Προϊόντα φροντίδας Ιαματικό Ανθόλουτρο Πτηνών - Landmark

Ναικαι λογικο και δικαιο ειναι να μην δωσει την συνθεση για να προστατεψει την πνευματικη ιδιοκτησια και την επενδυση.
Δεν υπάρχει πνευματική ιδιοκτησία σε αυτό. Παρ' όλα αυτά, υπάρχουν συγκεκριμένοι νόμοι που προστατεύουν ειδικές φόρμουλες, κατοχυρωμένες πατέντες, εμπορικά σήματα, trademarks κ.λπ.. Κρύβοντας τη σύσταση δεν προστατεύεις τίποτα. Ακόμη και νόμοι να μην υπήρχαν, ο ανταγωνιστής δεν θα δει τι γράφει η ετικέτα για να αντιγράψει ένα προϊόν. Η χημική ανάλυση μπορεί πλέον να δείξει ακόμη και ίχνη από οποιαδήποτε ουσία.
 
Κρύβοντας τη σύσταση δεν προστατεύεις τίποτα. Η χημική ανάλυση μπορεί πλέον να δείξει ακόμη και ίχνη από οποιαδήποτε ουσία.

Σταυρο εισαι στο γηπεδο μου τωρα:)
Με βαση ολα αυτα μια ερωτηση μονον, γιατι ολοι οι φουρνοι δεν βγαζουν το ιδιο ψωμι;
 
Γιατί προφανώς όλες οι πρώτες ύλες δεν έχουν την ίδια τιμή. Αν υποθέσουμε ότι πουλάνε στην ίδια τιμή όλοι το ψωμί στην λιανική, άλλος θέλει να βγάλει 60% κέρδος και άλλος θέλει να βγάλει καλό ψωμί και ας του μείνει 30% κέρδος. Ποιος είπε ότι όλοι ενδιαφέρονται να αντιγράψουν κάποιον άλλον, όταν δεν περιμένουν καν οι ίδιοι να βγάλουν το ίδιο προϊόν;

Είμαστε όμως εκτός σε αυτή τη συζήτηση. Αν θέλεις να ανοίξει μια άλλη συζήτηση πάνω σε αυτό το θέμα, ξεκίνησε ένα άλλο thread για αυτό σε παρακαλώ.
 
Εδω δηλωνει

Δεν περιέχει επομένως χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών μιας και η κατάποσή του και αυτή έχει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος,

Εδω προδικαζει

και με χαρά το παρουσιάζει μία Ελληνική εταιρία εν μέσω εξαιρετικά αντίξοων συνθηκών, που οφείλουμε συνολικά να παραδεχτούμε ότι η καινοτομία δεν βρίσκει πάντοτε την θέση που της αρμόζει, ακόμα και όταν πρόκειται για Έλληνες παραγωγούς που απευθύνονται σε Έλληνες καταναλωτές.

Ενημερωνει, διφημιζει, δηλωνει, τι κακο κανει, τι λιγοτερο κανει απο αλλες επωνυμες επιχειρησεις "αξιοπιστες και αξιο'προτεινομενες;"

 
Ενημερωνει, διφημιζει, δηλωνει, τι κακο κανει
Δεν ανέφερα πουθενά ότι κάνει κάποιο κακό, ούτε κάτι παράνομο ούτε υπονόησα κάτι τέτοιο.

Ως ενημέρωση των συστατικών θα ήταν προτιμότερο να αναγράφεται ποια είναι τα συγκεκριμένα βότανα και ανθη, σε τι ποσοστό χρησιμοποιούνται και ποιο είναι το υγρό στο οποίο τα προσθέτουν για να παρασκευάσουν το προϊόν. Διαφορετικά, δεν έχει πολύ μεγάλη αξία όταν ένα συμπλήρωμα ασβεστίου για παράδειγμα, γράφει πάνω στο καουτι ότι περιέχει ασβέστιο.
Είπα μόνο ότι θα ήταν προτιμότερο να αναγράφονται τα συστατικά εννοώντας φυσικά στην ετικέτα του προϊόντος που αγοράζει κανείς και όχι τη διαβεβαίωση μέσω Facebook ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό προϊόν. Δεν αμφιβάλλω άλλωστε ότι μπορεί να είναι πολύ καλό προϊόν. Έτερον εκάτερον.
 
Είπα μόνο ότι θα ήταν προτιμότερο να αναγράφονται τα συστατικά εννοώντας φυσικά στην ετικέτα του προϊόντος που αγοράζει κανείς και όχι τη διαβεβαίωση μέσω Facebook ότι πρόκειται για ένα πολύ καλό προϊόν.
Μα το ίδιο είπε χθες και ο κύριος Δημητριάδης
παντα αξιζει μια ευκαιρια η Ελληνικη προσπαθεια, αλλα και μια αναλυση θα ηταν στα πλεονεκτηματα.
Και για αυτή την ανάλυση γίνεται συζήτηση εδώ και τόσα posts
Ενημερωνει, διφημιζει, δηλωνει, τι κακο κανει, τι λιγοτερο κανει απο αλλες επωνυμες επιχειρησεις "αξιοπιστες και αξιο'προτεινομενες;
Για να καταλάβω κύριε Δημητριάδη έχετε πλέον καλυφθεί από την απάντηση της εταιρείας και δε θέλετε πλέον την ακριβή σύνθεση του προϊόντος;
 
To ποστ 47 ειναι γενικη απαντηση

Για να καταλάβω κύριε Δημητριάδη έχετε πλέον καλυφθεί από την απάντηση της εταιρείας και δε θέλετε πλέον την ακριβή σύνθεση του προϊόντος;
Εγω ναικαι εξηγουμε
βλεποντας το προιον απο την διαφημηση, εχει μια φιαλη με περιεχομενο αιθερια ελαια μεντας, αλλη με τριανταφυλλο, αλλη με λεβαντα κλπ προσδιοριζει το περιεχομενο, απο την αλλη με δηλωση της στην παρουσιαση του προιοντος που εν τις πραγμασι γνωστοποιει οτι (Δεν περιέχει επομένως χημικά στοιχεία τα οποία θα μπορούσαν να είναι επικίνδυνα για την υγεία των πτηνών μιας και η κατάποσή του και αυτή έχει τις ευεργετικές ιδιότητες ενός ιάματος,) δεν βλεπω τον λογω να περιγραψει πως μετατρεπει το αιθεριο λαδι μεντας σε υδατοδιαλυτο, η σε τυπους του ειδους (MgSO4·7H2O) εξηγωντας οτι αυτο περιεχει σε χ ποσοστο και ετσι το κανει.
 
Για να συνοψίσουμε... Το προϊόν δεν αναγράφει πουθενά τη σύστασή του και η κατασκευάστρια εταιρεία δεν απαντά στο ερώτημα της σύστασης επισης.
Οι λοιπές δηλώσεις, έγγραφες ή οπτικές δεν δίνουν σαφή στοιχεία περί της σύνθεσης.
 
Ξεκινήσαμε να χρησιμοποιούμε το συγκεκριμένο προϊόν.
Συμπεράσματα, παρατηρήσεις στο μέλλον προς το παρών δεν φαίνεται να ενοχλούνται από το άρωμα του προϊόντος το αντίθετο θα έλεγα...
image-0-02-05-a8c220622b2822334e0aee1ed3bb351f72563b6ddfb8df6593bc78a1abea3724-v-resized-500.webp
 
Εγω εχω παρει το λεβάντα, προσωπικά δεν το μύρισα αλλά από ότι μαθαίνω είναι πολύ ευχάριστο άρωμα όχι πολύ έντονο. Τώρα δεν ξέρω στα υπόλοιπα αρώματα π.χ η μέντα αν είναι πιό έντονη
 
Συμπεράσματα, παρατηρήσεις στο μέλλον
Σταμάτη, όταν καταλήξεις στα συμπεράσματα σου, θα περιμένουμε την αξιολόγηση σου στη σελίδα παρουσίασης.
 
Επανέρχομαι στο θέμα για να καταθέσω τα πρώτα σχόλια επί του προϊόντος. Δυστυχώς δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά. (Φυσικά δεν εχω καταλήξει στο τελικό συμπέρασμα και αφήνω παράθυρο ανοικτό).

Ενώ όντως δίνει μια λάμψη στο φτέρωμα, παρατηρώ ότι το μαλακώνει με αποτέλεσμα να φριζάρει/κατσαρώνει!

Πριν σχολιάσω τα ανώτερο, να πω ότι οι παρατηρήσεις έγιναν σε δύο ομάδες καναρινιών, επίσης έλεγχος υγρασίας, έλεγχος γεννητόρων (από έμπειρο εκτροφέα καί κριτή καναρινιών). Με αποτέλεσμα στην ομάδα που έχει το πρόβλημα το μόνο που έχει αλλάξει είναι το μπάνιο με το συγκεκριμένο προϊόν (ακολουθούνται ακριβώς της οδηγίες)! Όσο αφορά τα υπόλοιπα αντιμικροβιακή δράση προστασία δεν έχω να πω κάτι το αρνητικό όλα κυλάνε φυσιολογικά!

Επόμενη κίνηση είναι να το σταματήσω, θα συνεχίσω το μπάνιο με νερό και λίγο μήλοξυδο όπως έκανα και θα επανέλθω με με αποτελέσματα (αν διορθωθεί το πρόβλημα). Φυσικά μίας και ασχολούμαι με τους διαγωνισμούς των πτηνών η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη και πλέον αργά για να πιαστεί!
 
Σταμάτη, το πιθανότερο ειναι οτι μετά απο λίγα μπανακια με νερό και ίσως μηλόξυδο, το πρόβλημα του φρεζάρισμα τους θα πάψει να υφίσταται. Προφανώς, εικάζω, το υγρό περιέχει κάποιες ουσίες που επηρεάζουν τα φτερά με κάποιον τύπο ενίσχυσης ή μάλλον μείωσης των δυνάμεων συνοχής μεταξυ των νηματιδιακων δομών στα φτερά / πούπουλα
 
ianos δεν θέλω να καταδικάσω το προϊόν γιαυτό (αν και έχω καταλήξει ότι τα επηρέασε) το ψάχνω ακόμα και μαζί με εμένα και άλλοι εκτροφείς που ενδιαφέρονται! Το ξαναλέω ότι όντως τούς δείνει μια λάμψη αλλά συγχρόνως και ένα φούντωμα που σε πουλιά σκληροφτερα δεν έπρεπε να γίνει, ίσως για κάποιες άλλες ράτσες μαλακοφτερων να είναι ότι καλύτερο.
 
Σταμάτη το ξέρω ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά το εν λόγω προϊόν, αλλά ο ίδιος δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε σκοπεύω νομίζω μια και δεν κατεβαίνω σε διαγωνισμούς. Το ποστ μου, αναφέρεται βασικά στο φριζάρισμα των φτερών και στην εικασία μου ότι με λίγα μπανάκια θα φτιάξουν.
 
Σταμάτη το ξέρω ότι το συγκεκριμένο θέμα αφορά το εν λόγω προϊόν, αλλά ο ίδιος δεν το έχω χρησιμοποιήσει και ούτε σκοπεύω νομίζω μια και δεν κατεβαίνω σε διαγωνισμούς. Το ποστ μου, αναφέρεται βασικά στο φριζάρισμα των φτερών και στην εικασία μου ότι με λίγα μπανάκια θα φτιάξουν.
Το ελπιζω!
 
ίσως για κάποιες άλλες ράτσες μαλακοφτερων να είναι ότι καλύτερο
Και πάλι όμως, το ανεξέλεγκτο φούντωμα -εφόσον λειτουργήσει με τον ίδιο τρόπο το προϊόν- δεν κάνει καλό.

Εν πάση περιπτώσει, αν το έχει δοκιμάσει κάποιος σε διαφορετική ράσα, περιμένουμε τα συμπεράσματα του.
 
Καλησπέρα, έχω αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν, αν κάποιος έχει την καλοσύνη να μου δώσει οδηγίες πως να το χρησιμοποιήσω στον παπαγάλο μου. Ευχαριστώ.
 
Back
Top