Αναπαραγωγή Η κανάρα πετάει το νήμα στον πάτο του κλουβιού

ναι φυσικά κατανοητώ. το πρόβλημα που έχω είναι ότι αυτή η μεριά είναι βορινή με αρκετό αέρα το βράδυ και κρύο ακόμη. Προσπάθησα να τους βάλω νάυλον διαφανή και δεν τους άρεσε πάλι σηκώθηκαν από τήν φωλιά. επίσης απειλούνται από αρπακτικά σε εκείνο το σημείο σε μεγάλο βαθμό. Δεν υπάρχη περίπτωση να βγάλουν τήν νύχτα σώα και αβλαβή. και αυτή την στιγμή που είμαι εδώ βλέπω το γεράκι να ξερογλήφετε. εχω βάλει τον σκύλο να τα φυλάει. Θέλω βοήθεια πως να περάσουν εκεί τις νύχτες με τον αέρα και το κρύο. Δεν είναι μαθημένα στο κρύο.
 
Τότε μην το συζητάς μέσα στο σπίτι μόνιμα! Και κρύο και αέρας και αρπακτικά; Ειδικά για αναπαραγωγή είναι πολύ ακατάλληλο το σημείο...
 
αντε την βρήκα την λύση τελικά. Πλαστικοπιοήσα το κομμάτι του μπαλκονιού που είναι τα πουλιά και τώρα είμαστε μπόμπα. κατα τα άλλα κάθονται όλη τήν ημέρα στήν φωλιά ειδικά ο αρσενικός είναι γεμάτος ζήλο για αυτό που κάνει. Δεν μπορώ να δω πόσα είναι τα αυγά γιατί δεν σηκώνονται με τίποτα περιμάνω σήμερα να πετύχω μια αλλαγή τους. αυγό βάζω κάθε μέρα; τήν αυγοτροφή δεν την τρώνε.
 
Back
Top