Η κατασκευή μου για φιλοξενία και προστασία των πουλιών μου

Συγχαρητήρια, πολύ ωραία κατασκευή. Σαν παρατήρηση, θα έλεγα τα πλαϊνά τμήματα να ήταν αφαιρούμενα, ανάλογα με την εποχή, και να είχες αριστερά-δεξιά γλάστρες με φυτά. Θα ομόρφυνε ο χώρος και θα το χαιρόσουν και συ και τα πουλάκια.

Έχω στο νου μου να φτιάξω κάτι παρόμοιο με dexion, αλλά θα προσπαθήσω να κρατήσω χαμηλότερο κόστος. Καλή διαμονή στους ενοίκους σου!

Βασίλη, πολύ ωραία και τακτοποιημένη κατασκευή. Αν έχεις το χρόνο θα θέλαμε παρουσίαση βήμα βήμα (διαθέσιμος χώρος, υλικά, κόστος, τρόπος κατασκευής) και ότι άλλο θα ήταν χρήσιμο σε όλους μας

Μπράβο Βασίλη...
Έγινε πολύ ωραίο το εκτροφείο!
Αν και όπως σου έχω ξαναπεί μπορείς να βολέψεις στο μισό τα κλουβιά και το υπόλοιπο να το έχεις κλούβα πτήσης/διαβίωσης... 😉👍

Καλή αναπαραγωγική σεζόν να έχεις!

Καλησπέρα σε όλους και Ευχαριστω για τα καλα σας λόγια. Να ξεκινήσουμε από τον χώρο είναι 2,80 * 1,20 .Απο υλικά χρησιμοποίησα 2 φύλλα πάνελ κεραμίδι & 2 φύλλα πλαγιοκαληψης. Ξυλεια διαφόρων διαστάσεις, βερνίκι νερού, το πλέγμα είναι πλαστικοποιημένο Τώρα το κόστος είναι λίγο τσιμπημένη. Πάνω κάτω 700-800 €. Καλα να είμαστε! 🙂

Μπράβο Βασίλη...
Έγινε πολύ ωραίο το εκτροφείο!
Αν και όπως σου έχω ξαναπεί μπορείς να βολέψεις στο μισό τα κλουβιά και το υπόλοιπο να το έχεις κλούβα πτήσης/διαβίωσης... 😉👍

Καλή αναπαραγωγική σεζόν να έχεις!
Ευχαριστω

Τελικά έγινε υπέροχο, γεια στα χέρια σου!
Αυτό δεν το έκαναν μόνο τα χεράκια τα δικά μου. Ας είναι καλα το φιλαράκι μου Μαρία 😉

Να είσαι καλα Γιάννη. Εαν σκέφτηκα ότι ξεκίνησα πριν 8 μήνες το χόμπι. Με την βοήθεια του φίλου Δήμ. Πανουργιά & με όλους εσάς εδώ, τότε νομίζω πως κάνω μικρά βήματα προς την πρόοδο. Ευχαριστω όλους.

Με γεια το εκτροφείο, να το χαρείς και να το βλέπεις πάντα γεμάτο.
Θέλω όμως και άλλες φώτο.

Μετά 2 χρόνια το εκτροφείο μου.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Όμορφα και τακτοποιημένα.
Μπράβο σου.
Για να έχουμε καλύτερη εικόνα ίσως θα έπρεπε να μας βάλεις φωτογραφίες από το χώρο που φιλοξενεί αυτά τα πουλιά όπως επίσης και περιγραφές τόσο του τι βλέπουμε αλλά και για όσα σκοπεύεις να αλλάξεις.

Καλημέρα αγαπητέ Γιάννη αυτή ειναε η εικόνα από το εκτροφείο.

IMG_20180808_085504_BURST2-02.webp

Όταν ξεκίνησα δεν περίμενα να φτάσω σε αυτό έστω το μικρό επίπεδο εκτροφεις. Για το παρών το μόνο που σκέφτομαι να κάνω ειναι να καταργηθούν τα ντεξιον. Τωρα για το μέλλον να εχουμέ υγεία και βλέπω. Όλοι η εκτροφή είναι GLOSTER

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Back