Λοιπόν παιδιά έχω νέα. Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο διαπιστώσαμε σκουλήκι ταινία στα κοπρανα. Θα πάρουμε αντιβιωση tafarm teniozine για 24 ώρες. Επίσης διαπιστώθηκε ποδαγρα και θα γίνει θεραπεία με tafarm podagrine.
Τέλεια..Λοιπόν παιδιά έχω νέα. Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο διαπιστώσαμε σκουλήκι ταινία στα κοπρανα.
Περιμένουμε σύντομα τα ευχάριστα νέα σου.Από την πρώτη μέρα η θηλυκιά έχει διάρροια. Εδώ και δύο μέρες συχνά κάθεται φουσκωμένη... Τρώει σχεδόν κανονικά αλλά πολύ συχνά φουσκώνει και τινάζεται.
Οι οδηγίες του γιατρού είναι να δώσω αντιβιωση σε μια κοινή ποτίστρα. Σκουλήκι εντοπίστηκε και στο αρσενικό. Παρεμπιπτόντως, επειδή είδα την εικόνα στο μικροσκόπιο, τα πουλάκια πρέπει να ταλαιπωρουνται πολύ.. Σκουλήκια ολόκληρα χρώματος μαύρου και άλλα κόκκινα κομμένα στη μέση..Θα δώσετε και τα αντίστοιχα φάρμακα και στο αρσενικο καναρινι;
Τα πες όλα!Τελικά ειναι πολυ ικανοποιητικό να συνταυτιζεται κανείς, έστω και διαδικτυακά, με τόσο ( θα το πω, κι ας ακουστεί κάπως υπερβολικό) σπουδαίους ανθρώπους που σέβονται την ίδια τη ζωη.
Και η δικιά μου καναρα έχει σκουλίκια στα κόπρανα. Της έδωσα teniozine tafarm με συνταγή γιατρού αλλά δεν έχουν στρώσει οι κουτσουλιές της ακόμηΛοιπόν παιδιά έχω νέα. Μετά από επίσκεψη στον κτηνίατρο διαπιστώσαμε σκουλήκι ταινία στα κοπρανα. Θα πάρουμε αντιβιωση tafarm teniozine για 24 ώρες. Επίσης διαπιστώθηκε ποδαγρα και θα γίνει θεραπεία με tafarm podagrine.
Γιατι προφανως υπαρχει καποιο αλλο προβλημαΚαι η δικιά μου καναρα έχει σκουλίκια στα κόπρανα. Της έδωσα teniozine tafarm με συνταγή γιατρού αλλά δεν έχουν στρώσει οι κουτσουλιές της ακόμη
Δεν ξέρω είχα στείλει τα κόπρανα της για ανάλυση και βρέθηκαν αυγά ascaridia galliΓιατι προφανως υπαρχει καποιο αλλο προβλημα
κατά τ’αλλα δεν είχε κάποια άλλα ευρήματα. Λέω να ξανά στείλω σε λίγες μέρες διότι είχα στείλει την τελευταία φορά πριν ένα μήνα.Γιατι προφανως υπαρχει καποιο αλλο προβλημα
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας