Γενικά Θα πάρω ένα κοκατίλ το φθινόπωρο

Giopant

PB New Member
Εγγραφή
30 Αυγ 2020
Μηνύματα
239
Πόλη
Αθήνα
Καλησπέρα στην παρέα! Ύστερα απο ενα 2μηνο break απο το φόρουμ λογω μπασκετικων υποχρεώσεων επέστρεψα. Όπως είχατε διαβάσει και απο παλιότερα ποστ μου θα επερνα μονκ όμως τελικά λογο όλων των υποχρεώσεων μου αποφάσισα να κατευθύνω σε ενα κοκατιλ το οποίο θα έρθει το φθινόπωρο. Θα ήθελα οσοι έχουν εμπειρία να μου πουν 2-3 λόγια για τις εμπειρίες τους
 
Θα ήθελα οσοι έχουν εμπειρία να μου πουν 2-3 λόγια για τις εμπειρίες τους

Σχετικά με ποιο θέμα? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Για γενικές πληροφορίες, υπάρχουν σχεδόν άπειρα θέματα στο φόρουμ για να ψάξεις και να διαβάσεις.
 
Σχετικά με ποιο θέμα? Γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. Για γενικές πληροφορίες, υπάρχουν σχεδόν άπειρα θέματα στο φόρουμ για να ψάξεις και να διαβάσεις.
Σχετικά με την συγκατοίκηση μαζι τους. Κάποια λόγια για τον χαρακτήρα τους και την συμπεριφορά τους
 
Το βασικό είναι να βρείτε τον σωστό εκτροφέα και να πάρετε ενα υγιές απογαλακτισμενο πουλάκι.
Είναι φιλικά και έξυπνα, θέλουν πολύ παρέα και ενασχόληση καθημερινά, μεγάλο χωρο για να πετανε γιατί εχουν πολύ μεγάλα φτερά για το μέγεθος τους και η φωνή τους μπορεί να γίνει ενοχλητική καποιες φορές (ιδιαίτερα αν βαριούνται, δεν κοιμούνται αρκετά ή ειναι σε "οίστρο ") . Θέλουν περισσοτερο καθάρισμα και χώρο από budgie και είναι συγκριτικά πιό ήρεμα.
 
Το τι χαρακτηρα θα εχει το πουλακι εξαρτάται απο πολλους και διαφορετικους παράγοντες,δεν υπαρχει μια γενικη τυπικη συμπεριφορά.
Ειναι καταρχην θεμα DNA και απο κει και περα εκτροφης κτλ
 
Εννοείται ο χαρακτήρας και η σχέση που διαμορφώνεται εξαρτάται και από το πως φερόμαστε εμείς απέναντί τους και από το πως έχουν μεγαλώσει.
 
Back
Top