boukefalas
PB Member
καλο ταξιδι στο φιλο μας
Πόσο χρονών ήταν ο Καρλίτο; Θεωρούνταν μεγάλος για πάροτλετ? Ο Μάριος πως αντέδρασε;
Μου είπε (πριν την ακτινογραφία) πως κάποιο όργανο (ίσως έντερο) δεν λειτουργεί καλά γι αυτό υπάρχουν τόσα βακτήρια και ότι θέλει να βγάλει ακτινογραφία για να δει σε τι κατάσταση είναι τα όργανα του πουλιού. Επί λέξη μάλιστα μου είπε πως, αν δει στην en face λήψη καλά τα όργανα του δεν θα του βγάλει και προφίλ για να τον ξυπνήσει γρηγορότερα......Αναρωτιέμαι, είχε τελικά βακτηριακή λοίμωξη κι αν ναι, αυτή ήταν που επηρέασε την καρδιά και δημιούργησε το υγρό στον πνεύμονα; Ήταν σαφής η γιατρός πάνω σε αυτο;
Οπωσδήποτε και το γρηγορότερο θα πρέπει να του πάρω παρέα
Όχι, ότι αλλάζει τίποτα σε εσένα, αλλά πραγματικά διαβάζοντας το παραπάνω σοκαρίστηκα...Τα βρίσκουμε κάποια στιγμή πεθαμένα και δεν καταλαβαίνουμε πως έγινε. Γι αυτό είμαι της άποψης και επιμένω στο να γίνονται νεκροψίες.
Γιατί έτσι μαθαίνουν και οι γιατροί κάποια πράγματα τα οποία ίσως αποτελέσουν μέσο πρόληψης για κάποιο άλλο περιστατικό.
... Η τιμή για τις εξετάσεις ήταν 140 ευρώ χωρίς να χρεωθεί η νεκροψία.
..
Σίγουρα είμαστε πίσω από κάποιες χώρες όπως Αυστραλία, ΗΠΑ, Καναδάς αλλά υπάρχει μια παγκόσμια υστέρηση θα έλεγα, που σ' εμάς όπως όλα πολλαπλασιάζεται.Η Ελλάδα δεν ευνοεί την κατοχή πτηνών ως κατοικίδια.
Τον ψάχνει κάποιες ώρες επίμονα, καταφέρνω και τον ξεγελάω όμως. Η αγαπημένες του πλαστικές σακούλες με βοηθάνε πολύ σε αυτό. Μαδάει όμως τρεις μέρες τώρα καθημερινά τις φτερούγες του, αυτό το φοβάμαι και προσπαθώ να περνάω αρκετές ώρες μαζί του, κάτι που σίγουρα δεν θεωρώ ιδανικό και για τους δυο μας. Μέχρι όμως να του βρω νέο παρεάκι δεν έχω άλλη επιλογή...... Ο Μαριος ειναι καλα σωστα στην υγεια του;Να φανταστω τον ψαχνει.. Ποσο μικρη ειναι η ζωη τους!
Στεναχωρεθηκα παρα πολυ και η μαμα μου επισης γιατι τα εβλεπε και ηθελε ενα τετοιο. Νομιζω θα αφησεις να περασει χρονικο διαστημα για να του παρεις παρεουλα του Μαριονι για να περασει και αυτο και εσυ τον αποχωρισμο(αυτο δεν κανουν στα ζευγαρια;-νομιζω κατι παρομοιο θα γινει το ιδιο)Σ΄ευχαριστώ πολύ Μαρίνα...
Τον ψάχνει κάποιες ώρες επίμονα, καταφέρνω και τον ξεγελάω όμως. Η αγαπημένες του πλαστικές σακούλες με βοηθάνε πολύ σε αυτό. Μαδάει όμως τρεις μέρες τώρα καθημερινά τις φτερούγες του, αυτό το φοβάμαι και προσπαθώ να περνάω αρκετές ώρες μαζί του, κάτι που σίγουρα δεν θεωρώ ιδανικό και για τους δυο μας. Μέχρι όμως να του βρω νέο παρεάκι δεν έχω άλλη επιλογή...
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας