Γενικά Θέλω να αγοράσω ένα παπαγάλο

μπραβο φιλε πολυ καλο... Να σου ζησει... Να το προσεχεις σαν τα ματια σου τωρα.. Ποσα εδωσες τελικα;

Είναι γλύκας! Πανέμορφο μωράκι. Να το αγαπάς και να το προσέχεις! Να σου ζήσει.:)

παιδια ευχαριστω πολυ ολους σας. Τον περιμενω σαν τρελος. Αν και ακομα δεν εχω βρει κλουβι και τι θα κάνω;800 ευρω το πηρα

καλη τιμη ειναι για ενα orange νομιζω... Μην αγχωνεσαι για το κλουβι μπορεις να βρεις και στο πετ σοπ της γειτονιας σου.. Να το παρεις λιγο ευρυχωρο και με παιχνιδακια για να εχει χωρο το πουλι να παιζει και να ζει ανετα σε αυτο...

Είμαι πολύ χαρούμενος. Με το καλό. Τρέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεχα για το κλουβί και τον εξοπλισμό του.

Εγώ θα ήθελα να σε ρωτήσω με ποιον τρόπο στον έστειλε και από πού τον παρέλαβες ευχαριστώ
Χρήστος Κομοτηνή

καλησπερα παιδια σε ολους πηρα το παπαγαλο μολις τωρα ειναι ηρεμος αλλα λιγο τρομαγμενος και ειναι πολλη ομορφος. Θελω να σας βαλω μερικες φωτο και με το κλουβιτου μαζι αλλα θα ηθελα την βοηθεια καπιου για να σας της βαλω.wind ο κουκλος ειναι τριον μηνων. Τωρα το μονο που εμεινε ειναι να του βρω ονομα καθε προταση ειναι δεκτη. Ευχαριστώ.

νομιζω οτι καλυτερα ειναι να μην τον κανεις ακομα μπανιο που ειναι τοσο μικρος και εχει και το κλιματιστικο απο πανω του...

Και βεβαια κανει! Με κλειστο κλιματιστικο και μετα να στεγνωσει σε δωματιο χωρις ρευματα αερα και καθε μερα μπορεις να τον κανεις μπανακι. Βρες τον τροπο που θα του αρεσει και θα το ευχαριστιεται. Οι αμαζονιου συνηθως λατρευουν το νερο! 😉

ενοιτε με κλειστο το κλιματιστικο το νερο απο τη βριση; Μετα να τον στεγνωσο η οχι; Ειναι το πρωτο του μπανιο ελπιζω να μην φοβηθη. Μες το κλουβι του να τον εχω; Πολλες αποριες ε σορυ παιδια

Το νερό να είναι πάντα από την βρύση. Ούτε παγωμένο από το ψυγείο, ούτε ζεστό απο τον θερμοσίφωνο. Θα στεγνώσει μόνος του. Ουτε να σκεφτείς να χρησιμοποιήσεις πιστολάκι. Η χρήση του δεν ενδείκνυται ουτε για παιδιά, ποσο μάλλον για πουλιά. Απλά απέφυγε τα ρεύματα αέρα από ανοιχτό παραθυρο, ανεμιστήρα ή αιρ κοντίσον, προς αποφυγη κρυολογήματος. Ξεκινα χαλαρά στη αρχή ρίχνοντας λίγους ψεκασμούς. Πρόσεχε μη τον κάνεις σαν παπί:D Μπορεί να τρομάξει και να πάθει κανένα ψυχολογικό!

Μπάνιο τις πρωινές ώρες για να έχει το χρόνο να στεγνώσει εντελώς τα φτερά του, μόνος του. Μακριά από τα ρεύματα αέρα (φυσικά και τεχνητά). Λίγο ψέκασμα τις πρώτες φορές.

Edit: G με πρόλαβες :)

Back