@Sissy αυτο ποσο συχνα κανει να το δινουμε στα πουλια;Επισης,Μπορω να το χρησιμοποιησω για την προετοιμασια των κοκατιλ μου μιας και το φθινωπορο παμε σε αναπαραγωγη ;
Τα τελευταία δυο χρόνια το δίνω καθημερινά στους δικούς μου.@Sissy αυτο ποσο συχνα κανει να το δινουμε στα πουλια;Επισης,Μπορω να το χρησιμοποιησω για την προετοιμασια των κοκατιλ μου μιας και το φθινωπορο παμε σε αναπαραγωγη ;
Έφτιαξα το δικό μου μόλις βγήκε :) ! Όμως εκτός απο λάδι απο κάτω έπρεπε να είχα βάλει αλεύρι οχι σκονη κρέμας ταισματος γιατί κόλλησε! :-( Την επόμενη φορά θα Ειναι καλύτερο μια χαρά μου κάνει (μοιάζει με μαμαλιγγα (πιτα είναι με κολοκύθι) έτσι πράσινη που είναι ).Χρησιμοποιησα κολοκύθι, πιπεριές πράσινες, αγγούρι, φακές, ρυζι. Δεν είχα όμως μέλι δεν πειράζει όμως! :D
Αλείφω με ελαιόλαδο ένα μέτριο σε μέγεθος ταψί
Κοίταξε τώρα δεν μπαίνουν φρυγανιές στο σπίτι διότι έβαλα σιδεράκια και δεν μπορώ να τις φάω και κανείς άλλος δεν τρώει (σπάνια! )Ηταν το πρώτο μου πιάτο αν βγάλεις την αυγοτροφη πρώτη φορά μαγειρεψα!Καλοφάγωτο!
Κάθε αρχή και δύσκολη:D ... φρυγανίτσα βάλε καλύτερα.
Συγχαρητήρια!... Ηταν το πρώτο μου πιάτο αν βγάλεις την αυγοτροφη πρώτη φορά μαγειρεψα!
Μελιτζάνα κάνει να βάλω, πατάτα; Μπορώ να κάνω κανένα κέικ φρούτων με την ίδια διαδικασία έτσι;
Μπορείς αλλά καλύτερα φρόντισε να τρώνε φρέσκα τα φρούτα, τους προσφέρουν πολλά περισσότερα...... Μπορώ να κάνω κανένα κέικ φρούτων με την ίδια διαδικασία έτσι;
Σίγουρα μπορεί, απλά φτιάχνεις ένα πουρέ επιτρεπόμενων φρούτων και ακολουθείς την ίδια διαδικασία όπως στο κέικ λαχανικών.Μπορεί να γίνει η ίδια διαδικασία παρασκευής για τα φρούτα;
Σίγουρα μπορεί, απλά φτιάχνεις ένα πουρέ επιτρεπόμενων φρούτων και ακολουθείς την ίδια διαδικασία όπως στο κέικ λαχανικών.
ΣυμφωνώΤα φρούτα είναι καλό να δίνονται σε μικρότερο βαθμό λόγω του υψηλού ποσοστού σακχάρων. Στη φύση οι περισσότεροι παπαγάλοι συνήθως τα καταναλώνουν αρκετά άγουρα όταν ακόμη τα σάκχαρά τους δεν έχουν αυξηθεί.
... Μπορώ να κάνω κανένα κέικ φρούτων με την ίδια διαδικασία έτσι;
... Μπορείς αλλά καλύτερα φρόντισε να τρώνε φρέσκα τα φρούτα, τους προσφέρουν πολλά περισσότερα...
Πόσο χαίρομαι που μου το λες!D@Sissy το δοκιμάσαμε και ο μικρός τρελάθηκε! Σε ευχαριστούμε πολύ πολύ!
Και είναι η πάσα αλήθεια. Είναι το κίνητρο για να βγει από το κλουβί! Χίλια ευχαριστω!Πόσο χαίρομαι που μου το λες!D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας