Τελικά όπως τα βλέπω... ίσως τα πουλιά να έχαναν τμήμα απ' το φαγητό τους...
δηλαδή;:)δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις Γιάννη...Τελικά όπως τα βλέπω... ίσως τα πουλιά να έχαναν τμήμα απ' το φαγητό τους...
Κάποιος ίσως μπερδευόταν και τους το έτρωγε @Sissy !δηλαδή;:)δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις Γιάννη...
Κάποιος ίσως μπερδευόταν και τους το έτρωγε @Sissy
Και στα μάτια μου δείχνουν εξαιρετικά λαχταριστά...
Τα βλέπεις;Προχθές που ψηνόταν, το άρωμα της κανέλας και του τζίντζερ ''έσπαγαν μύτη'' Γιάννη!
αα! Πόσο χαίρομαι!:Dνα μου τα λέτε αυτά! Κι εγώ νόμιζα πως κανείς δεν το είχε φτιάξει:)Το είχα προτείνει σε κάποια συγγενή μου και το έφτιαξε..
Λόγω μεγέθους ο παπαγάλος το κατασπάραξε σε σύντομο χρονικό διάστημα..
Δεν ξέρω αν συνεχίζει να του το ετοιμάζει, αλλά αυτό που είδα... Δεν θα το ξεχάσω.
Έπιασε το κομμάτι με το πόδι του και το έτρωγε χωρίς σταματημό.
Ακολούθησαν τα κομμάτια που έσπασαν και έπεσαν κάτω ... Τα έφαγε όλα μέχρι ψίχουλο...
Φυσικα!Κάνει και για parrotlet ;
Κάποιος θα φάει καλά και θα χρειαστεί γυμναστική να κάψει τα λίπη :Dέφτιαξα και γω το κεκάκι της Σίσσυ. Οχι δεν κάηκε:D είναι αναποδογυρισμένο για να κρυώσει. Εγώ στο ταψί έβαλα μόνο λαδόκολλα και δεν κόλλησε καθόλου. Ελπίζω να του αρέσει.Αύριο δοκιμή!
View attachment 55513
Oπως όλα τα καλομαθημένα μας βρίσκει τα γλυκακια (ηλιόσπορους) και τους τσακίζει. Να του κρατάς ένα μέτρο σε αυτούς γιατί παχαίνουνε.Του άρεσε του chicco , αλλά προτιμάει τους...ηλιόσπορους το ρεμάλι!
Του βάζω μια κουταλιά της σούπας ηλιόσπορους ημερισίωςOπως όλα τα καλομαθημένα μας βρίσκει τα γλυκακια (ηλιόσπορους) και τους τσακίζει. Να του κρατάς ένα μέτρο σε αυτούς γιατί παχαίνουνε.
Πολλοί είναι νομίζω. Φυσικα θα τον παρατηρείς να μη παχύνει. Κάθε 2 ή 3 μέρες θα έλεγα εγώ να του βάλεις και κατιτις λιγότερο, αλλά ίσως τα μεγαλύτερα πουλάκια απ' το δικό μου οπως ο δικος σου αντεχουν παραπάνω "κατανάλωση".Του βάζω μια κουταλιά της σούπας ηλιόσπορους ημερισίως
πως θα καταλάβω ότι πάχυνε παραπάνω;θα γίνει "στρογγυλός";Πολλοί είναι νομίζω. Φυσικα θα τον παρατηρείς να μη παχύνει. Κάθε 2 ή 3 μέρες θα έλεγα εγώ να του βάλεις και κατιτις λιγότερο, αλλά ίσως τα μεγαλύτερα πουλάκια απ' το δικό μου οπως ο δικος σου αντεχουν παραπάνω "κατανάλωση".
Του βάζω μια κουταλιά της σούπας ηλιόσπορους ημερισίως
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας