misalouris
PB Supporter
Τι πάχος έχει το κόντρα πλακέ θαλάσσης;με το κοντρα πλακε θαλασσης
Τι πάχος έχει το κόντρα πλακέ θαλάσσης;με το κοντρα πλακε θαλασσης
Είναι 9 χιλιοστά νομίζω είναι καλοΤι πάχος έχει το κόντρα πλακέ θαλάσσης;
Καλημέρα ΔΗμητρη το υλικό στο έστειλα και σε φωτό.. Το έχει ήδη αγοράσει από χθες! Είπαμε,θα γίνει σωστή και όμορφη δουλειά..
Για πλάτη είναι τέλειο.Είναι 9 χιλιοστά νομίζω είναι καλο
Υπάρχουν πολλά και ίσως και πιο καλά από αυτό https://www.toolman.gr/shop/chroma-domisi/chromata/xilinis-epifanias/farmaki-xilou/ που προτείνω εγώ.Μπορείς να μου πεις το υλικο και δοσολογίας.
Βασίλη... Πατώντας το petbirds.gr/account/account-details γράφεις και το όνομά σου αλλά κι ότι άλλο σχετικό θέλεις.Το όνομα σου είναι Γιάννης; Εγώ είμαι Βασιλης
Ναι ναι. ΓιάννηςΤο όνομα σου είναι Γιάννης;
Είναι τέλεια, γεια στα χέρια σου και καλογέμιστη!μαρια πως σου φαινετε;
για το θερμομετρο το σκευτηκα, για περισοτερο σκια θα την βαζω κατω απο σκεπαστροΕίναι τέλεια, γεια στα χέρια σου και καλογέμιστη!
Το υλικό είναι κάπως μονωτικό αλλά βάλε εντός θερμόμετρο να μετράς θερμοκρασίες, μήπως το καλοκαίρι χρειαστεί σκίαση από πάνω αν ανεβαίνει ψηλά η θερμοκρασία.
απο μπροστα ειναι ανοικτη Παναγιωτα εχει πλεγμα>Πολύ καλή Βασίλη! Μπράβο σου! Ο μόνος προβληματισμός που έχω είναι ότι το καλοκαίρι θα είναι φούρνος για τα πουλάκια σου. Είναι κλειστή από όλες τις πλευρές. Κατά τα άλλα είναι μια χαρά.
Ναι το πρόσεξα Βασίλη. Φοβάμαι όμως πολύ τις υψηλές θερμοκρασίες. Βάζεις θερμόμετρο, όπως είπε και η Μαρία και βλέπουμε. Πάντως έχεις κάνει φοβερή δουλειά.απο μπροστα ειναι ανοικτη Παναγιωτα εχει πλεγμα>
Μαρία όπως τη βλέπεις τώρα σιγα-σιγά να ολοκληρώνεται θεωρείς ότι το διαφανές νάυλον θα χρειαστεί; Άποψη μου είναι ότι ακόμη και αν δε το τοποθετήσει δε θα χει πρόβλημα το χειμώνα. Δε δημιουργείται ρεύμα από πουθενά και θεωρώ πως δε χρειάζεται. Τι λέτε;Επίσης θα χρειαστεί πρόβλεψη για έναν οδηγό που θα τοποθετείς τον χειμώνα τις πολύ κρύες μέρες-νύχτες κάποιο διαφανές νάϋλον να κατεβαίνει μπροστά για προστασία.
Εγώ λέω πως δεν υπάρχει μια κράχτη αλήθεια επι του θέματος. Όλα έχουν να κάνουν με την θέση γενικά του χώρου και τον προσανατολισμό του. Σε τέτοιου τύπου στόπ, κλειστά ανοίγματα πολλές φορές δημιουργείται περιδίνηση του ανέμου. Οπότε βλέποντας και κάνοντας.Τι λέτε;
Μπράβο Βασίλη, φρούριο!εδω ειναι η ολοκληρωση της κατασκευης κλουβας!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας