Ασθένειες Κάτι τρέχει με το καναρίνι μου

Annabelle

PB New Member
Εγγραφή
14 Μαϊ 2021
Μηνύματα
5
Πόλη
Αθήνα
Γεια σας είμαι νέο μέλος στην ομάδα ,πριν 3 μήνες πήραμε τον Τζόσουα από ένα pet shop ,καλαιηδησε από τη πρώτη μέρα και ήταν πάντα δραστήριο και φαινόταν μια χαρά.Τον έχουμε κυρίως μέσα και τον βγάζουμε στο μπαλκόνι όταν είμαστε 🏠 Εδώ και 3 βδομάδες όμως σταμάτησε να κελαιδα και ένα βράδυ έπεσε από την πατηθρα και δυσκολεύτηκε να σηκωθεί.Φοβηθηκα και τον πήγα σε γιατρό στον Άγιο Δημήτριο που βρήκα στο site σας.Μου είπε ότι έχει ακάρεα μάλλον από το μαγαζί που τον πήρα,του έβαλε ένα φάρμακο στη πλάτη για τα ακάρεα και μου είπε να βάζω κρέμα epithol για έξι μέρες στα πόδια και στο ράμφος και πολυβιταμινη στο νερό.Σε ένα μήνα θα ξαναπάω για τη 2η δόση έτσι μου είπε η γιατρός.Παρατηρω ότι πέφτουν κάποια πούπουλα και κάποια φτερά την τελευταία βδομάδα.Το κλουβί του είναι με ταψακι και σχάρα τα οποία πλένω κάθε μέρα,του αλλάζω νερό κάθε μέρα και τρώει κυρίως αυγό βρασμένο , σπόρους και μηλαρακι.Το νερό με την πολυβιταμινη δεν το πολυθελει. Επιπλέον είναι και πολύ νωχελικο και κλείνει τα μάτια του κάποιες φορές.Να ανησυχώ ?
 
Καλημέρα και ευχαριστώ πολυ για την ανταπόκριση.Σήμερα το πρωι παρατήρησα οτι "ορνίθιζε" δυνατά και τα πουπουλά του ηταν σαν να είχαν ηλεκτριστεί.Ευχαριστώ.
 
Καλημέρα, ναι σε αυτό το ιατρείο πήγα και μου είπε η κοπέλα οτι ο κος Δημητριάδης εχει αποσυρθεί και είναι τωρα μια αλλη κυρία, θα δω το ονομα της απο την απόδειξη και θα σας το γράψω. Η πολυβιταμίνη ειναι μια multi vitamin σταγονες κίτρινη, που ρίχνω 2 σταγονες στο νερό και γίνεται κιτρινο, θα ανεβασω φωτο καποια στιγμη.Ευχαριστώ.
 
Καλησπέρα στην ομάδα,
ανεβάζω μια φωτογραφία του καναρινιού μας του Τζόσουα. Του έβαλα την epithol για έξι μέρες, θα ήθελα από τους έμπειρους της ομάδας αν μπορούν από τη φωτογραφία να κάνουν κάποια σχόλια για τα ποδαράκια του ή για τις κουτσουλιές αν φαίνονται. Επίσης μάλλον θα του αλλάξουμε όνομα σε "μουγκοθόδωρος" αν δεν κελαηδήσει 🐦 Ευχαριστώ καλό βράδυ.
 

Συνημμένα

  • IMG_20210520_200015[1]_768x1024.webp
    IMG_20210520_200015[1]_768x1024.webp
    93,8 KB · Προβολές: 29
πήγα στην κτηνίατρο και του έβαλε ένα φάρμακο για ακάρεα και μου είπε για 6 μέρες να του βάζω την κρέμα στα πόδια και στο ράμφος ,τα αναφέρω παραπάνω στο πρώτο μήνυμα,στις 11/6 θα ξαναπάω για τη 2η δόση .Τη ρώτησα για τα νύχια και μου οτι δεν θα μπορεί να στηρίζεται καλά αν τα κόψουμε. Τις πατηθρες τις είχε το κλουβί όπως το πήρα από το μαγαζί,θα τις αλλάξω,ευχαριστώ.
 
Back
Top