Γενικά Η εκτροφέας με κορόιδεψε

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mirtopap
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Καλησπέρα σας και ζητώ συγνώμη που άργησα να συνδεθώ τόσο καιρό. Η απάντηση της εκτροφεως και η συζήτηση που ακολούθησε ήταν κάτι που με προβλημάτισε.

Προφανώς και η πρόθεση μου δεν ήταν σε καμία περίπτωση η προώθηση μίσους, ήθελα απλά να δω ποια ήταν η αλήθεια σχετικά με τον σκιπερ μου και ένιωσα προδομένη ακριβώς επειδή σας είχα δεχτεί μέσα στο σπίτι μου. Η επιθετική σας απάντηση όμως Κάτε εμέ ήταν τελείως ανάρμοστη, ειδικά αφού όπως αναφέρατε πολλές φορές είμαι ανήλικη.

Τέλος, θα ήθελα να διευκρινίσω πως παρόλο που η μαμά μου δέχτηκε ένα μήνυμα σχετικά με το θέμα, ουδέποτε οι γονείς μου μου έκαναν κήρυγμα, ίσα ίσα ότι ανέβασα ήταν με την συγκατάθεση τους.

Ναι, πληροφορήθηκα λάθος από ομάδες στο facebook και ως αποτέλεσμα αμφεβαλλα για το ποιόν της εκτροφέας από όπου πήρα τον παπαγάλο. Παρόλα αυτά, δεν κατανοώ το γιατί μια ενήλικη γυναίκα θεωρεί σωστό να επιτεθεί λεκτικά τόσο βάναυσα σε ένα ανήλικο το οποίο εσείς η ίδια αποκαλεσατε ψυχικά ταραγμένο. Σας συγχωρώ πάντως, και ελπίζω να μπορέσετε να με συγχωρέστε για την καταλαθως δυσφήμιση που σας προκάλεσα.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους διαχειριστές του forum που αφεραισαν το αρχικό αισχρό μήνυμα της.Το εκτιμώ πάρα πολυ.

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Back