Ασθένειες Η Λινα μου ειναι αρρωστη;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης lina
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αφού το πήγες στον γιατρό πιστεύω πως έγινε το καλύτερο. Νομίζω σε περίπτωση αιμορραγίας δίνουμε κονάκιον της έδωσε ο γιατρός;
Κάθεται στην πατήθρα ή ψάχνει μαλακά; Της δίνεις ηλεκτρολύτες;

δεν μου ειπε κατι. Αλλα ευτυχως δεν αιμοραγουμε καθολου αλλα ηλεκτρολυτες επρεπε να το ειχα σκεφτει δικιο εχεις. Μπορω να κανω κατι γι αυτο τωρα ετσι ωστε να παρω αυριο απο το φαρμακειο; Τρωει μεν αλλα νυσταζει αρκετα καθεται στην πατηθρα κανονικα. Αλλα με απασχολει οτι απο τις 1.30 το μεσημερι μου εκανε μονο 2-3 κουτσουλιες

Ασβέστιο, σουσάμι σουπιοκόκκαλο θα συνεχίσεις εννοείται.
Μέχρι να πάρεις ηλεκτρολύτες, θα μπορούσες να της δώσεις λίγο ζαχαρόνερο αλλά αν κοιμάται μην την ξυπνήσεις.

• Like
Αντιδράσεις: Myra
Να προσθεσω στης Μαριας τη συμβουλη, τσοφλι αυγου και σπασμενα οστρακα 😉

Ασβέστιο, σουσάμι σουπιοκόκκαλο θα συνεχίσεις εννοείται.
Μέχρι να πάρεις ηλεκτρολύτες, θα μπορούσες να της δώσεις λίγο ζαχαρόνερο αλλά αν κοιμάται μην την ξυπνήσεις.
δηλ να βαλω λες κ εξτρα ασβεστιο περα απο τις βιταμινες που εχουν κ ασβεστιο; Οσο για το σουπιοκοκ κ σουσαμι δεν τα κοιταζει καν.η ζαχαρη δεν πειραζει ομως;

δηλ να βαλω λες κ εξτρα ασβεστιο περα απο τις βιταμινες που εχουν κ ασβεστιο; Οσο για το σουπιοκοκ κ σουσαμι δεν τα κοιταζει καν.η ζαχαρη δεν πειραζει ομως;
Λιγο ζαχαρονερο για ενεργεια καλε, οχι και ολοκληρο το σακουλι :)

Περαστικά σας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα κάνει άλλα αυγά και πότε. Εσύ δώσε ασβέστιο να είναι καλυμμένη και βλέπουμε. Θα ήθελα να μάθω όμως, ο κτηνίατρος έβγαλε το αυγό ή μόνη της το γέννησε;

Περαστικά σας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα κάνει άλλα αυγά και πότε. Εσύ δώσε ασβέστιο να είναι καλυμμένη και βλέπουμε. Θα ήθελα να μάθω όμως, ο κτηνίατρος έβγαλε το αυγό ή μόνη της το γέννησε;
ευχαριστω μονη της γεννησε μετα απο καποιες μαλαξεις που της εκανε η κτηνιατρος σε 10 λεπτα γεννησε.

ευχαριστω μονη της γεννησε μετα απο καποιες μαλαξεις που της εκανε η κτηνιατρος σε 10 λεπτα γεννησε.
Να πούμε για όσους διαβάζουν το θέμα, εμείς που δεν έχουμε εμπειρία δεν είμαστε γιατροί, ποτέ δεν κάνουμε μαλάξεις από μόνοι μας στις κοιλιές των θηλυκών για να γεννήσουν! Μπορεί να το οδηγήσουμε στο θάνατο με ένα λάθος! Χρειάζεται πολύ εμπειρία!
Εύχομαι περαστικά στην Λίνα σου!

Να πούμε για όσους διαβάζουν το θέμα, εμείς που δεν έχουμε εμπειρία δεν είμαστε γιατροί, ποτέ δεν κάνουμε μαλάξεις από μόνοι μας στις κοιλιές των θηλυκών για να γεννήσουν! Μπορεί να το οδηγήσουμε στο θάνατο με ένα λάθος! Χρειάζεται πολύ εμπειρία!
Πολύ σωστή επισήμανση, την υποστηρίζω κι εγώ.

ευχαριστω πολυ παιδια για την υποστηριξη σας. Τωρα ειναι καλα το μικρουλι μου το εχω σε ζεστη ακομα μηπως μου κανει κ αλλο αυγο.

παιδια περασαν 20 μερες απο οταν η λινα μου γεννησε 1 αυγουλακι με τοσο κοπο.σημερα το μεσημερι μολις γυρισα σπιτι την ειδα να ειναι φουσκωμενα τα φτερα της κ σαν να ετρεμε παροτι ειχε 21 βαθμους παρατηρησα λιγο την κουτσουλια της αλλα τιποτε το ιδιαιτερο.υπαρχει λετε περιπτωση να ξαναγενησει μετα απο τοσο καιρο; Εντομεταξη ολο ξυνεται κ τα πουπουλα απο την μεσα μερια εχουν λιγοστεψει χωρις ομως να της πεφτουν σαν να τα τρωει. Πρεπει να κανω κατι;

εντομεταξη ολο ξυνεται κ τα πουπουλα απο την μεσα μερια εχουν λιγοστεψει χωρις ομως να της πεφτουν σαν να τα τρωει.
Ποιο σημείο εννοείς; Μήπως έχει εξωπαράσιτα; Δεν βάζεις μια φωτογραφία του σημείου; Την ψεκάζεις πότε πότε για ψείρες;
Ναι μπορεί να ξανακάνει κάποιο αυγό. Προσέχεις εσύ το ασβέστιο;

Ποιο σημείο εννοείς; Μήπως έχει εξωπαράσιτα; Δεν βάζεις μια φωτογραφία του σημείου; Την ψεκάζεις πότε πότε για ψείρες;
Ναι μπορεί να ξανακάνει κάποιο αυγό. Προσέχεις εσύ το ασβέστιο;
της δινω καποιες βιταμινες που μου εδωσε η κτηνιατρος που εχουν μεσα κ ασβεστιο. Το σουσαμι κ το σουπιοκοκαλο δεν τα πλησιαζει. Εχω πολυ καιρο να την ψεκασω για εξωπαρασιτα αλλα τωρα φοβαμαι να την πιασω μηπως εχει καποιο αυγο κ της κανω καποια ζημια απο λαθος. Να την εχω σε ζεστη λες μηπως θελει να γεννησει;

να την εχω σε ζεστη λες μηπως θελει να γεννησει;
Βέβαια συνέχεια ζέστη και μην την διακόπτεις, γιατί μπορεί να σου κρυώσει από την αλλαγή θερμοκρασίας.

Back