Γενικά Θα αγοράζατε Cockatoo Galah 2 ετών;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης panOz
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Παιδιά οι περισσότεροι παπαγάλοι μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, φοράνε μεταλλικά ασημί δαχτυλίδια κλειστού τύπου, όπου φυσικά αναγράφονται στοιχεία καταγωγής εκτροφής.

κατι θα ξερεις για να το λες 🙂 και γω αντως οσους εχω δει τετοιο έχουν γενικα περα απο cockatoo που ψαχνω τώρα.
εφυγε αλλη μια σκεψη.. thank u! 🙂

Καλά κάνεις και το ψάχνεις πολύ.
Εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, πρόκειται να πάρεις ένα πανέξυπνο ζώο που θα δεθεί υπερβολικά με εσένα και θα ζήσει με το καλό πάρα πολλά χρόνια.
Στράτο έχεις πάει υποθέτω ε; :)
Επίσης ελπίζω να αντέχεις τις φωνές χάχα.

Καλά κάνεις και το ψάχνεις πολύ.
Εκτός από το μεγάλο χρηματικό ποσό, πρόκειται να πάρεις ένα πανέξυπνο ζώο που θα δεθεί υπερβολικά με εσένα και θα ζήσει με το καλό πάρα πολλά χρόνια.
Στράτο έχεις πάει υποθέτω ε; :)
Επίσης ελπίζω να αντέχεις τις φωνές χάχα.

πολλα -πολλα χρόνια πριν! 😀χ
φωνες αντεχω, οι γείτονες δεν ξερω!

βαλτα ολα κατω και σκεψουτα σοβαρα. ειδικα αυτο που εγραψες με τους γειτονες. μην νομιζης ειναι και αυτος ενας παραγωντας. εγω καποτε αναγκαστικα να αλλαξω σπιτι απο τις παρατηρησεις ενος γειτονα. και να σκευτης οτι ο ζακο που εχω ειναι σχετικα πολη ησυχος. ειδικα μεσημεριανες ωρες ποτε, διοτι ειναι υπναρας.

Τι σημαινει μεταλλικο. Ασημι ας πουμε; γιατι δεν υπαρχει ασημι στον καταλογο
Δεν υπάρχει στον κατάλογο το μεταλλικό (ναι ασημί ας πούμε)
Δεν έχεις δει τι φοράνε οι μεγάλοι παπαγάλοι; Δεν βρίσκω φώτο να σου βάλω.

Προσωπικά θα σε συμβουλέψω να προβληματιστείς πάρα πολύ πριν αγοράσεις έναν τέτοιο παπαγάλο. Το επίπεδο του θορύβου είναι μερικές φορές και για αρκετούς ανθρώπους δυσθεώρητο, και σαφέστατα θα πρέπει να εκτεθείς ο ίδιος μερικές ώρες σε αυτό (π.χ. με youtube στη διαπασών) και έπειτα, αν αντέξεις, και πραγματικά βρεις έναν τρόπο να εξασφαλίσεις και την ησυχία των γειτόνων σου (διότι αυτοί δεν επιλέγουν, και όπως καταλαβαίνεις δεν χρωστάνε σε κανέναν να θορυβούνται από τον παπαγάλο του), με άλλα λόγια αν μένεις σχετικά μακριά από γείτονες, τότε μόνο σκέψου το πάλι αν θα τον αγοράσεις.
Επιπρόσθετα, θα πρέπει εκ' των προτέρων να έχεις εξασφαλίσει τα ακόλουθα:
  • χρήματα, όχι για να αγοράσεις τα βασικά - αυτό εννοείται - στα οποία σαφέστατα θα πρέπει να περιλαμβάνεται και ένα πραγματικά άνετο κλουβί, αλλά και για να τον καλύψεις σε έξοδα υγείας - ευζωίας, τα οποία πρέπει εκ' προοιμίου να είναι στην τσέπη σου
  • χρόνο, ώστε να μπορείς να αλληλεπιδράς μαζί του για πολλά χρόνια, και χώρο ώστε να βγαίνει από το κλουβί για όση ώρα χρειάζεται, άνθρωπο back - up για τις διακοπές σου ή για όταν θα χρειαστεί να απουσιάζεις για κάποιες ημέρες, και...
  • ... Να σκεφτείς πολύ σοβαρά ότι θα έχεις ένα νοήμον ον, σαν μικρό παιδάκι που δεν θα μεγαλώσει ποτέ
Πραγματικά εύχομαι να υπάρχουν οι ιδανικές συνθήκες και να περάσετε πολλές όμορφες στιγμές.

Δεν ειναι στανταρ τα χρωματα Ηλεκτρα;
Διάβασε εδώ Τάκη μου. Εκεί που λέει "Τύποι δαχτυλιδιών" έχει μέσα όλες τις πληροφορίες. Αυτό που φοράνε οι μεγάλοι παπαγάλοι συνήθως είναι "ατσάλινο ανοξείδωτο" και είναι έτσι
Bird-Leg-Rings.webp

Διάβασε εδώ Τάκη μου. Εκεί που λέει "Τύποι δαχτυλιδιών" έχει μέσα όλες τις πληροφορίες. Αυτό που φοράνε οι μεγάλοι παπαγάλοι συνήθως είναι "ατσάλινο ανοξείδωτο" και είναι έτσι
Τωρα μαααλιστα! Ευχαριστωω!

Παιδιά οι περισσότεροι παπαγάλοι μεσαίου και μεγάλου μεγέθους, φοράνε μεταλλικά ασημί δαχτυλίδια κλειστού τύπου, όπου φυσικά αναγράφονται στοιχεία καταγωγής εκτροφής.
Τωρα μαααλιστα! Ευχαριστωω!
Ε πες μας να στήσουμε κι εμείς ένα blog στο ποδάρι να μας πιστεύετε :D

Σωστη η απαντηση σου Μαρια μου, απλα πεσανε πολλα ποστ μαζεμενα και και μου διεφυγε! Επικεντρώθηκα στο "φιλε" για την Ηλεκτρα :D

Σωστη η απαντηση σου Μαρια μου, απλα πεσανε πολλα ποστ μαζεμενα και και μου διεφυγε! Επικεντρώθηκα στο "φιλε" για την Ηλεκτρα :D
Δεν πειράζει βρε, στόχος μου δεν ήταν να αναδείξω την δική μου απάντηση αλλά να μην κάνουμε "πηγή" κάθε προχειροδουλειά του ίντερνετ. :)

Back