Ασθένειες Θαμπη και σχισμενη ουρα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης PRO
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

PRO

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος/α η σχισμενη και η θαμπη ουρα που μπορει να ωφειλεται;Ειναι καποιο εξωπαρασιτο η κατι αλλο;

νομιζω οτι ειναι θεμα ελλειψης βιταμινων. Για την θαμπη ουρα.

Μηπως θα μπορουσε να μου πει καποιος/α η σχισμενη και η θαμπη ουρα που μπορει να ωφειλεται;Ειναι καποιο εξωπαρασιτο η κατι αλλο;
Για τι πουλί μιλάμε;

Συνηθως οταν ειναι σχισμενη και θαμπη η ουρα οφειλετε στο οτι καποιο απο τα κλαδακια του κλουβιου ειναι κοντα στα καγκελα και οταν το πουλι γυρναει η ουρα χτυπα στα καγκελα και φθειρεται.Αυτο το λεω γιατι σε δυο πουλια που εχω αυτο το προβλημα συνεβει απο τα παραπανω που ειπα. (γνωμη παντα αμα κανω λαθος διορθωστεμαι)

Μήπως το κλουβάκι που φιλοξενεί το πουλάκι σου είναι λίγο μικρό και η ουρά του βρίσκει στα κάγκελα και τσακίζεται; Οταν λες θαμπή, τι ακριβώς εννοείς; Βρώμικη; Ποσο συχνά κάνει μπάνιο σε μπανιέρα το πουλάκι σου; 😕

προκειται για καναρινι κοκκινου χρωματος. Το κλουβι που το φιλοξενω ειναι λιγο μικροτερο απο το μεγεθος ζευγαρωστρας. Οσο αναφορα το μπανιο του εδω και 3 βδομαδες δεν εχει κανει λογω αναπνευστικου προβληματος που αντιμετωπιζε και επειδη το εχω εξω φοβομουν να μην κρυωσει.Λετε να ωφειλεται εκει; Παντως αυριο θα του βαλω να κανει μπανιο με αλατα.

νομιζω οτι οταν η ουρα σχιζετε χανει λιγο και το χρωμα της στο σημειο που ειναι πολυ τσακισμενη αλλα μπορει να ειναι και θαμπει επειδη εχει να κανει πολυ καιρο μπανιο.Αυριο βαλτο μεσα στο σπιτι δωστου την μπανιερα να κανει ενα μπανακι αστο να στεγνωσει και μετα επεστρεψε το εκει που το ειχες για να μην κρυοσει παλι η επιδυνωθει η αρωστια που ειχε.

Back