Γενικά Ζελεδένια, το parrotlet

@Irene chatzimichail χαχχαχαχχα τι θηρίο είναι αυτοο😂 καλά ειρήνη είσαι μια κούκλα! Και η ζελεδενια τι γλυκουλι πλασματακι που είναι, αχχαχα !
Ωωωω ευχαριστούμε πολύ και οι δύο 😅🫠💞

@MARY58 θα της φύγει η ξινίλα ,έχει κάτι νεύρα ,πάει και τσιμπάει τον σκύλο και φεύγει 🤣 πετάει μετά κάπου ψηλά και συνεχίζει τη μουρμούρα πιρι πιρι .. ευτυχώς δεν την έχω αρσενικό , θα τον είχε πρήξει τα συκώτια 🤣

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.
Δείτε εδώ λιώσιμο 💞

Λυπάμαι πάρα πολύ πραγματικά... κ που έφυγε αυτό το υπέροχο πλάσμα κ που πονάς 😥
Δυσκολεύομαι να το πιστέψω, έδειχνε υγιής κ δραστήρια... Εύχομαι να μην υπέφερε τουλάχιστον.

@chrisa2102 έγιναν όλα ξαφνικά ,απ τα συμπτώματα μου είπε ο γιατρός ισχαιμικό επεισόδιο πιθανόν από εμβολή ,τη μια στιγμή ήταν πάνω μου και την άλλη παρέλυσαν τα πόδια της και δεν με καταλάβαινε . Τα πόδια ήταν νεκρά ,δεν είχαν επαφή , δεν τα ένιωθε .

@Irene chatzimichail αυτό σημαίνει ότι η τελευταία αίσθηση που είχε πριν συμβεί το ξαφνικό, ήταν της αγκαλιας σου κ της αγάπης σου..🥺🥲 αυτό που λέω δεν το κάνει ευκολότερο το ξέρω..
Ειλικρινά στεναχωρήθηκα πολύ ...εύχομαι να νιώσεις ανακούφιση στον πόνο σου όσο πιο σύντομα γίνεται.

@Irene chatzimichail Ειρήνη μου λυπάμαι πάρα πάρα πολύ. Δεν το περίμενα. Είναι πολύ κρίμα κ άδικο που χάθηκε έτσι αναπάντεχα η Ζελεδένια. Ξέρω πόσο πολύ την αγαπούσες. Κ σε εμένα ήταν η αγαπημένη μου η μικρή τσαουσα.
Συμφωνώ απόλυτα με την Χρύσα @chrisa2102 . Η Ζελεδενια ακόμα κ στις τελευταίες στιγμές της είχε την αγκαλιά σου κ την αγάπη σου.
Κ το παιδί σου σκέφτομαι πόσο πολύ θα έχει στεναχωρηθεί. Πάρε το χρόνο σου Ειρήνη μου κ μετά βλέπεις τι κάνεις κυρίως για το παιδί.

@chrisa2102 σ ευχαριστώ πάρα πολύ Χρύσα.. το κλουβί της 9η μέρα σήμερα είναι ακόμη με ανοιχτή πορτούλα ,περιμένω να τη δω να μπαίνει μέσα ,να ήταν όλο ένα κακό όνειρο και να μην είναι πραγματικότητα .

@MARY58 ήταν μπροστά στο όλο σκηνικό δυστυχώς ,φώναζε μαμάααα τα πόδια της.. δεν ήθελε να πάει σχολείο ,η βδομάδα ήταν ένα μαρτύριο . Μου λέει συνέχεια πόσο άδικο είναι όπως είχε γίνει και με το ζελεδακι 😔 του εξήγησα ότι τώρα έχουν παρέα ο ένας τον άλλον και δεν πονάει πια ούτε η Ζελεδενια 😔 μου ζήτησε αν γίνεται να πάμε στο σπίτι εκείνου του κυρίου (του εκτροφέα της ) να δούμε αν έχει μικρά . Μίλησα μαζί του ,τον ενημέρωσα και μάλλον θα πάμε από κει δεν ξέρω 😔

@kika σ ευχαριστώ για την στήριξη Κική .. πήγα με τον μικρό να δει αλλα μικρά ,διάλεξε έναν αρσενικό 4 μηνών .. αντάρτης,θ ανοίξω νέο θέμα να τον παρουσιάσω.. πρέπει να σταματήσω να τον συγκρίνω με τη Ζελεδενια ,είναι άδικο γι αυτόν

Back