Ασθένειες Θηλυκο καναρίνι άρρωστο;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης tasosktk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Λοιπόν παιδιά έχω νέα. Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο διαπιστώσαμε σκουλήκι ταινία στα κοπρανα. Θα πάρουμε αντιβιωση tafarm teniozine για 24 ώρες. Επίσης διαπιστώθηκε ποδαγρα και θα γίνει θεραπεία με tafarm podagrine.
 
Λοιπόν παιδιά έχω νέα. Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο διαπιστώσαμε σκουλήκι ταινία στα κοπρανα.
Τέλεια..
Η εξέλιξη της υγείας του θα είναι ραγδαία προς το καλό.
Τα παράσιτα αυτά από μόνα τους είναι ικανά να κάνουν ένα καναρίνι να έχει τα παρακάτω.
Από την πρώτη μέρα η θηλυκιά έχει διάρροια. Εδώ και δύο μέρες συχνά κάθεται φουσκωμένη... Τρώει σχεδόν κανονικά αλλά πολύ συχνά φουσκώνει και τινάζεται.
Περιμένουμε σύντομα τα ευχάριστα νέα σου.
 
Θα δώσετε και τα αντίστοιχα φάρμακα και στο αρσενικο καναρινι;
 
Θα δώσετε και τα αντίστοιχα φάρμακα και στο αρσενικο καναρινι;
Οι οδηγίες του γιατρού είναι να δώσω αντιβιωση σε μια κοινή ποτίστρα. Σκουλήκι εντοπίστηκε και στο αρσενικό. Παρεμπιπτόντως, επειδή είδα την εικόνα στο μικροσκόπιο, τα πουλάκια πρέπει να ταλαιπωρουνται πολύ.. Σκουλήκια ολόκληρα χρώματος μαύρου και άλλα κόκκινα κομμένα στη μέση..

Να αναφέρω επίσης ότι τα συμπτώματα εμφανίζονται από την πρώτη μέρα, άρα τα πουλάκια ήταν ήδη άρρωστα. Τέτοιοι είμαστε.. Δυστυχώς.. Πουλάμε δύο αρρώστα πουλάκια απλά για να τα ξεφορτωθουμε.. Κρίμα.. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να γίνουν καλά.
 
Εξαρτάται απο που τα πήρες. Τι να σου πω: οι άνθρωποι έχουμε καταστρέψει τον πλανήτη, θα σεβαστούμε δυο πουλακια;
Κατα μια έννοια τυχερά ήταν που τα ανέλαβες και τωρα θα γίνουν καλά. Και, last but not least : πραγματικα Μπράβο σου, που τα φροντίζεις.
Τελικά ειναι πολυ ικανοποιητικό να συνταυτιζεται κανείς, έστω και διαδικτυακά, με τόσο ( θα το πω, κι ας ακουστεί κάπως υπερβολικό) σπουδαίους ανθρώπους που σέβονται την ίδια τη ζωη.
 
Τελικά ειναι πολυ ικανοποιητικό να συνταυτιζεται κανείς, έστω και διαδικτυακά, με τόσο ( θα το πω, κι ας ακουστεί κάπως υπερβολικό) σπουδαίους ανθρώπους που σέβονται την ίδια τη ζωη.
Τα πες όλα!

@tasosktk εύχομαι ότι καλύτερο σε σένα και περαστικά στα καναρινάκια σου! Είναι πολύ τυχερά που είναι στα χέρια σου και είμαι σίγουρη πως θα γίνουν καλά!
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Μπράβο σου! Σε λίγες μέρες θα έχουν ξανά την υγεία τους.
 
Να είστε καλά παιδιά, ευχαριστώ πολύ που ενδιαφέρεστε. Η αντιβιωση εδρασε μάλλον άμεσα! Ήδη βλέπω μεγάλη βελτίωση! Οι κουτσουλιες σχεδόν φυσιολογικές! Σήμερα το απόγευμα ο αρσενικός για πρώτη φορά τραγούδησε! Μέχρι τώρα μόνο τσιου ήταν! Απίστευτο συναίσθημα! Μπορεί να φαινομαι υπερβολικός αλλά είναι τεράστια ικανοποίηση που τα βλέπω να γίνονται καλά! Αύριο το πρόγραμμα έχει πολύ καλή απολύμανση, πολυβιταμινη, φαγητό versele laga premium και ξεκινάμε θεραπεία για τα ποδαράκια μας!
 
Back
Top