Λευτέρη, αυτό που περιγράφεις είναι όντως λυπηρό και απαράδεκτο! Εάν γίνεται όντως κάτι τέτοιο είναι καταδικαστέο και "άνανδρο". Χρησιμοποιώ τον όρο για να τονίσω το επίπεδο της εκτροφικής εντιμότητας και του ήθους αυτών που ίσως κάνουν αυτά που αναφέρεις.astrapogiannos είπε:ΝΑΙ τα πουλια αυτα ειναι ειτε αυγα μαζεμενα απο φωλιες ειτε μικρα απο απο φωλιες και το ξερω πολυ καλα, διαφοροι αλλοδαποι ερχονται την ανοιξη απο μαρτιο μεχρι μαιο κα ιμαζευουν μικρα και αυγα απο φωλιες κα ιτα δινουν στους"εκτροφεις" τα 5 αυγα 5 € και τα 5 μικρα 10€,
Με τη διευκρίνιση που ζήτησα ήθελα από εσένα απλώς αυτή τη δήλωση:
Θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι όταν κατηγορούμε κάποιον και στην προκειμένη περίπτωση ένα κατάστημα του οποίου το όνομα έχει αναφερθεί στο φόρουμ, θα πρέπει να έχουμε στοιχεία και αποδείξεις για τις κατηγορίες μας διότι διαφορετικά μπορεί να θέσουμε τον εαυτό μας σε πολλά προβλήματα εξαιτίας των αναπόδεικτων δηλώσεών μας.astrapogiannos είπε:το ξερω πολυ καλα γιατι εχω φιλο "εκτροφεα"ο οποιο πουλαει στο σχιστο κα ιστα διαφορα μεγαλα μαγαζια,και ειμαι απολυτος ξαναλεω στην αποψη μου αυτη
Επίσης, να αναφέρω ότι το PetBirds δεν έχει καμία σχέση ούτε ασπάζεται τις δηλώσεις αυτές.
Δήλωση περιορισμού ευθύνης είπε:Το PetBirds και ο ιδιοκτήτης του δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για την εγκυρότητα και ορθότητα των πληροφοριών, κρίσεων, σχολίων που περιέχονται σε μηνύματα μελών, για ενέργειες που θα είναι αποτέλεσμα μηνυμάτων ή και συμβουλών που παρέχονται από μηνύματα μελών στο forum του. Συνεπώς, οι επισκέπτες / μέλη του PetBirds, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές