Γενικά Και το όνομα αυτού Mohito (budgie)

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης anast1
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

anast1

PB New Member
Εγγραφή
6 Ιουν 2021
Μηνύματα
77
Πόλη
Αθήνα
γεια σας ! ήρθε η ώρα να σας συστήσω και τον mohito.. αν και αρχικά πίστευα ότι ήταν θηλυκό και αυτό είχα ζητησει και απο τον εκτροφέα που το πήρα ..βάση του άρθρου που διάβασα εδώ μάλλον είναι αρσενικό 🙂 ¨ολα καλά με τον Mohito συνεχίζει να βρίσκεται σε καραντίνα είναι περίπου 3.5 μηνών.
Τον εχω φέρει και εξοχή τα βγάζω στο μπαλκόνι σε απόσταση περίπου 4 μετρων το ένα κλουβί από το άλλο.. και όταν είμαστε σπίτι σε ξεχωριστά δωμάτια. Φαίνεται να τα πηγαίνουν καλά με την celia συνομιλούν αρκετά .Ηθελα να ρωτήσω όταν τελείωσει η καραντίνα και αφού βαλώ και τα κλουβιά σε κοντινη απόσταση για κάποιο χρονικό διάστημα θα είναι ασφαλές να τα βάλω μάζι λόγο της διαφορας ηλικίας? Το θηλυκο είναι σιγουρά ενήλικο όμως δεν γνωριζω ηλικία .. Εσείς το βλέπετε αρσενικό? Αν δεν βάλω φωλιά θα έχω θέμα με αναπαραγωγή?
 

Συνημμένα

  • mohito3.webp
    mohito3.webp
    40,5 KB · Προβολές: 14
  • mohito 2α.webp
    mohito 2α.webp
    92 KB · Προβολές: 14
Να το χαίρεσαι.

πίστευα ότι ήταν θηλυκό και αυτό είχα ζητησει και απο τον εκτροφέα που το πήρα... είναι περίπου 3.5 μηνών.
Είναι μικρό ακόμη για να πεις με ασφάλεια.

Πόσο το πήρες;
 
Νομίζω είναι θυληκο. Σε μικρή ηλικία οταν ο χάλινος είναι μωβ η σκουρο ροζ είναι αρσενικό, ενώ όταν είναι άσπρο με ανοιχτόχρωμο μπλε η άσπρο με ανοιχτόχρωμο ροζ είναι θυληκο.
 
@Tony Forpus δεν με ενδιαφέρει η αναπαραγωγή ισα ισα θέλω να την αποφύγω γι αυτο ήθελα θηλυκο.. μόνο για συντροφία

Αν υποθεσουμε οτι οντως εχεις ζευγαρι η φωλια ειναι αυτη που θετει την αρχη της αναπαραγωγής,χωρις να σημαινει ομως οτι η απουσια της θα κρατησει εγγυημενα τα πουλακια μακρια απο αυτην.
 
Back
Top