Γενικά Θέλω να αγοράσω ένα παπαγάλο

tyxeroyla

PB New Member
Πόλη
Αχαρνές
θαλω να αγορασω ενα παπαγαλο θα τον παραγγειλω απο εκτροφειο και ειμαι μεταξυ Orange Winged, Mealy Farinosa, Blue Crown μηπωσ ξερετε ποισ απο ολουσ ειναι πιο ηρεμοσ φιλικοσ και μπορει να μαθει να μιλαει πιο ευκολα γιατι τον θελω για τον ανιψιο μου που ειναι ατομο με κινητικο προβλημα.

Το πιο σωστό θα ήταν να πάρεις τηλ τον συγκεκριμένο εκτροφέα για να απαντήσει στης ερώτησης σου

Ηρεμα και φιλικα μπορουνε να ειναι και τα 3, αν και οι αμαζονιου εχουνε τη φημη του "μαγκα" αυτα τα 2 ειδη αμαζονιου που αναφερεις ειναι απο τα πιο ηρεμα. Για την εξαιρετικη ομιλια τους δε φημιζονται κανενα απο τα 3 με την εννοια οτι δεν θα πουνε τοσα πολλα οσα καποιο αλλο ειδος. Δυνητικα ειναι και τα 3 ικανα να μαθουνε να μιλανε! 😉 Τα 2 πρωτα λιγα περισσοτερα ισως.

Εγω θα εβαζα το mealy amazon πρωτο (καθαρα σαν δικη μου προτιμηση)!

παιδια ευχαριστω αλλα θα ηθελα περισσοτερη βοηθεια για τα συγκεκριμενα τρια ειδη παπαγαλων. (ειμαι ο ανψιοσ τησ τυχερουλασ)

Δεν νομιζω να υπαρχουν τεραστιες διαφορες στα δυο πρωτα ειδη οσο αφορα το χαρακτηρα τους καθως ανηκουν και τα 2 στους παπαγαλους αμαζονιου ενω το 3ο στα conure(αν κανω λαθος διορθωστε με)... Εγω στη 8εση σου 8α διαλεγα αναμεσα στους 2 πρωτους γιατι φημιζονται περισσοτερο για την εξυπναδα τους, απο οτι ειδα ο οrange ειναι πιο οικονομικος απο τον mealy και αν ημουν στην θεση σου αυτον θα διαλεγα

και εγω πιο πολη προς τον orange σκεφτωμε γιατι ειναι και πιο ομορφως αλλα δεν κσερω αν ειναι ομιλιτικος. Γιατι αυτη ι διαφωρα χρηματων με τον mealy?μηπος στην ομιλια;

και εγω πιο πολη προς τον orange σκεφτωμε γιατι ειναι και πιο ομορφως αλλα δεν κσερω αν ειναι ομιλιτικος. Γιατι αυτη ι διαφωρα χρηματων με τον mealy?μηπος στην ομιλια;

Ουτε οι mealy ειναι απο τους εξαιρετικους ομιλητες απο το γκρουπ των αμαζονιου. Αν θελεις καποιον που να μιλαει πολυ καλα απο τους αμαζονιου τοτε ανεβαινει και το οικονομικο. Ομως οσο συναρπαστικο και να ειναι ενας παπαγαλος που μιλαει θα δεις οτι η ζωη με ενα τετοιο πουλι κρυβει πολλα περισσοτερα που σε λιγο καιρο το γεγονος οτι μιλαει δε θα σου κανει τοσο μεγαλη εντυπωση... 😉

Η διαθεσιμοτητα των mealy ειναι γενικα μικροτερη απο των orange winged και οφειλεται κι εκει η διαφορα στην τιμη. Οποιο και να παρεις μωρο θα μαθει καποιες λεξεις και προτασεις. :)

Den ksero gia Mealy, omos Orange Winged milaei paaaara poli kala! Exo akousei... 90% eksartate apo esena ki oxi apo papagalo...An den tha asxolise mazi tou arketi ora oute Mealy, oute OW, oute Blue Crown den tha milisoun apo mona tous!
H dinatotita papagalous na milane den einai TO PAN! Se mpeirazei toso poli an tha pei 40 lekseis h 20? H skopeveis na ton mathis na diavazei? :D

παιδια τελικα αγωρασα τον Orange Winged. σε μια εβδομαδα τελειωνει το ταισμα στο χερι και μετα θα μου το στηλει. Ευχαριστώ ολου σας

παιδια τελικα αγωρασα τον Orange Winged.σε μια εβδομαδα τελειωνει το ταισμα στο χερι και μετα θα μου το στηλει. Ευχαριστώ ολου σας

Με το καλο να παρεις το νεο μωρο! Διαβασε εδω στο φορουμ οσο μπορεις να προετοιμαστεις για τη σωστη διατροφη του και να παρεις πολλα παιχνιδια για να παιζει... σαν παιδακι θα ειναι... 😉

Με το καλο να στον φερουν... Παρε και κανενα βιβλιο να διαβασεις γι' αυτον...υπαρχουν βιβλια που εξειδικευονται το καθενα σε συγκεκριμενο ειδος παπαγαλου για συγκεκριμενη ρατσα..

παιδια τελικα αγωρασα τον Orange Winged.σε μια εβδομαδα τελειωνει το ταισμα στο χερι και μετα θα μου το στηλει. Ευχαριστώ ολου σας

Συγχαρητήρια περιμένω με ανυπομονησία φωτογραφίες από το μωράκι σου.

ΚΟΙτα εδω κ θα σε βοηθησει. Το τριτο ποστ:)
.https://community.petbirds.gr/threads/Δημιουργία-ενός-Νέου-Θέματος-και-Απάντηση-σε-ένα-Μήνυμα.5087/

phgene kai anevase thn edw " ImageShack® - Image Hosting
otan anevei 8a sou dwsei ena link to opoio 8a to valeis edw anamesa sta [x]

Και μολις ανοιξα το ποστ να σε ρωτησω αν στον εστειλε σε φωτο!:D

Δες εδω... petbirds.gr/community/threads/Επισύναψη-εικόνας-σε-μήνυμα.9996/ και περιμενουμε να τον δουμε... :D

Back