Κλουβιά Κάνει κλουβί 60x45x50 cm για budgie;

Πόλη
Θεσσαλονίκη
Γειά σας,έχω ένα κλουβι με διαστάσεις 60μηκος*45πλατος*50υψος και ήθελα να ρωτήσω αν οι διαστασεις του ειναι ιδανικες για να φιλοξενήσει ένα παπαγαλακι budgie.Επισης τα κάγκελα ειναι καθετα.

@konstantinosf , το διάκενο, δλδ η απόσταση μεταξύ δύο διαδοχικών κάγκελων του κλουβιού επίσης είναι μία παράμετρος, ώστε να μην κινδυνεύσει το πουλί να σφηνώσει το κεφάλι του. Το διάκενο λοιπόν για το συγκεκριμένο είδος πτηνού δίνεται σε μικρότερο ή ίσιο των 1,27 εκατοστών.
Αν θέλεις ανέβασε και μια "πανοραμική" εικόνα του κλουβιού στην οποία να φαίνεται και το περιεχόμενό του, ώστε αν χρειάζεται, να σου δοθούν προτάσεις για τη βελτίωση της εσωτερικής του διάταξης.

Μια χαρά είναι. Και εγώ με κάθετα κάγκελα έχω για τα παπαγαλάκια μου και είναι μια χαρά.

• Like
Αντιδράσεις: jk1980
Γειά σας,έχω ένα κλουβι με διαστάσεις 60μηκος*45πλατος*50υψος και ήθελα να ρωτήσω αν οι διαστασεις του ειναι ιδανικες για να φιλοξενήσει ένα παπαγαλακι budgie.Επισης τα κάγκελα ειναι καθετα.
Βέβαια, θα ήταν προτιμότερο ένα κλουβί με οριζόντια κάγκελα για να μπορεί ο παπαγάλος να σκαρφαλώνει πιο εύκολα

• Like
Αντιδράσεις: MARY58
Τα budgie προτιμουν να πετανε, οποτε δεν εχει και πολυ νοημα πως θα ειναι τα καγκελα.

Back