δηλ να βαλω λες κ εξτρα ασβεστιο περα απο τις βιταμινες που εχουν κ ασβεστιο; Οσο για το σουπιοκοκ κ σουσαμι δεν τα κοιταζει καν.η ζαχαρη δεν πειραζει ομως;Ασβέστιο, σουσάμι σουπιοκόκκαλο θα συνεχίσεις εννοείται.
Μέχρι να πάρεις ηλεκτρολύτες, θα μπορούσες να της δώσεις λίγο ζαχαρόνερο αλλά αν κοιμάται μην την ξυπνήσεις.
Λιγο ζαχαρονερο για ενεργεια καλε, οχι και ολοκληρο το σακουλι :)δηλ να βαλω λες κ εξτρα ασβεστιο περα απο τις βιταμινες που εχουν κ ασβεστιο; Οσο για το σουπιοκοκ κ σουσαμι δεν τα κοιταζει καν.η ζαχαρη δεν πειραζει ομως;
ευχαριστω μονη της γεννησε μετα απο καποιες μαλαξεις που της εκανε η κτηνιατρος σε 10 λεπτα γεννησε.Περαστικά σας. Δεν μπορούμε να ξέρουμε αν θα κάνει άλλα αυγά και πότε. Εσύ δώσε ασβέστιο να είναι καλυμμένη και βλέπουμε. Θα ήθελα να μάθω όμως, ο κτηνίατρος έβγαλε το αυγό ή μόνη της το γέννησε;
Να πούμε για όσους διαβάζουν το θέμα, εμείς που δεν έχουμε εμπειρία δεν είμαστε γιατροί, ποτέ δεν κάνουμε μαλάξεις από μόνοι μας στις κοιλιές των θηλυκών για να γεννήσουν! Μπορεί να το οδηγήσουμε στο θάνατο με ένα λάθος! Χρειάζεται πολύ εμπειρία!ευχαριστω μονη της γεννησε μετα απο καποιες μαλαξεις που της εκανε η κτηνιατρος σε 10 λεπτα γεννησε.
Πολύ σωστή επισήμανση, την υποστηρίζω κι εγώ.Να πούμε για όσους διαβάζουν το θέμα, εμείς που δεν έχουμε εμπειρία δεν είμαστε γιατροί, ποτέ δεν κάνουμε μαλάξεις από μόνοι μας στις κοιλιές των θηλυκών για να γεννήσουν! Μπορεί να το οδηγήσουμε στο θάνατο με ένα λάθος! Χρειάζεται πολύ εμπειρία!
Ποιο σημείο εννοείς; Μήπως έχει εξωπαράσιτα; Δεν βάζεις μια φωτογραφία του σημείου; Την ψεκάζεις πότε πότε για ψείρες;εντομεταξη ολο ξυνεται κ τα πουπουλα απο την μεσα μερια εχουν λιγοστεψει χωρις ομως να της πεφτουν σαν να τα τρωει.
της δινω καποιες βιταμινες που μου εδωσε η κτηνιατρος που εχουν μεσα κ ασβεστιο. Το σουσαμι κ το σουπιοκοκαλο δεν τα πλησιαζει. Εχω πολυ καιρο να την ψεκασω για εξωπαρασιτα αλλα τωρα φοβαμαι να την πιασω μηπως εχει καποιο αυγο κ της κανω καποια ζημια απο λαθος. Να την εχω σε ζεστη λες μηπως θελει να γεννησει;Ποιο σημείο εννοείς; Μήπως έχει εξωπαράσιτα; Δεν βάζεις μια φωτογραφία του σημείου; Την ψεκάζεις πότε πότε για ψείρες;
Ναι μπορεί να ξανακάνει κάποιο αυγό. Προσέχεις εσύ το ασβέστιο;
Βέβαια συνέχεια ζέστη και μην την διακόπτεις, γιατί μπορεί να σου κρυώσει από την αλλαγή θερμοκρασίας.να την εχω σε ζεστη λες μηπως θελει να γεννησει;
δηλ γυρω στους 30;η στους 22;Βέβαια συνέχεια ζέστη και μην την διακόπτεις, γιατί μπορεί να σου κρυώσει από την αλλαγή θερμοκρασίας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας