Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά! Είναι όνειρο αυτό που μου συμβαίνει και ίσως, από τον ενθουσιασμό μου, χειρίστηκα λάθος τις καταστάσεις. Σε λίγο καιρό θα υπάρξει σχετικό ποστ με την εξέλιξη της γλυκιάς μου ουμογια
Λάθη γίνονται, καταλαβαίνουμε. Τώρα ξέρεις πώς να χειριστείς το πτηνό και όλα θα πάνε καλά!Σας ευχαριστώ πολύ όλους παιδιά! Είναι όνειρο αυτό που μου συμβαίνει και ίσως, από τον ενθουσιασμό μου, χειρίστηκα λάθος τις καταστάσεις.
Τέλεια! Θα αναμένουμε νεότερα σας!Σε λίγο καιρό θα υπάρξει σχετικό ποστ με την εξέλιξη της γλυκιάς μου ουμογια
Στα σουαχίλι παντως σημαίνει "ενοτητα".Κουκλάκι είναι σίγουρα αλλά τι όνομα είναι αυτό?. Είπαμε να μην τα βαφτίζουμε όλα Πέτρους και Κόκους αλλά το Ουμόγια πώς, πού, τι;
Σημαίνει πνεύμα στα ζουλού! Μια ιδιαίτερη λέξη για μένα...Κουκλάκι είναι σίγουρα αλλά τι όνομα είναι αυτό?. Είπαμε να μην τα βαφτίζουμε όλα Πέτρους και Κόκους αλλά το Ουμόγια πώς, πού, τι;
Όντως; Φανταστική η ονοματοδοσία της! Πολύ ψαγμένο! Για αυτό άλλωστε ονοματίζουμε τα ζώα μας με ονόματα ή λέξεις που έχουν σημασία για εμάς!Σημαίνει πνεύμα στα ζουλού! Μια ιδιαίτερη λέξη για μένα...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας