Παιδιά οι περισσότεροι παπαγάλοι μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, φοράνε μεταλλικά ασημί δαχτυλίδια κλειστού τύπου, όπου φυσικά αναγράφονται στοιχεία καταγωγής εκτροφής.
κατι θα ξερεις για να το λες
εφυγε αλλη μια σκεψη.. thank u!
Παιδιά οι περισσότεροι παπαγάλοι μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, φοράνε μεταλλικά ασημί δαχτυλίδια κλειστού τύπου, όπου φυσικά αναγράφονται στοιχεία καταγωγής εκτροφής.
Καλά κάνεις και το ψάχνεις πολύ.
Εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, πρόκειται να πάρεις ένα πανέξυπνο ζώο που θα δεθεί υπερβολικά με εσένα και θα ζήσει με το καλό πάρα πολλά χρόνια.
Στράτο έχεις πάει υποθέτω ε; :)
Επίσης ελπίζω να αντέχεις τις φωνές χάχα.
Τι σημαινει μεταλλικο. Ασημι ας πουμε; γιατι δεν υπαρχει ασημι στον καταλογοΕίπε ότι είναι μεταλλικό.
Δεν υπάρχει στον κατάλογο το μεταλλικό (ναι ασημί ας πούμε)Τι σημαινει μεταλλικο. Ασημι ας πουμε; γιατι δεν υπαρχει ασημι στον καταλογο
Δεν ειναι στανταρ τα χρωματα Ηλεκτρα;Δεν υπάρχει στον κατάλογο το μεταλλικό (ναι ασημί ας πούμε)
Δεν έχεις δει τι φοράνε οι μεγάλοι παπαγάλοι; Δεν βρίσκω φώτο να σου βάλω.
Διάβασε εδώ Τάκη μου. Εκεί που λέει "Τύποι δαχτυλιδιών" έχει μέσα όλες τις πληροφορίες. Αυτό που φοράνε οι μεγάλοι παπαγάλοι συνήθως είναι "ατσάλινο ανοξείδωτο" και είναι έτσιΔεν ειναι στανταρ τα χρωματα Ηλεκτρα;

Τωρα μαααλιστα! Ευχαριστωω!Διάβασε εδώ Τάκη μου. Εκεί που λέει "Τύποι δαχτυλιδιών" έχει μέσα όλες τις πληροφορίες. Αυτό που φοράνε οι μεγάλοι παπαγάλοι συνήθως είναι "ατσάλινο ανοξείδωτο" και είναι έτσι
Ε πες μας να στήσουμε κι εμείς ένα blog στο ποδάρι να μας πιστεύετε :DΤωρα μαααλιστα! Ευχαριστωω!
Δεν πειράζει βρε, στόχος μου δεν ήταν να αναδείξω την δική μου απάντηση αλλά να μην κάνουμε "πηγή" κάθε προχειροδουλειά του ίντερνετ. :)Σωστη η απαντηση σου Μαρια μου, απλα πεσανε πολλα ποστ μαζεμενα και και μου διεφυγε! Επικεντρώθηκα στο "φιλε" για την Ηλεκτρα :D
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας