Προϊόντα φροντίδας Ιαματικό Ανθόλουτρο Πτηνών - Landmark

PetBirds

Official account
Εγγραφή
27 Απρ 2006
Μηνύματα
2.735
Το Ιαματικό Ανθόλουτρο της Landmark Solids & Liquids είναι ένα προϊόν καλλωπισμού που φροντίζει το πτέρωμα και το δέρμα των πτηνών συντροφιάς συμβάλλοντας άμεσα στην καθαριότητα και υγιεινή του;.

Ιαματικό Ανθόλουτρο της Landmark​

Η επιστημονική σύνθεση του Ανθόλουτρου με αιθέρια έλαια, μεταλλικά άλατα, ιχνοστοιχεία και αμινοξέα της Landmark Solids & Liquids έχει δημιουργηθεί ειδικά για να ικανοποιήσει την καθημερινή ανάγκη των πτηνών συντροφιάς για ουσιαστική περιποίηση του πτερώματός τους.

Τα πλούσια βιολογικά διαθέσιμα δραστικά συστατικά της σύνθεσής του συμβάλουν στην υγιεινή του δέρματος καθώς και στην δόμηση ενός υγιούς πτερώματος. Αποτελούν την απαραίτητη ειδική λύση για την ευημερία και την υγεία των πτηνών συντροφιάς, συμβάλλοντας στην χαλάρωση και ξεκούραση τους.

Χάρη στις αντιβακτηριδιακές του ιδιότητες προσφέρει έναν υγιεινό και ουσιαστικό καθαρισμό του πτερώματος και τους δέρματος, εμποδίζοντας παράλληλα και την εξάπλωση δερματικών ασθενειών. Αποτελεί το ασφαλέστερο απολυμαντικό νερού του μπάνιου, για την υγιεινή και ασφαλή απολύμανση και την διατήρηση σε καλή κατάσταση του πτερώματος, του ράμφους και των νυχιών.

Δεν περιέχει επομένως χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών μιας και η κατάποσή του και αυτή έχει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζοντας την υγεία του αναπνευστικού, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος.

Το ιαματικό Ανθόλουτρο της Landmark προσφέρει προστασία από τραυματισμούς, συμβάλει στην επούλωση των τραυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη θεραπεία εκζεμάτων και γενικότερα δερματικών παθήσεων, εμποδίζοντας την εξάπλωση αυτών. Δημιουργεί ένα φυσικό φραγμό κατά των εξωπαρασίτων χάρη στη φυσική ενυδάτωση του πτερώματός τους, προφυλάσσοντας τα παράλληλα από τις μεταδιδόμενες ασθένειες που μεταφέρουν με τα τσιμπήματά τους.

Χάρη στις αντιστρεσογόνες, καταπραϋντικές, τονωτικές και ενυδατικές ιδιότητες του αναζωογονεί γρήγορα το φτέρωμα, ενώ η αντιφλεγμονώδης δράση του λειτουργεί καταπραϋντικά σε περιπτώσεις φλεγμονής του δέρματος.

Συμβάλει στην πτεροφυία καθώς τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά του Ιαματικού Ανθόνερου της Landmark Solids & Liquids, διεισδύουν στο εσωτερικό του πτερώματος, ενισχύοντας έτσι την εσωτερική δομή του. Για το λόγο αυτό χρησιμοποιείται επίσης όταν παρατηρούμε αδύναμα, αποδυναμωμένα και ξεθωριασμένα φτερά μειώνοντας τα υπολειμματικά αναπτυγμένα φτερά.

Αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο κατά την περίοδο της πτερόρροιας καθώς επιταχύνει την ανανέωση και αναδόμηση των φτερών και οδηγεί σε μια χωρίς προβλήματα πτερόρροια, συμβάλλοντας στην ανακούφιση του πτηνού από την επώδυνη για τον οργανισμό του διαδικασία. Αφαιρεί τις νιφάδες από τις κερατινοποιημένες στιβάδες του επιθυλίου των ποδιών ενώ παράλληλα προστατεύει τα πόδια από το ξεφλούδισμα και την ανάπτυξη μυκήτων και παρασσίτων.

Ανοίγει τους φραγμένους πόρους και τους ειδικούς θύλακες της επιδερμίδας από τους οποίους εκφύονται τα φτερά, διευκολύνοντας συνολικά την διαδικασία πτεροφυίας.

Η ειδική σύνθεση του Ιαματικού ανθόλουτρου της. Landmark Solids & Liquids αλλάζει την οσμωτική ισορροπία του νερού, μειώνοντας την απώλεια μεταλλικών αλάτων μέσω του δέρματος. Αυξάνει το αίσθημα δροσιάς του μπάνιου, μειώνοντας ακόμη περισσότερο το στρεσσογόνο αίσθημα από τη ζέστη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Χαλαρώνει και ανακουφίζει τους μύες των πτηνών συντροφιάς και επιδρά ευεργετικά στο νευρικό σύστημα αυτών.

Για να βελτιώσουμε τόσο την εμφάνιση των πτηνών όσο και την υγεία τους μπορούμε καθημερινά να χρησιμοποιούμε Ιαματικό ανθόλουτρο της Landmark Solids & Liquids. Η βοήθειά του για την προετοιμασία των πτηνών για τις εκθέσεις είναι μείζονος σημασία για την επιτυχία μιας και προσφέρει καθαρισμό, άπιαστη γυαλάδα, τρισδιάστατο όγκο και ομορφιά στο φτέρωμα καθώς και ανεπανάληπτη ένταση, συμπαγή και μεταξένια εμφάνιση στο φυσικό ή επίκτητο χρώμα των φτερών.
 

Συνημμένα

  • landmark_bath.webp
    landmark_bath.webp
    80,5 KB · Προβολές: 0
Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες και οφείλω να ομολογήσω πως.. Δρα σημαντικά σε κάθε τομέα που επηρεάζει την ομαλή ευζωία των πτηνών συντροφιάς στο πλευρό μας. Μέσα σε μόλις 7 ημέρες, τα βλέπω ιδιαίτερα ευδιάθετα, παρά τον καύσωνα, ενώ τα πόδια των πουλιών δείχνουν πιο καθαρά.

Προς ενημέρωσιν.
 
Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες και οφείλω να ομολογήσω πως.. Δρα σημαντικά σε κάθε τομέα που επηρεάζει την ομαλή ευζωία των πτηνών συντροφιάς στο πλευρό μας. Μέσα σε μόλις 7 ημέρες, τα βλέπω ιδιαίτερα ευδιάθετα, παρά τον καύσωνα, ενώ τα πόδια των πουλιών δείχνουν πιο καθαρά.
Πολύ ενδιαφέρον Δημήτρη, σκέφτομαι να το δοκιμάσω.
Γράφει πάνω τι περιέχει και αν μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το πιουν τα πουλιά;
 
Μπήκα και στη σελίδα στο Facebook που διατηρεί η συγκεκριμένη εταιρεία, φαίνονται πολύ ενδιαφέροντα τα προϊόντα. Σε ο,τι με αφορά όμως είμαι αρκετά επιφυλακτικός στο να τα δοκιμάσω στα καναρίνια μου, (δεν θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ ως πειραματόζωα) και αυτό γιατί και στην παρουσίαση, αλλά και γενικότερα, δεν ξεκαθαρίζεται η σύνθεση του εν λόγω σκευάσματος, αλλά και των υπολοίπων προϊόντων της εταιρείας. Εάν έχω περισσότερες πληροφορίες για αυτά για να μπορέσω να κάνω κι εγώ την ερευνά μου, με χαρά θα το επανεξετάσω ως προϊόν.
 
Σε ο,τι με αφορά όμως είμαι αρκετά επιφυλακτικός στο να τα δοκιμάσω στα καναρίνια μου, (δεν θα τα χρησιμοποιούσα ποτέ ως πειραματόζωα) και αυτό γιατί και στην παρουσίαση, αλλά και γενικότερα, δεν ξεκαθαρίζεται η σύνθεση του εν λόγω σκευάσματος, αλλά και των υπολοίπων προϊόντων της εταιρείας.
Δεν ειναι κακό να ειμαστε επιφυλατικοι στα οποιαδηποτε σκευασματα κυκλοφορουν αλλα εδω μιλαμε για μια μεγαλη και καταξιωμενη εταιρεια. Θεωρω απιθανο το γεγονος οτι μπορει να εχει βγαλει το οποιοδηποτε προϊον χωρις να το εχει ελεγξει και δοκιμασει.

Εγω λιγο μηλόξυδο εριχνα, αλλα μου αρεσει σαν προιον και θα το δοκιμασω. :)
 
αλλα εδω μιλαμε για μια μεγαλη και καταξιωμενη εταιρεια.
Δεν αμφισβητώ την εταιρεία σε καμία περίπτωση. Θα ήταν καλό όμως να είχαμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την σύνθεση του σκευάσματος, για αυτούς που το ψάχνουν λίγακι παραπάνω πρίν την αγορά..
 
Έπειτα από πολύ ψάξιμο και συζητήσεις, χρησιμοποίησα και γω τα προϊόντα της Landmark, όπου τα τελευταία 2 χρόνια παρατήρησα πολύ καλά ''αποτελέσματα''.

αν μπορεί να υπάρξει κάποιο πρόβλημα αν το πιουν τα πουλιά;
Πολύ καλή η παρατήρηση της Μαρίας και αυτός ήταν ο λόγος που προτίμησα για μία ακόμη φορά προϊόν της Landmark, μιας και όπως γράφω πιο πάνω...
Δεν περιέχει επομένως χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών, μιας και η κατάποσή του και αυτή έχει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα, υποστηρίζοντας την υγεία του αναπνευστικού, προωθώντας την κυκλοφορία του αίματος.
 
Δεν πρόκειται φυσικά για καμιά "καταξιωμένη" εταιρεία. Χθεσινή είναι. Πότε πρόλαβε να καταξιωθεί; Το νεότατο της παρουσίας της δεν αποκλείει καθόλου φυσικά την πιθανότητα να είναι άξια προσοχής και με καλά προϊόντα. Αυτό μένει να αποδειχθεί στην πράξη. Πάντως, το γεγονός της μη αναγραφής της σύνθεσης του οποιουδήποτε σκευάσματος δεν είναι στα θετικά της.
 
Είναι μία αξιοπρόσεκτη ελληνική εταιρεία, της οποίας κάποια συμπληρώματα χρησιμοποιώ πάνω από τρία χρόνια.
Τα προϊόντα της είναι ως επί το πλείστον μεμονωμένες ουσίες, όπως ζεόλιθος καθαρός βρώσιμος και υποστρώματος, μαγιά μπύρας, ασβέστιο, οπότε δεν προβληματίστηκα για ασάφειες. Επίσης στις συσκευασίες είναι αναλυτικοί, γι αυτό ρώτησα τον Δημήτρη. Αν στο συγκεκριμένο δεν αναφέρει συστατικά, δεν θα μου άρεσε, θα ήθελα να ξέρω και γι' αυτό και ρώτησα.
Όμως μην είμαστε τόσο δεικτικοί με τις επιχειρήσεις. Στην Ελλάδα, η αναγνώριση έρχεται συνήθως μετά θάνατον αλλά ιδίως για τις επιχειρήσεις, αυτό είναι τόσο μάταιο. :)
 
Στο αυτοκόλλητο που υπάρχει στο μπουκαλάκι, αναγράφει:

''βιολογικό προϊόν που περιέχει: ενεργά συστατικά αιθέριων ελαίων ανθέων, μεταλλικά άλατα,ιχνοστοιχεία και αμινοξέα της Landmark. Δεν περιέχει καθόλου χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών, μιας και η κατάποσή του έχει και αυτή τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό & υποστηρίζοντας το αναπνευστικό σύστημα τους, αλλά και προωθώντας την σωστή κυκλοφορία του αίματος.''

Είναι μία αξιοπρόσεκτη ελληνική εταιρεία, της οποίας κάποια συμπληρώματα χρησιμοποιώ πάνω από τρία χρόνια.
Έχεις δίκιο Μαρία, μια αξιοπρόσεχτη Ελληνική εταιρεία.👍)

Και όπως αναφέρω στο post1, είναι ένα θέμα καθαρά ''προς ενημέρωσιν''. Δεν προωθώ τίποτα ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να το πάρει ή να το δοκιμάσει! Όλοι ψαχνόμαστε για το ''κάτι καλύτερο ή το κάτι παραπάνω'' να προσφέρουμε στα πουλιά συντροφιάς μας, οπότε κατέθεσα μια γνώμη. Μέχρι εκεί!
 
Ολοι ψαχνόμαστε για το ''κάτι καλύτερο ή το κάτι παραπάνω'' να προσφέρουμε στα πουλιά συντροφιάς μας, οπότε κατέθεσα μια γνώμη.. Μέχρι εκεί!
Και αυτό κάνουμε όλοι Μίτς!

Θεωρώ πως το παραπάνω προϊόν απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που πάνε τα πουλιά σε διαγωνισμούς και έτσι θέλουν τουλάχιστον από την μεριά τους να μπορούν να πουν "τα έδωσα όλα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα"! Δηλαδή αφού έχουν πιάσει τα max από γονίδια και διασταυρώσεις, λένε κοίτα μη μα ξεφύγει κανένα πούπουλο και χάσουμε το χρυσό. Ότι και να είναι πάντως απορώ που δεν το προωθούν απευθείας στους εκτροφείς να το πίνουν και οι ίδιοι, η ετικέτα τους σκίζει.
Αλλά ας το κάνουμε πιο συγκεκριμένο. Ό,τι έχει πάρει το αυτί μου για την landmark χαρακτηρίζεται από μία κατάσταση αναμονής. Με ενδιαφέρει να μας πεις ποια προϊόντα χρησιμοποίησες και είδες καλά αποτελέσματα, μιας και όπως έχεις αναφέρει είχες μια καταστρεπτική χρονιά, χωρίς να δεις καν πουλάκι.

Προσωπικά έκανα χρήση του ασβεστίου της landmark. Δυο φορές σε 14 ημέρες πριν το πρώτο αυγό. Παρόλα αυτά πήρα στη σειρά 5 αυγά με περίεργο κέλυφος. Όταν σταμάτησα το ασβέστιο και έδωσα απλά σουσάμι και τριμμένο σουπιοκόκκαλο, πήρα κανονικά αυγά. Δεν κατηγορώ αλλά δεν είμαι και ικανοποιημένος, απλά αναμένω.
 
Από Landmark έχω δοκιμάσει το ενισχυμένο ριγανέλαιο, χωρίς κάποιος συγκεκριμένο λόγο, εντάξει, δεν σχημάτισα συγκεκριμένη άποψη... Πάντως μυρίζει ρίγανη. :D

Και έχω πάρει και τον χοντρό ζεόλιθο για υπόστρωμα αλλά δεν ξαναπήρα γιατί έχει πολύ σκόνη (για χοντρό ζεόλιθο) σε σχέση με αυτόν που έπαιρνα πριν.

Καλά, τώρα αυτό με το ανθόλουτρο εντελώς υπερβολή... Ούτε σουπερμαντολίνη να ήταν.
 
Με ενδιαφέρει να μας πεις ποια προϊόντα χρησιμοποίησες και είδες καλά αποτελέσματα, μιας και όπως έχεις αναφέρει είχες μια καταστρεπτική χρονιά, χωρίς να δεις καν πουλάκι.
Το ότι φέτος δεν πήρα κανένα πουλάκι, Μιτς Νο 2;), δεν οφείλεται στα προϊόντα που χρησιμοποιούσα & χρησιμοποιώ.
Για μένα οφείλεται στο ότι τα πήρα Δεκέμβρη μήνα, η εκτροφή που έχω είναι εξωτερική και θεωρώ πως με όλα αυτά που περάσαμε φέτος(αναφέρομαι στον καιρό),τα πουλιά δεν πρόλαβαν να ετοιμαστούν σωστά.

Αν και του χρόνου συμβεί το ίδιο.. Πάλι δεν θα κατηγορήσω τα προιόντα που χρησιμοποιώ, αλλά.. Θα ψαχτώ ''αλλού''.
Πάντως, πριν 2 χρόνια με τα ίδια προιόντα αλλά με gloster και όχι χρώματος πουλιά, είχα τρομερά αποτελέσματα:
3 ζευγάρια gloster με 4 ένσπορα στα 5, επί 2 γέννες, 25 πουλάκια σύνολο και όσοι τα έχουν πάρει.. Δεν έχουν μέχρι στιγμής αντιμετωπίσει κανένα θέμα υγείας.

και το ξαναλέω...
όπως αναφέρω στο post1, είναι ένα θέμα καθαρά ''προς ενημέρωσιν''. Δεν προωθώ τίποτα.. Ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να το πάρει ή να το δοκιμάσει!
Όπως ψάχνομαι εγώ, χωρίς να κατηγορώ κανέναν και τίποτα, ας ψαχτούν και οι υπόλοιποι..👍)
 
Θεωρώ πως το παραπάνω προϊόν απευθύνεται κυρίως σε αυτούς που πάνε τα πουλιά σε διαγωνισμούς και έτσι θέλουν τουλάχιστον από την μεριά τους να μπορούν να πουν "τα έδωσα όλα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα"! Δηλαδή αφού έχουν πιάσει τα max από γονίδια και διασταυρώσεις, λένε κοίτα μη μα ξεφύγει κανένα πούπουλο και χάσουμε το χρυσό.
Θα βγούμε λίγο εκτός θέματος αλλά βλέπω πάντα μία εμπάθεια προς τους συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς. Γιατί; Όλα τα δάκτυλα δεν είναι τα ίδια αλλά όπιο και να κόψεις το ίδιο πονάει. Οι διαγωνισμοί είναι μία μικρή κοινωνία, όπως λοιπόν στην κοινωνία που ζούμε υπάρχουν κάθε καρυδιάς καρύδι έτσι και με τους εκτροφείς είναι. Απλός δεν τους βάζουμε στο ίδιο τσουβαλι. Το αν κάποιος στην παρουσίαση τον πτηνών του στην έκθεση θέλει να έχει μπανιαρει τα παιδιά του δεν είναι και τόσο κακό πιστεύω.

Ότι και να είναι πάντως απορώ που δεν το προωθούν απευθείας στους εκτροφείς να το πίνουν και οι ίδιοι,
Αυτό πάλι... Τι σημαίνει;
 
. Δεν προωθώ τίποτα.. Ούτε είναι κανείς υποχρεωμένος να το πάρει ή να το δοκιμάσει!
Αυτό εννοείται και δεν καταλαβαίνω το λόγο που το επισημαίνεις και μάλιστα δις. Σε κατηγόρησε κανείς ότι προωθείς το προϊόν και ότι θα πάρεις ποσοστά αν το αγοράσουμε; Κατά καιρούς ανοίγουν θέματα προς ενημέρωση με προϊόντα που κυκλοφορούν. Όποιος θέλει τα δοκιμάζει, όποιος θέλει τα αγνοεί, όποιος θέλει περιμένει και τα συμπεράσματα άλλων από τη χρήση του εκάστοτε προϊόντος.
Ολοι ψαχνόμαστε για το ''κάτι καλύτερο ή το κάτι παραπάνω'' να προσφέρουμε στα πουλιά συντροφιάς μας, οπότε κατέθεσα μια γνώμη.. Μέχρι εκεί
Εδώ Δημήτρη ψαχνόμαστε για προϊόντα που αναγράφουν τη σύνθεσή τους, πόσο μάλλον για ένα τέτοιο προϊόν που δεν ξέρουμε τι περιέχει. Και επειδή ακριβώς "ψάχνεσαι" μου κάνει και εντύπωση που έβγαλες τα συμπεράσματά σου σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Το χρησιμοποιώ εδώ και λίγες μέρες και οφείλω να ομολογήσω πως.. Δρα σημαντικά σε κάθε τομέα που επιρρεάζει την ομαλή ευζωία των πτηνών συντροφιάς στο πλευρό μας.
Μέσα σε μόλις 7 ημέρες, τα βλέπω ιδιαίτερα ευδιάθετα, παρά τον καύσωνα, ενώ τα πόδια των πουλιών δείχνουν.. Πιο καθαρά.
Το να έχουμε επιφύλαξη για ένα άγνωστο προϊόν, αγνώστου συνθέσεως είναι λογικό. Έχω την εντύπωση ότι νομίζεις ότι σου γίνεται προσωπική επίθεση. Συζήτηση κάνουμε και θα ακουστούν διάφορες απόψεις.
 
ψαχνόμαστε για προϊόντα που αναγράφουν τη σύνθεσή τους, πόσο μάλλον για ένα τέτοιο προϊόν που δεν ξέρουμε τι περιέχει.
Πρέπει να αναφέρει κάτι παραπάνω από αυτό που ήδη έγραψα, Παναγιώτα;
''βιολογικό προιόν που περιέχει: ενεργά συστατικά αιθέριων ελαίων ανθέων, μεταλλικά άλατα,ιχνοστοιχεία και αμινοξέα της Landmark. Δεν περιέχει καθόλου χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών, μιας και η κατάποσή του έχει και αυτή τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος, ενισχύοντας το ανοσοποιητικό & υποστηρίζοντας το αναπνευστικό σύστημα τους, αλλά και προωθώντας την σωστή κυκλοφορία του αίματος.''

μου κάνει και εντύπωση που έβγαλες τα συμπεράσματά σου σε ένα τόσο σύντομο χρονικό διάστημα..
Αρκεί να παρατηρείς σωστά και τακτικά τα πουλιά σου, Παναγιώτα, να καταγράφεις τα πάντα, είτε αυτό αφορά τις τροφές που τους προσφέρονται από μας είτε οτιδήποτε επιρρεάζει την ψυχολογία τους (θετικά ή αρνητικά) και να αλλάζεις τα κακώς κείμενα. Όσο μπορείς πιο γρήγορα.👍
 
Θα βγούμε λίγο εκτός θέματος αλλά βλέπω πάντα μία εμπάθεια προς τους συμμετέχοντες σε διαγωνισμούς. Γιατί;
Τι πρέπει να απαντήσω σε αυτήν την κατασκευή; Σε ενδιαφέρει η προσωπική μου γνώμη για ένα αόριστο σύνολο ανθρώπων που δεν γνωρίζω;Εμπάθεια δεν έχω και δεν ξέρω γιατί να έχω.Αν ήθελες μια κρίση επί του συνόλου,θα έλεγα οτι αυτό είναι κάπως πίσω από πλευράς γνώσης του αντικειμένου τους. Διαφωνείς; Ή θα πρέπει σε κάθε ανάσα μου να εξαιρώ και 5-6 άτομα;
Στα προλεγόμενά μου το σύνολο αυτό συγκροτήθηκε πάνω σε μια καταναλωτική βάση, κοινό χαρακτηριστικό του οποίου είναι μια ιδιότητα που λέγεται "πορεία σε διαγωνισμό". Γιατί το έκανα αυτό; Γιατί δεν είμαστε σε ένα φόρουμ εκτροφέων όπου θεωρητικά μια στοιχειώδης βάση διαχείρισης έχει κατακτηθεί.
Το αν κάποιος στην παρουσίαση τον πτηνών του στην έκθεση θέλει να έχει μπανιαρει τα παιδιά του δεν είναι και τόσο κακό πιστεύω.
Ναι γιατί όχι. Που κολλάει όμως αυτό με το προιόν; Αυτό το μπάνιο που λες γίνεται ούτως ή άλλως πριν καν εφευρεθεί το ιαματικό ανθόλουτρο.
Έχεις γνωρίσει κάποιον εκτροφέα που να δηλώνει οτι αυτά τα σκευάσματα συνέβαλαν στην προσπάθειά του ή απλά τα χορηγεί μπας και, για να έχει το κεφάλι του ήσυχο; Αυτό ενδιαφέρει Σταμάτη.
Αυτό πάλι... Τι σημαίνει;
Το εξηγώ μετά το κόμμα. Είναι ένα τόσο φανταχτερό προϊόν που απορώ που δεν το πίνουμε και οι ίδιοι, σαν την αλόη του Μπρούς Γουίλις ένα πράγμα.
 
.. Αρκεί να παρατηρείς σωστά και τακτικά τα πουλιά σου, Παναγιώτα, να καταγράφεις τα πάντα, είτε αυτό αφορά τις τροφές που τους προσφέρονται από μας είτε οτιδήποτε επιρρεάζει την ψυχολογία τους(θετικά ή αρνητικά) και να αλλάζεις τα κακώς κείμενα..όσο μπορείς πιο γρήγορα.👍
Δε διαφωνώ και ούτε αμφισβητώ τα συμπεράσματά σου. Δεν κατακρίνω κανένα προϊόν, χωρίς να το δοκιμάσω και να σχηματίσω προσωπική άποψη. Κρατάω επιφύλαξη για τα τόσα πολλά που μας υπόσχεται.
 
Back
Top