Γενικά Η Mitzi (budgie) και τα αυγά

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης jamieo
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
☹ Είναι θλιβερή είδηση σήμερα για τα αυγά των Mitzi. Έχει όλα τα ραγισμένα κελύφη. Μετά, Mitzi tossed όλα τα αυγά από τη φωλιά. Ανακάλυψα αυτό το απόγευμα. Τουλάχιστον 3 από τα αυγά ήταν γόνιμο. Θα μπορούσα να δείτε το εσωτερικό του νεοσσού πυρολυμένου κέλυφος. Δεν υπήρχε τίποτα που πρέπει να γίνουν για τη διάσωση των βρεφών.

Αυτό συμβαίνει με κάποια πτηνά. Νομίζω ότι είναι συχνά προκαλούνται από τους άπειρους γονέα. Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με τους στο μέλλον.
 
Pity... Την επόμενη φορά Jamy μακάρι να είσαι πιο τυχερός..
 
Έχω κάνει μια μικρή ποσότητα του ανάγνωση για το θέμα αυτό. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η Budgie σκέψης μπορεί να έχουν τα αυγά δεν ήταν εύφορη και τα κατέστρεψε. Το Budgie ξέρει πότε θα πρέπει εκκόλαψη των αυγών. Πιστεύω λοιπόν Mitzi ήταν συγκεχυμένος. Θα το κάνω κάποια περισσότερη έρευνα.

Breeding Budgies / Parakeets
 
Λυπαμαι Jamie, ειναι κριμα οταν δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα...☹
 
Μετά δεν με επιτυχία Mitzi, παρατήρησα ότι σήμερα το απόγευμα έχει Belle 1 αυγό. Belle είναι μεγαλύτερα από Mitzi. Είναι περίπου 3 ετών. Είναι επίσης συνδεθεί με το Αριστοτέλειο (ήθελε πολλά κορίτσια στο κλουβί ). Belle έχει ενδιαφέρονται για το nestbox για αρκετές ημέρες. Θα δούμε αύριο, για να δείτε αν έχει άλλο αυγό.

Επίσης, Belle είναι έντονες, όπως το κουδούνι λέξη στα αγγλικά.
 
Back
Top