Ειναι σαν να εχεις ενα μωρο σπιτι σου! αν δεν εχεις καποιον να τα φροντιζει καλυτερα να παρεις 2 μικροτερα να κανουν παρεα μεταξυ τους!

Οταν τον πηρα τον δικο μου με ρωτησε η γυναικα μου! στις διακοπες τι θα τον. Κανεις; θα τον δωσω στον πατερα μου ειπα! το αποτελεσμα ηταν να πανε κυπρο 2 φορες κ εγω να καθομαι με τον παπαγαλο! Δεν ειχα εμπιστοσυνη στον πατερα μου ουτε και ο Τουκη αισθανοτανε ανετα με αλλους εκτος απο εμας!

Αλλά τώρα ποιο είναι το πρόβλημα;
Η μητέρα μου θέλει να έχει χρωματα διάφορα δηλαδή να 3 διαφορετικα και να μιλάει αλλά στο να μιλάει δεν έχει πρόβλημα μου λέει πως θα κάθετε να του λέει λέξεις και θέλω γύρω στα 150-250 παπαγαλο

Αλεξανδρινους μωρα απο Μαρτιο Απριλιο ξεκινανε! Εγω τον δικο μου στην χρυση ευκαιρια τον βρηκα και τον. Πηρα 4 μηνων μολις απογαλακτισε!

Απο ανοιξη για αυτους που γεννιουνται σε λιγο!

Τα λορυ κραζουνε κ οι κονουρες

Μόλις τον είδα της τον έδειξαν το Μακάο και της λέω σου αρέσει και μου λέει παρτον

Οι ρικνεκ κραζουν πολύ απο οτι ξέρω
Δηλαδη οι Μακαω δεν κραζουν; ή νομιζεις οτι κραζουν λιγοτερο απο τα ρινγκνεκ;

Τελοσπαντων, εγω θα συνεχισω να το λεω οτι θα σε πιασουν απλα κοροιδο, ετσι κ αλλιως και εσυ αυτη την εντυπωση ειχες εξαρχης. Δεν καταλαβαινω για ποιο λογο να ανοιξεις ενα θεμα, ζητωντας τη γνωμη μας, να την αγνοεις επιδεικτικα και να συνεχιζουμε μια ανουσια κουβεντα.

Ισως σας περισσευουν λεφτα τι να πω. Ειναι απατη, για τελευταια φορα.

Back