petros3110
PB New Member
Σαν την πρώτη φώτο φαίνεται
Εννοείς ανοίγοντας τις δύο άκρες του δακτυλιδιού.και κάποιος άλλος να ανοίξει (τραβώντας) με τα δάχτυλά του το δαχτυλίδι.
ναι, αυτό εννοούσαΕννοείς ανοίγοντας τις δύο άκρες του δακτυλιδιού.
Μαρία το είχα σκεφτεί κι ο ίδιος, αλλά θεώρησα ότι η κάρτα θα μπορούσε να χτυπήσει το πόδι του πουλιού ενώ τραβώντας σε αντίθετες κατευθύνσεις τα άκρα του δαχτυλιδιού, ανοίγοντάς το δλδ, δεν κινδυνεύει να ασκηθεί πίεση προς το πόδι του.@MARY58 Ξέρω πως το κάνουν και με μια απλή κάρτα. Την βάζεις στο κενό ανάμεσα και την γυρνάς μέχρι να ανοίξει. Μου φαίνεται πιο εύκολο από το να το πιάσεις με τα δάχτυλα.
Καλησπέρα και από μένα....Οταν λέμε πιπεριά, ποια εννοούμε ακριβώς? Την στρογγυλή την σκουροπράσινη, η το κέρατο την ανοιχτόχρωμη? Και πως την ''σερβίρουμε'' ακριβώς? Μερσί πολύ!Καλό θα ήταν όχι καθε μέρα το ίδιο λαχανικό, διαφορετικό. Επίσης και η πιπεριά είναι ένα λαχανικό που αρέσει στα περισσότερα πουλιά, όμως κατά την γνώμη μου το top είναι το μπρόκολο, καθώς τείνουν να νομίζουν ότι εκείνα τα μπιλάκια είναι σποράκια.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας