εντάξειι
Ναι.Επίσης κάνει εγώ να πιάσω ένα αυγό και να το μεταφέρω;
Αν κάνει αυγό δεν θα υπάρχει άλλη επιλογή από την τοποθέτηση φωλιάς.απλά αν κάνει αυγό και βάλω μετά την φωλιά δεν θα φοβάται να μπει μέσα;
Η γνώμη μου είναι πως πρέπει να βάλεις φωλιά.να βάλω φωλιά πριν κάνει αυγό για να μην κινδυνέψει να κάνει άλλου αυξάνοντας όμως τις πιθανότητες να κάνουν αυγα
Η συμπεριφορά της θηλυκιάς μου δείχνει ότι είναι έτοιμη να προχωρήσει σε ωοτοκία.με ανησυχεί η συμπεριφορά της θηλυκιάς που εδώ και δύο μέρες φωνάζει πάρα πολύ δυνατά τρώει πολύ σουπιοκοκαλο και σήμερα το πρωί έφαγε όλο το τσόφλι του αυγού και το ασπράδι...
Προετοιμάζεται για την γέννα.Η θηλυκιά αφού την κοιτούσε για αρκετή ώρα άρχισε να τρώει το ξύλο στο κλαδάκι και μπαίνει μέσα και την τρώει και από μέσα και ακούγεται σαν να σκάβει,
Ίσως και να μην χρειάζεται αφού τρώει σουπιοκόκκαλο αλλά για περισσότερη σιγουριά βάλε για 4-5 ημέρες ακολουθώντας τις οδηγίες του σκευάσματος.εκτός από σουπιοκοκαλο πρέπει να βάλω υγρό ασβεστιο;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας