σου απαντησω με ερωτηση Νεκταριε, βαζανε οι παπουδες μας συντηρητικα στο κρασι και το ξυδι;
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Άρα λοιπόν συνειδητά αφήνουν τους ανθρώπους εκτεθειμένους;Τα θειώδη, για παράδειγμα, βρίσκονται παντού, εκθέτοντας τους ανθρώπους σε κινδύνους που δεν γνωρίζουν καν.
Διάβασα στην παραπάνω πηγή "Οι περισσότερες χώρες δεν απαιτούν την επισήμανση των θειώδων στην ετικέτα. " να υποθέσουμε πως η Ελλάδα δεν ανήκει σε αυτές τις χώρες ή απλά έτυχε να αναγράφεται στη συσκευασία η παρουσία τους;και λέει ότι περιέχει θειωδη.
Άρα λοιπόν προς το παρόν θα πρέπει να ανατρέχουμε σε συσκευασίες που δεν αναγράφουν με την "παράκληση" να είναι όντως τα θειώδη κάτω από το όριο.Κ. Γιαννη, με μια μικρη μελετη αν ενα προιον εχει περισσοτερο απο 25mg/kg θειωδη, επιβαλλεται να αναγράφεται.
Είχα ακριβώς την ίδια άποψη με σένα στην αρχή όταν έγραφα για υπερβολές.Τα θειωδη, σαν συντηρητικά που είναι υπάρχουν σε πολλα από τα επεξεργασμένα τρόφιμα που τρώμε.
Είχα ακριβώς την ίδια άποψη με σένα στην αρχή όταν έγραφα για υπερβολές.
Αλλά τι στο καλό?
Τρομάζω με όλα όσα διαβάζω . Για όσα μπαίνουν στο τραπέζι μας και μπορεί να μας κάνουν κακό.
αλλα και τα markets με βιολογικα προιοντα εχουν μηλοξυδα αφιλτραριστα που σιχαίνεσαι να τα βλεπεις
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας