Γενικά Θέλω να αγοράσω ένα παπαγάλο

Είναι ένα πολύ όμορφο μικρά παπαγάλος! Για το κλουβί, μπορείτε να βρείτε μερικές κούρνιες από ξύλο και όχι πλαστικά; Θα είναι καλύτερα για τα πόδια του να έχουν κούρνιες ξύλο. Ίσως να προσπαθήσουν να βρουν κούρνιες ότι είναι 1,5 - 2,5 εκατοστα σε διάμετρο. Μπορείτε επίσης να συλλέξει ξύλο από δένδρα (δένδρα που είναι ασφαλείς για παπαγάλος) από τη χρήση.

αγορασε μια πλαστικη μπανιερα για πουλια και γεμισε την με νερο μεσα και βαλτην στον πατο του κλουβιου... Το πουλι θα δεις οτι θα μπει μεσα και θα κανει μπανιο, αστο να κανει και τιποτα μονο του, μη του τα δινεις ολα στο χερι θα κακομαθει...

Επειδή είναι νέο το πτηνό ακόμα καλό είναι να τον ψεκάζεις, και αργότερα νά τον κάνεις μπάνιο κανονικά. Νέρο όπως σου προανέφεραν απο την βρύση στην κατάλληλη θερμοκρασία. Καλό είναι μέσα στο σκεύος, με το οποίο θα ψεκάζεις να βάζεις ροδόνερο, που έχει μαλακτικές και ενυδατικές ιδιότητες, σε αναλογία 10:1 (10 μέρη νερό 1 μέρος ροδόνερο).

Φιλικά

και στα σουπερ μαρκετ το πουλανε!ζητησε το ετσι!

τι ειναι το ροδονερο ρε γρηγορη;
και που το βρισκεις;

Το ροδόνερο είναι οτι λέει η λέξη :) (είναι το υγρό που βγαίνει απο τα ροδοπέταλα της τριανταφυλλιάς συγκεκριμένα της Τριανταφυλλιάς της Δαμασκού) Η μαμά σου αν φτιάχνει γλυκά θα το ξέρει 😉 Χρησιμοποιείται για την παρασκευή γλυκών (κουραμπιέδες κ. Α, στην μαγειρική, σαν συμπληρωμα σε κάποια ροφήματα, ακόμα και στην αρωματοθεραπεία. Όπως σου απάντησε και ο Φώτης το βρίσκεις στα σουπερ ή σε καταστήματα με βιολογικά προιόντα, ακόμα και σε φαρμακεία και πωλείτε σε μπουκαλάκια. Προσοχή στην ημερομηνία λήξεως πάντα.

http://3lyk-n-filad.att.sch.gr/secret/botana/3Fyta/kRosa_Damascus/Rosa_Dam.html

παιδια τον εκανα μπανιο του εβαλα και το ροδονερο του αρεσε νομιζω γιατι δεν αντεδρασε ασχημα ανοιγε τα φτερα του και ερχοταν προσ το μεροσ που τον ψεκαζα. Πλεον τρωει κανονικα την τροφη του, του βαζω ομωσ μια φορα την ημερα την κρεμα ετοιμη και την τρωει και αυτη μονοσ του μεσα σε μπωλακι. Μπορει να τρωει αυτη την κρεμα για καιρο πειραζει, η αφου τρωει την τροφη του και φρουτα να του την κοψω. Αν και βιαστικη ερωτηση μιασ και ειναι 3 μηνων και κατι, απο ποτε θα αρχισει να μαθαινει να μιλαει μιασ και του μιλαω ολη μερα και κουραστικα και γι αυτο τον λογο εχω κανει και ηχογραφηση καποιεσ κουβεντεσ. Τελοσ 3 φορεσ εχει φυγει απο το κλουβι του και εχει πεταξει στο κρεβατι μου που ημουν ξαπλωμενοσ και 1 κατω στο πατωμα, αυτο γιατι μπορει να το κανει. Ευχαρστω πολυ

να του την κοψεις σιγα σιγα! Καλυτερα να του μιλας εσυ για να εχει συντροφια..

σιγα σιγα θελει υπομονη, δεν γινεται απο την μια μερα στην αλλη ομιλιτης... Εγω νομιζω πιο πολυ στα πουλια μετραει το συναισθημα που του εκπεμπεις οταν μιλας και οχι τοσο πολυ η απαναλυπτικοτητα των λεξεων

παιδια τον εκανα μπανιο του εβαλα και το ροδονερο του αρεσε νομιζω γιατι δεν αντεδρασε ασχημα ανοιγε τα φτερα του και ερχοταν προσ το μεροσ που τον ψεκαζα. Πλεον τρωει κανονικα την τροφη του, του βαζω ομωσ μια φορα την ημερα την κρεμα ετοιμη και την τρωει και αυτη μονοσ του μεσα σε μπωλακι. Μπορει να τρωει αυτη την κρεμα για καιρο πειραζει, η αφου τρωει την τροφη του και φρουτα να του την κοψω. Αν και βιαστικη ερωτηση μιασ και ειναι 3 μηνων και κατι, απο ποτε θα αρχισει να μαθαινει να μιλαει μιασ και του μιλαω ολη μερα και κουραστικα και γι αυτο τον λογο εχω κανει και ηχογραφηση καποιεσ κουβεντεσ. Τελοσ 3 φορεσ εχει φυγει απο το κλουβι του και εχει πεταξει στο κρεβατι μου που ημουν ξαπλωμενοσ και 1 κατω στο πατωμα, αυτο γιατι μπορει να το κανει. Ευχαρστω πολυ

Καλά τα πάς. Φρόντισε η κρέμα να μην μένει πολύ ώρα γιατί χαλάει με την ζέστη εύκολα. Η κρέμα καλό είναι να κοπεί (όχι απότομα) την στιγμή που θα τρώει τα πάντα μόνος του και σε ικανοποιητικές ποσότητες. Το αν θα μιλήσει δεν μπορει να στο υπογράψει κανείς. Μπορεί να μιλήσει και τώρα μπορεί και σε 2 χρόνια μπορεί και ποτέ. Δεν χρειάζεται να του βάζεις κάτι ηχογραφημένο, λάθος τακτική. Δεν είναι εκεί το θέμα, το θέμα είναι να έχεις έναν υγιέστατο φιλαράκο. Το οτι έρχεται κοντά σου είναι απολύτως φυσιολογικό, σε αισθάνεται δικό του. Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Φιλικά

Κουράστηκες απο τώρα; Πλάκα κάνω :D Μίλα του εσυ, δείχνε του ενδιαφέρον και αγάπη και όλα θα πάνε καλά. Είναι μωράκι ακόμα. :)

Back