Dimitris.P
PB Member
Γιάννη μου.. Ναι, το είδε γιατρός, ο οποίος μου συνέστισε δοξικυκλινη, αλλά και το chevi-col,το οποίο είναι για πιο μεγάλο φάσμα ασθενειών. Μολις του είπα πως είχαμε θέμα μέρες πριν(αν θυμάσαι για τα κόκκινα σημάδια που ρωτούσα) μάλλον ήταν η αρχή του κακού και οι κοκκινίλες.. Βλέννες που μούσκευαν το φτέρωμα, αλλά ο πρωτάρης δεν το κατάλαβα!Εγώ βρε παιδιά έμεινα με ενα κενό η μάλλον με δυο:
Το πουλι το είδε πτηνίατρος; Απο ο,τι καταλαβαίνω ναι, αλλά επειδή είχα πάει να πάρω σπόρους στην Κτηνιατρική αρκετές φορες, δεν ήξερα οτι εκεί απασχολούνται και κτηνίατροι που ξέρουν απο πουλιά
Απο ο,τι γράφουν τα παραπάνω μηνύματα για ορνιθωση το φαρμακο εκλογής ειναι η δοξικυκλινη, ενώ ο Δημήτρης θα δώσει κάποιο άλλο που ενδείκνυται για τριχομοναδες και αν δεν δει βελτίωση θα δώσει το πρώτο που ανέφερα. Να συμπεράνω οτι μάλλον εχει τριχομοναδες;
μου πρότεινε λοιπόν να ξεκινήσω το chevi-col για 2 μέρες και αν δεν δω(μάλλον απίθανο) καλυτέρευση,τότε να προχωρήσω καθαρά σε δοξικυκλινη, για άλλες 4 μέρες! Επίσης να κάνω θεραπεία σε όλα τα υπόλοιπα καναρίνια μου για 3 μέρες.
η γιατρός που πήγα ήταν λίγο πιο πάνω από την Κτηνιατρική.. Επί της Γρ.Λαμπράκη.
Και πλέον, αδελφέ μου,ξέρω. Γνωρίζω.. Και εκεί θα πηγαίνω από δω και πέρα!