xrhstos220
PB New Member
Οκ και ποτε περιπου θα ειναι ετοιμα
Όποτε ετοιμαστούν...Οκ και ποτε περιπου θα ειναι ετοιμα
Ναι εκανα και συνεχιζω να κανω εχω αλο τελος δεκεμβρι. Τωρα θερμοκρασια δν ξερω. Φωτισμο 12 ωρες ειναι καλαέκανες διατροφική προετοιμασία; τι συνθήκες θερμοκρασίας και φωτισμού έχουν τα πουλιά;
Εφόσον τα έχεις έξω στη βεράντα, ο φωτισμός δεν είναι ο φυσικός; Αν ναι, σήμερα η ημέρα έχει διάρκεια περίπου 10,5ώρεςΝαι εκανα και συνεχιζω να κανω εχω αλο τελος δεκεμβρι. Τωρα θερμοκρασια δν ξερω. Φωτισμο 12 ωρες ειναι καλα
Ποιον κωδικό έχουν επάνω Χρήστο;Οι καρδερινες ειναι φετινες με δαχτυλιδι 2.5 κλειστου τυπου
Εχει απαντησει στην πρωτη σελιδα στο 4ο ποστ :)Ποιον κωδικό έχουν επάνω Χρήστο;
L 46 C16 018 E00 το ενα και L 46 C16 046 E00 το αλλο
Τι ειναι το Ε00?Εχει απαντησει στην πρωτη σελιδα στο 4ο ποστ :)
μήπως είναι αυτά με το μηδενικό αριθμό που πουλάνε και στα πετσοπ; (αν και συνήθως γράφει σκετο 00 αν δεν κάνω λαθως)Τι ειναι το Ε00?
Να έχει καρδερίνες του 2000 κομματάκι δύσκολο το βλέπω.ή μήπως είναι το έτος; γιατί παρατήρησα οτι τα δαχτυλίδια που πήρα πέρυσι γράφουν Ε16 και πρόπερσι Ε15
Είναι EOO (Ελληνική Ορνιθολογική Ομοσπονδία), L (Λαρισαϊκός Σύλλογος Καναρινόφιλων), 46 (εκτροφέας Απόστολος Νούλας), C (διάμετρος για καρδερίνες), 16 (2016), 018 και 046 (αριθμοί πουλιών).Τι ειναι το Ε00?
Οτι γραφεις ειναι σωστο. Αυτος ειναι ο εκτροφεας. Το ρωτησα και μου ειπε δεν ειναι. Γιατι ρωτας; Παρατηρισες κατι στς δαχτυλιδια;Είναι EOO (Ελληνική Ορνιθολογική Ομοσπονδία), L (Λαρισαϊκός Σύλλογος Καναρινόφιλων), 46 (εκτροφέας Απόστολος Νούλας), C (διάμετρος για καρδερίνες), 16 (2016), 018 και 046 (αριθμοί πουλιών).
EOO L46 C16 0..
Χρήστο, ρώτησε τον μήπως είναι αδέλφια.
Ότι θα μπορούσαν να είναι και αδέρφια. Από τη στιγμή όμως που σου το ξεκαθάρισε, δεν υπάρχει κάτι άλλο.Γιατι ρωτας; Παρατηρισες κατι στς δαχτυλιδια;
Συνήθως για να μπορούν να ξεχωρίσουν τα πουλιά από μακριά, με βάση το χρώμα του δεύτερου δαχτυλιδιού και να μην χρειάζεται να πιάνουν τα πουλιά συνεχώς για να βλέπουν πιο είναι πιο κάθε φορά που χρειάζεται.Για ποιον λογο βαζουν και δευτερο δαχτυλιδι χρωματω;
Ακολούθησε τις οδηγίες εδώ petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-αρχείου-σε-Μήνυμα.9996/ προς το τέλοςΠως μπορω να ανεβασω φοτο με μικροτερο χωρο γιατι μου λεει οτι ειναι μεγαλυτερο απο το κανονικο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας