Γενικά Καλη τιμη τα 70e για κοκατιλ 3 μηνων μεγαλωμενο στο χερι;

εχει 7 αλλα με τα δυο εχει δου λεψει πιο πολυ αυριο θα παω να παρω το ενα που πηγα και 2 μερες τωρα παω και παιζω μαζι του... Το εχω παρατηρησει αρκετα και ειναι τελειο... Θυλικο, αυριο που θα το παρω θα κανω παρουσιαση και θα βαλω φοτο... Ο τυπος τα εχει σε κλουβι με ανοιχτη οροφη και δεν φευγουν... Ειναι τρομερα και η τιμη ειναι λαθος...60 ευρω μου ειπε τελικα... Οποιος ενδιαφερεται να μου πει.. Ααα εχει και μικρα μπατζι. Για να τα ταισεις δεν ξερω αν τα δινει αλλα μου ειπε πως πανω απο 50 κανουν τοσο μικρα επισης ου ειπε πως ειναι αγγλικα... Εχω τρελαθη απο την αγωνια, αυριο το μεσσημερι θα παω να το παρω...
 
παιδες οσο αφορα το αν ειναι οντος μεγαλομενα στο χερι οχι μονο το ειχε ελευθερο και δεν εφευγε αλλα εκτος απο αυτον το πηρα κι εγω αρκετη ωρα στο χερι και επαιξα μαζι του... Ξαναλεω οποιος θελει να μου πει να του στειλω την διευθυνση του πετ...χωρις να θελω να κανω διαφημηση αλλα γιτι ειναι ευαιρια... Και οσον αφορα την τιμη μου ειπε οτι ειναι τοσο φτηνα γιατι δεν ειναι μεγαλο μαγαζι να μπορει να τα δωσει οσο θελει αλλα συνοικιακο...
 
βρηκα σε ενα πετ κοκατιλ 3 μηνων μεγαλομενο στο χερι...70 ευρω . Εχει κι αλλα αλλα θα παω αυριο να τα δω πιστευεται πως ειναι καλη τιμη...
;
Φιλε αν ειναι ζωηρο και σου αρεσει παρτο. Μην το πολυψαχνεις γιατι θα τρελλαθεις.
 
καλημερα παιδια τα κοκατιλ αναπαραγωνται πολυ ευκολα και ειδικα αν ο μαγαζατορας τα εχει εκεινοσ μπορει να μην εχει κανει τις διεργασιες για δαχτυλιδια. Ποσα καναριναι περνουμε χωρις δαχτυλιδια; και εγω οταν ημουν πιτσιρικας και ειχα πολλα καναρινια κλοστερ , γερμανικα σκουφατα και φωνης τα χαριζα χωρισ δαχτυλιδια. ετσι μποριε και αυτος να κανει μετο κοκατιλ.
Σωστος, γιατι πολυς ντορος γινεται με τα δαχτυλιδια! Δεν ειναι και απαραιτητο ρε παιδια. Εγω μπορει να μην θελω να βαλω δαχτυλιδι. Σημαινει οτι το πουλακι ειναι "υποπτο;"



θα το παρω φιλε αυριο και ναι πηγα να τρελαθω...
Νικο συμφωνω με τα παιδια και καλο ειναι να ψαχνουμε καποια πραγματα πριν την αγορα. Αλλα μην το παρακανουμε κι ολας. Πουλακι παιρνουμε. Φαντασου να παρουμε και κανα οικοπεδο!
 
Σωστος, γιατι πολυς ντορος γινεται με τα δαχτυλιδια! Δεν ειναι και απαραιτητο ρε παιδια. Εγω μπορει να μην θελω να βαλω δαχτυλιδι. Σημαινει οτι το πουλακι ειναι "υποπτο;"

Ναι ειναι υποπτο γιατι αυτος που θελει να αγορασει ενα πουλακι και ξερει τι του γινεται, δεν θα εμπιστευτει ευκολα εσενα!
Που ξερω εγω αν ενα ζευγαρι που θελω να αγορασω δεν ειναι αδερφια;
Ενα δαχτυλιδι θα μου λυσει την απορια και θα κερδισει κι ο μαγαζατορας γιατι θα τα παρω απο κει και τα 2...
Ποιος μου εγγυαται καλυτερα απο το δαχτυλιδι την ηλικια του πουλιου;
Γιατι να σε εμπιστευτω;
(Δεν στο λεω προσβλητικα απλα προσπαθω να σου δωσω να καταλαβεις...)


Πουλακι παιρνουμε. Φαντασου να παρουμε και κανα οικοπεδο!

Για πολυ κοσμο και ειμαι ενας απο αυτους η αγορα οικοπεδου και πουλιου εχει την ιδια σοβαρη αντιμετωπιση...
Για ευνοητους λογους...
Υπαρχουν πολλες ασχημες περιπτωσεις στο φορουμ που αν το μελετησετε θα καταλαβετε γιατι μερικοι "την ψαχνουν πολυ"
 
Νικη δε μου μιλας προσβλητικα, αλλα επιθετικα. Εγω τη γνωμη μου ειπα. Μηπως δεν θα επρεπε να μιλαω...
 
Νικη δε μου μιλας προσβλητικα, αλλα επιθετικα. Εγω τη γνωμη μου ειπα. Μηπως δεν θα επρεπε να μιλαω...
Νικη δε μου μιλας προσβλητικα, αλλα επιθετικα.
Οχι κανεις λαθος... Δεν ειχα τετοια προθεση πραγματικα..
Μηπως δεν θα επρεπε να μιλαω..
Δεν εχω κανενα δικαιωμα να σου πω αν θα μιλας η οχι!
το φορουμ υπαρχει για να ανταλλαζουμε αποψεις και να συζηταμε!
Ο καθενας λεει την γνωμη του και την στηριζει με επιχειρηματα!
Αυτο ειναι ολο..
 
Back
Top