Δεν είναι ακριβός μονοκατοικία είναι κάτι σαν πολυκατοικία που στον πρώτο και δεύτερο μένει ο παππούς μου και στον τρίτο τέταρτο εγώ. Και πως να ψεκασω
Θυμήθηκες που σου είπα να ρωτήσεις με τι πρέπει να ψεκάσεις τον χώρο;
Αν θυμάμαι μένεις σε μονοκατοικία. Θα πρέπει να ψεκαστει όλος ο χώρος. Εγώ όταν έμενα σε μονοκατοικία ψεκαζα και το χώμα.
Για να σε βοηθήσω το πουλί είδαν στο Ποιο ακατάλληλο κλουβί ever ήταν ένα κλουβί περίπου για μπατζι το μοναδικό καλό ήταν που έβγαινε όποτε ήθελεΜπορει να σου ηρθε και με το τσιμπουρι μιας και δεν εχεις εικονα τις συνθηκες που ηταν πριν το πουλι
Ο γιατρός θα σου πει πως και με ποιο προϊόν θα ψεκάσεις. Αν δεν το πηγες το πουλάκι Γιώργο, να το πας άμεσα. Τα τσιμπούρια, εάν τελικά ήταν τσιμπούρι, είναι επικίνδυνα για τα σκυλιά, πόσο μάλλον για τα πουλάκια.Δεν είναι ακριβός μονοκατοικία είναι κάτι σαν πολυκατοικία που στον πρώτο και δεύτερο μένει ο παππούς μου και στον τρίτο τέταρτο εγώ. Και πως να ψεκασω
Συνεχίζεται...όπως είπες @Sissy !
Γενικώς συνεχίζουν και τα νέα θέματα.Συνεχίζονται όμως οι αναπάντητες ερωτήσεις.
Πιστεύω πως είναι καιρός ν΄αρχίσεις να σέβεσαι τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να σε βοηθήσουν! Είσαι μεγάλος πια και δεν έχεις δικαιολογία... Περιμένουμε κάποιες απαντήσεις από εσένα και αδιαφορείς πλήρως!
Κάτι σαν σπόρος στον παπαγάλο μου
Όταν κάνεις ερωτήσεις, ''τρέχουν'' να σε βοηθήσουν τόσοι άνθρωποι... Και συνήθως μετά κάνεις άλλα αντ΄άλλων!
Δεν θα έπρεπε να έχεις την στοιχειώδη ευγένεια ν΄απαντήσεις πριν ανοίξεις άλλο...άσχετο θέμα;
ΠΟΛΥ ΧΡΗΣΙΜΟ!(ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΟΥΜΠΑΚΙ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ)Στο φόρουμ γράφει ο Γιώργος, ο οποίος είναι αρκετά μεγάλος, ώστε να μας ρωτάει ( μάλλον γιατί γνωρίζουμε κάτι περισσότερο , αλλά τελικά κάνει αυτό που νομίζει εκείνος
(δεν είναι κακό αυτό αν δεν αφορούσε ένα ζωντανό πλάσμα).
Γενικώς συνεχίζουν και τα νέα θέματα.
... Εγώ εξάντλησα την ευγένεια μου για σήμερα
Γιωργο καταλαβαινεις οτι πρεπει να ψεκασεις ετσι; Αστα πουλια και οτι αλλο ζωο εχεις στο διαμερισμα σου, για σενα τον ιδιο, το αν ερχονται απο δεκοχτούρες η απο τον T-REX , το ιδιο κακο κανουν και σε σενα και στον παπαγαλο σου. Απο οπου και να ερχονται τα τσιμπουρια, αν το σπιτι ειναι ψεκασμενο τοτε ψοφανε, η λογικη οτι τα τσιμπυρια ερχονται απο αλλα πουλια και για αυτο δε ρωτας τον γιατρο, ειναι τελειως ακυρη.Δεν ρώτησα το γιατρό για ψεκασμό γιατί πιστεύω ότι τα πουλιά που έρχονται τα φέρνουν τα τσιμπούρια και δεν έρχονται από κάτω
View attachment 64146
Αυτό είναι το συμπέρασμα μου. Αν είναι εκτός θέματος ας διαγραφεί, αλλά σκεφτείτε μήπως ταΐζουμε κι εμείς αυτή την κατάσταση από το ειλικρινές μας ενδιαφερον.
View attachment 64146
Αυτό είναι το συμπέρασμα μου. Αν είναι εκτός θέματος ας διαγραφεί, αλλά σκεφτείτε μήπως ταΐζουμε κι εμείς αυτή την κατάσταση από το ειλικρινές μας ενδιαφέρον.
Αν δεν θέλεις μαζί με τα τσιμπούρια να πεθάνουν και τα πουλάκια σου, θα ρωτήσεις τον γιατρό και κανέναν άλλο. Γιώργο, κάνουμε μια ειλικρινή προσπάθεια να σε βοηθήσουμε και είτε μας κοροϊδεύεις είτε όχι, είναι πιθανό να συνεχίσουμε να το κάνουμε. Θα το πω ακόμη μια φορά, ας αφήσουμε τα ψέματα απ'εξω. Πήγαινε στον γιατρό που σου προτάθηκε και θα βρεις εκεί όλες τις λύσεις. Μιλάμε για ζωντανές ψυχές! Δεν μπορεί να φεύγει η μία και να έρχεται η άλλη επειδή δεν θέλεις να ασχοληθεις υπευθυνα!Και από που παίρνεις όλα αυτά που είναι απαραίτητα για τον ψεκασμό
Και πως να ψεκασω
Σου εχω λυση που θα λυσει ολες σου τις αποριες... ΑπεντομώσειςΚαι από που παίρνεις όλα αυτά που είναι απαραίτητα για τον ψεκασμό
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας