Ασθένειες Η Κοκο εκανε εμετο (cockatiel)

της δωσαμε ενα φαρμακο για τα εντομα το πετβιταλ νομιζω πως ετσι το λενε πρεπει να το ψεκασεις για να λειτουργεισει και θα την παμε κατα τις 6 που θα γιρισει η μαμα τωρα ειναι καλα και δεν ξαναεκανε εμετο!
 
Να μην ξεχασεις να το παρεις μαζι σου και αυτο και να τους το δειξεις. Αν και δεν νομιζω να εχει παθει κατι απο αυτο. Ειναι ασφαλες για τα πουλια αυτα τα φαρμακα.
 
Άλκηστη στο #20 λες ότι της έβαλες ένα φάρμακο και δεν της άρεσε! Μήπως είναι το PETVITAL που άρχισατε να ψεκάζετε για το ζουζούνι(03-08); Για πόσο διάστημα σας είπε ο γιατρός να το βάζετε; Και πόσο; Έχουν περάσει πολλές μέρες, μήπως δεν έπρεπε να το συνεχίσετε τόσο, γι'αυτό ακολούθησαν όλα τα άλλα που παρατήρησες σήμερα; (σάλια πράσινα στρογγυλά, κίτρινα μπιλάκια κ.ά. 😉 Να τα πεις στο γιατρό για να καταλάβει, μπορεί να έχει σημασία! Το PetCity Γλυφάδας έχει έμπειρο γιατρό! Περαστικά του, να πάνε όλα καλά!
 
η τροφη ειναι χυμα
εχει ημερομηνια ληξης και δεν εχει ληξη
Αλκηστη τι εγινε τελικα με το κοκατιλακι σου; Το πηγατε στο γιατρο;
Η χυμα τροφη δε νομιζω να εχει ημερομηνια ληξης! Μηπως φταιει η τροφη; Ολα αυτα υποθετικα τωρα!
Περαστικα στο μικρο σου! Μακαρι να μην ειναι κατι σοβαρο!
 
Να του παιρνεις συσκευασμενες τροφες και οχι χυμα! Δεν ξερεις απο που προερχονται, μπορει να ειναι βρωμικες... Και να του μαθεις να τρωει φρεσκα φρουτα και λαχανικα! Μακρια απο τηγανιτα, γλυκα, αλμυρα...
 
ουπσι λαθος εκανα συσκευασμενη ειναι...
και μου ειπαν μια φορα να της το βαλω
τελικα δεν την πηγαμε για να δουμε αν θα το ξανα κανει και αν το ξανακανει θα την παμε

Υ. Σ=εν το ξαναεκανε απο το μεσιμερι μεχρι σημερα!
 
Αλκηστη γιατι δεν το πηγατε; Και σήμερα να μην το κανει περιμενε να έρθει η μητέρα σου και να το πατε... Κρίμα είνια...
 
Αυτο έπρεπε να εινια πρωτη προτεραιοτητα σου. Σκεψου οτι είνια σαν μικρο σου αδερφακι και εχει αρρωστησει... Να το πας σημερα μη το καθυστερεις! Μπορέ να μην εινια τιποτα ή μπορει να είνια κατι πολυ σοβαρό..
 
Bρε Αλκηστη το οτι δεν εκανε ξανα εμετο δεν σημαινει οτι εγινε καλα!
 
Αλκηστη πηγαινε το οσο πιο συντομα μπορεις, μην το καθυστερεις.
Δεν ειναι και λιγο που εκανε εμετο!
 
Άλκηστη, όπως είπε η Ιωάννα ότι δεν έκανε εμετό δεν σημαίνει ότι είναι καλά. Πρέπει να τον πάτε οσο δυνατον το συντομότερο
 
Κριμα ειναι το καημενουλι να υποφερει!
Τουλαχιστον πηγαινε το την Δευτερα...

Αφου αναλαβατε την ευθυνη ενος ζωου πρεπει να βρισκετε και χρονο και χρημα...
 
παιδιά τι λέμε τώρα;
Άλκηστη μην ξεχνάς οτι οι παπαγάλοι έχουν πολυ πιο αδύνατο πεπτικό σύστημα απο το δικό μας, δεν ειναι σαν ένα παιδι που κάνει εμμετό, λες "σιγα κατι θα το πείραξε" και το αφήνεις να περάσει, το πουλάκι μπορει να εχει πρόβλημα και αυτές οι ώρες που περνάνε να αποδειχθούν μοιραίες, αν διάβασες ένα άρθρο της Τζωρτζίνας λέει"δε με νοιάζει ουτε η γέννηση του παιδιού σου ούτε η δουλειά σου, πρώτα έκανες συμφωνία μαζί μου "
εντάξει δε λέω 12 χρονών είσαι, αλλα πόσο μακρυα πια ειναι αυτο το pet city και δε μπορεις να πας μόνη σου; Ή δε σε αφήνουν;
περιμένουμε νέα το συντομότερο
φιλικα,
Βασιαννα
 
μας ειπε οτι καλα και οτι αφου παιζει και τρωει και πινει κανονικα ειναι μια χαρα αμα δεν ηταν καλα θα της διναμε αντιβιοση!
 
ο κτηνιατρος ειπε οτι ''ειναι καλα και επισησ οτι αφου τρωει... αντιβιοση ''
 
Δηλαδη δεν του πηρε δειγματα η να κανει κατι εστω;
Ετσι καταλαβε οτι ειναι καλα;
Μακαρι βεβαια να ειναι η Κοκο!
 
Back
Top