Γενικά Η νεα απασχοληση του Μαριου

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Sissy
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Sissy

PB Senior Member
Εγγραφή
28 Απρ 2006
Μηνύματα
8.063
Πόλη
Βουλιαγμένη
Ο μικρος :Tongue::'αγαπησε' ενα κομματι ναυλον, το στερεωνω στην πλατη του κλουβιου του με μανταλακια (προστατευω ετσι τον τοιχο απο τις τροφες που πεταγονται εκτος κλουβιου) Το εβγαλα για να το πλυνω και... Δειτε αντιδραση:Big Grin:

th_3-1.jpg
 
Μ αρεσει πολυ να βλεπω βιντεο και φωτογραφιες του Μαριου.

Σισσυ τι λεει καθολη την διαρκεια του βιντεο;
 
Σισσυ τι λεει καθολη την διαρκεια του βιντεο;
Δεν καταλαβαινω τα περισσοτερα απ' οσα λεει Φωτη. Καποιες φορες λεει: ελα, ελα Μαριε, δινει φιλακια...
Βασικα ο τροπος του, με κανει να καταλαβω πως (στην γλωσσα του) μου τα ΄ψελνει' επειδη του εβγαλα το αγαπημενο του ναυλον
 
Ειναι πολυ χαριτωμενος ο μπαγασακος

Κι εμενα μου αρεσει να τον βλεπω...

Γενικα μου αρεσει που το πιο απλο το βλεπουν σαν παιχνιδι..
 
! Δικό του είναι! Γιατί του το παίρνεις και το πειράζεις! Είδες πώς δείχνει ότι το θέλει δικό του / του ανήκει; Πώς πέρασε όταν ήσουνα στο Λονδίνο; Σε αναζητούσε; (Δε ρωτάω τι του έφερες & πώς αντέδρασε για να μη με πεις αδιάκριτη!)
 
Βρε ακαρδη, γιατι το βασανιζεις το καημενο το Μαριονι;
Πανω κατω;
Τρελενομαι να τον βλεπω να περπαταει. Σαν κουρδιστο ειναι...
 
! Δικό του είναι! Γιατί του το παίρνεις και το πειράζεις! Είδες πώς δείχνει ότι το θέλει δικό του / του ανήκει; Πώς πέρασε όταν ήσουνα στο Λονδίνο; Σε αναζητούσε; (Δε ρωτάω τι του έφερες & πώς αντέδρασε για να μη με πεις αδιάκριτη!)
Χα! Χα! Εχεις δικιο Ρουλα, ειναι δικο του και το διεκδικει! Οταν εφυγα του ελειψα οπως φαινεται και μ'εχει εντυπωσιασει ο τροπος που το εδειξε! (το εγραψα ηδη και στην ομαδα https://petbirds.gr/contact/ στο ποστ 21-7-09 )
Ενω λεει πολλες λεξεις καθημερινα, τις ημερες που ελειπα ελεγε μονο σισσυ... Οσο για το τι του εφερα ειναι μεγαλη ιστορια... Τιποτα απολυτως, διοτι στο Λονδινο δεν εχω βρει καταστηματα με ειδη για πουλια (πηγαινω 2-3 φορες τον χρονο απο παιδι). Οσο λοιπον κι'αν εχω ψαξει (πιο παλια, εψαξα πολυ για το harnnes και ολοι με κοιταζαν με εκπληξη γι'αυτο που ζητουσα, πρωτη φορα το ακουγαν!) δεν εχω βρει ποτε και τιποτα...
 
Πανέμορφος ο μικρός! Να τον χαίρεσαι...
Πόσο μηνών ειναι τώρα;
 
Ειναι καταπληκτικος Σισσυ!Φτου φτου! 🙂
Πολυ μου αρεσει να ακουω να μιλαει στη γλωσσα του!:D
 
δεν παιζεται...!:Big Grin:
εχει τρομερη ενεργητικοτητα, χαρη αλλα κ ..."ευγενεια" στις κινησεις του.
απιστευτο πουλακι.
μουρη αλλα κ "αριστοκρατης" 😛
απιστευτος συνδυασμος!
lol-030.gif

δωσ΄ του απειρα φιλια απο μενα
images
 
  • Like
Αντιδράσεις: Sissy
Ο Μαριουλης ειναι ενα μικρο κουρδιστο πιτσιποπακι!Γλυκος και τρυφερος. Μ'αρεσει που νευριαζει οταν πας να του παρεις κατι που του ανηκει! Να μου τον φιλησεις!
 
Φανταστικό βίντεο Σίσσυ! Θα δοκιμάσω και εγώ το νάιλον. Πάντως το παιχνίδι-παιχνίδι, αλλά και ο έρωτας μαζί σου, έρωτας!
 
Σας ευχαριστω για τα σχολια ολους παιδια, που να δειτε τι μου κανει οταν προκειται να βγω (βλεπει πως αλλαξα τα ρουχα μου) και αφου επιστρεψω στο σπιτι, με...:Tongue::'βριζει' στη γλωσσα του, κανονικα...
 
Είναι ένα "μπρελοκάκι" με προσωπικότητα!
Θα προσθεσω... 😉με πολυ εντονη προσωπικοτητα. Ειναι μικρος σε μεγεθος, αλλα με χαρακτηρα μεγαλου παπαγαλου! Εχει αποψη και την υποστηριζει, καποιες φορες μου κανει τα :Tongue::χατηρια στο θεμα της διατροφης του (δηλ εχω καταλαβει καθαρα πια πως δοκιμαζει καποια φρουτα, προκειμενου να... Ξεμπερδευει μαζι μου). Μου κανει τις...ζηλιες του, τα... Καλοπιασματα του και γενικα οι ωρες που περναμε μαζι εχουν πολυ ενδιαφερον και για τους δυο μας.:love
 
Back
Top