Αγορά Ζητώ να αγοράσω αρσενικό red winged parrot

τι έγινε τελικά; βρήκες τίποτα;
Πήγα και εγώ πριν μερικές μέρες σε ένα πετ σοπ, εδώ Αθήνα που κανει εισαγωγές πτηνών, και ρώτησα να μπορεί να σου βρει τον παπαγάλο που θες...
Θετική η απάντηση, αλλά θα παρεί αρκετό καιρό μέχρι να βγουν τα χαρτιά του κλπ...
αν θες να σου δώσω την να μιλήσεις.

για το reptilia nostra, στη Μεσογείων.
τι έγινε τελικά; βρήκες τίποτα;
Πήγα και εγώ πριν μερικές μέρες σε ένα πετ σοπ, εδώ Αθήνα που κανει εισαγωγές πτηνών, και ρώτησα να μπορεί να σου βρει τον παπαγάλο που θες...
Θετική η απάντηση, αλλά θα παρεί αρκετό καιρό μέχρι να βγουν τα χαρτιά του κλπ...
αν θες να σου δώσω την να μιλήσεις.
Βασικα σε ευχαριστω που με θυμηθηκες. Οχι lost δεν βρηκα κατι αν μπορείς δωσε μου τηλ να παρω. Ξερεις αν ειναι αξιοπιστο;

ξερεις αν ειναι αξιοπιστο;
Το μαγαζί το έχω ακουστά κι εγώ με καλές κριτικές για άλλα είδη βέβαια. Έχω την εντύπωση πως η εξήγηση που θα σου κάνει θα είναι σοβαρή, οπότε μια συζήτηση δεν βλάπτει :)

Λοιπον φιλοι μου καλησπερα πηρα τηλ κ αφου εψαξε μου ειπε οτι τουλαχιστον αυτο το διαστημα δεν.σε 15 μερες θα τον ξαναπαρω για να δουμε τι θα γινει τελικα.

Φιλική προσφορά από τον φίλο μας @Aineias Πήρε ένα καναρίνι μοζαμβίκης από έμπορο εισαγωγέα.. Ναι εδω ειναι https://bg-bg.facebook.com/people/Zamunda-Zamunda/100006379397386
Το πήρα απο καποιον εμπορα που εχει pet shop k κανει εισαγωγες απο το εξωτερικο μου πε οτι ειναι 1,5 χρονον περιπου αρσενικος τραγουδαει αρκετα των εχω 5 μερες κ ειναι φοβερος :) αναμενω να μου φερει κ ενα θυλικο σε κανενα μηνα.

Λοιπον μολις πηρα τηλ τον κυριο αυτον κ μου ειπε οτι πιστευει πως θα μου βρει τελος ιουνιου που θα ξανακανει εισαγωγη. Με ρωτησε τι ηλικια θελω να εχει κ του ειπα γυρω στα 2 . Εσεις τι λετε;θα κοστισει 130-140€. Εσεις που μενετε Αθηνα (Καλλιθέα) εχετε καποια αποψη για τον εμπορα που μιλαμε;

Λοιπον μολις πηρα τηλ τον κυριο αυτον κ μου ειπε οτι πιστευει πως θα μου βρει τελος ιουνιου που θα ξανακανει εισαγωγη. Με ρωτησε τι ηλικια θελω να εχει κ του ειπα γυρω στα 2 . Εσεις τι λετε;θα κοστισει 130-140€. Εσεις που μενετε Αθηνα (Καλλιθέα) εχετε καποια αποψη για τον εμπορα που μιλαμε;

Δεν θυμάμαι τι σχέση έχεις με την μικρή σου (αν είναι ήμερη κλπ) απλα επειδή θα σου φέρει απο εισαγωγή, είναι ένας λόγος που προσωπικά δεν θα ήθελα να το αγοράσω.
Συνήθως αυτα τα πουλάκια έχουν περάσει άσχημες συνθήκες και επίσης μπορεί να έχει κάποια ασθένεια αλλα αφού θα κάνεις καραντίνα αυτό "δεν μας απασχολεί".
Πιστεύω πάντως ότι σίγουρα θα βρεις απο εκτροφέα μεσα στις άπειρες ομάδες στο facebook.
Θα κοιτάξω κι εγώ μήπως βρώ κάτι.

Το κοριτσακι μου ειναι πολυ ηρεμο συνηθως. Αλλα ειναι πολλες ωρες μοναχουλι κ το λυπαμαι. Γι αυτο εβαλα στοχο να του βρω αρσενικο αλλα ειναι πολυ δυσκολο απ οτι βλεπω. Φυσικα θα κρατηθει καραντινα.σ ευχαριστω πάντως που θα μπεις κ εσυ στον κοπο να ψαξεις

απλα επειδή θα σου φέρει απο εισαγωγή, είναι ένας λόγος που προσωπικά δεν θα ήθελα να το αγοράσω. Συνήθως αυτα τα πουλάκια έχουν περάσει άσχημες συνθήκες
Το οτι ειναι εισαγωγής δεν είναι και συνώνυμο οτι έχει περάσει άσχημα. Γιατί βλέπω πολύ το γράφουνε...
Αν είναι πιασμένο από τον Αμαζόνιου ή όπου αλλού ζει αυτός ο παπαγάλος, δεν είναι καλό...
Αλλά απο τη στιγμή που θα γίνει νόμιμα η εισαγώγη, το πούλι θα είναι εκτροφής και θα έρθει μαζί με τα χαρτιά του... (διαβατηριο, δαχτυλιδι και δεν ξέρω εγώ τι άλλο)
Ο ξένος εκτροφέας αγαπάει λιγότερο τα πυλιά του από τον Έλληνα; δεν νομίζω...
Μια χαρά σωστό και προσεγμένο θα είναι αν βρεθεί... Μη ξεχνάμε και τη δουλειά του εισαγωγέα, αυτός πρέπει να τσεκάρει αν όλα είναι καλα...

... Εμείς όμως θα πάρουμε τον καλύτερο! Λοιπόν, δεν θέλω να προκαταλαμβάνω τα πράγματα, αλλά είναι πολύ ωραία που η κατάσταση τείνει να κινηθεί προς αίσια κατεύθυνση. Η συνεργατικότητα είναι μεγάλο πράγμα τελικά.
Όχι Λίνα, (καλέ, πώς είναι το όνομά σου 😉 δεν τον ξέρω τον εισαγωγέα στην Καλλιθέα. Το μόνο που μπορώ να προτείνω είναι είτε εγώ (αν και μάλλον τέλος Ιουνίου θα μετακινηθώ σε διακοπές σε άλλο μέρος και δεν θα μπορώ) είτε κάποιο άλλο μέλος μας που να μπορεί και να σκαμπάζει κάτι από παπαγάλους, να πάει κατά κει και να βγάλει το πουλί φωτο και να το κοιτάξει από εξωτερικής πλευράς, αν του φαίνονται όλα καλά.

Φυσικα και θα παρουμε τον καλύτερο ε μολις τον βρουμε. αλλα που θα παει;
Έχεις δικιο Γιαννη το ονομα μου δε φαίνεται. Ευα με λενε

K
εχετε καποια αποψη για τον εμπορα που μιλαμε;

Oικογενειακη επιχειρηση,ισως περισσοτερα απο 40 χρονια στον χωρο με εισαγωγες πουλιων, δεν υπαρχει κανεις παλαιοτερος.

Συνήθως οι εισαγωγείς ζώων δεν παίρνουν από προσεγμένος εκτροφείς.
Αλλά από μαζικές αναπαραγωγες.

Αυτο ισχυει για τα καναρινιακαι για εισαγωγες απο ευρωπη
Για τα εξωτικα πουλια, αρα απο τριτες χωρες ισχυε με νομο της EU η "καραντινα" στο αεροδρομιο, η με συγκεκριμενα ευρωπαικα εκτροφεια, που αυτη ηταν οντως καραντινα.

Καλο σημαδι αυτο. Μου φανηκε σα να ειχε καποια προφορα απο αλλη χωρα

Τελικά, Εύα, είχες καποια επικοινωνία;
Τελικά, Εύα, είχες καποια επικοινωνία;
Γιαννη επικοινωνια ειχα μαζι τους αλλα προς το παρον δεν βρηκαμε τιποτε. Τωρα τελος του μηνα που ειναι να ξανακανουν εισαγωγη θα μιλησω κ παλι μαζι τους

Back