Φροντίδα Καμιά συμβουλή σχετικά με τη φροντίδα των μπάτζι μου;

Αμφιβάλω το έχω δει κι από κοντά είναι 1εκατοστό το πολύ απ'ότι έλεγξα. Κι τα μπάτζι απ' όσο θυμάμαι χρειάζονται 0,5 με 1cm κενό.
Το κλουβι είναι για μεσαίους παπαγάλους. Το ειχα πάρει για τα κοκατιλ μου. Δεν κάνει για μπατζι!
 
Το κλουβι είναι για μεσαίους παπαγάλους. Το ειχα πάρει για τα κοκατιλ μου. Δεν κάνει για μπατζι!
Δηλαδή κι άλλη αναζήτηση. Ευχαριστώ πάντως. Θα είναι λίγο πρόβλημα, αλλά τουλάχιστον δεν είναι μόνο τα πράγματα στην ιστοσελίδα που έχουν στο μαγαζί.
Για τι είδους κλουβί να κοιτάξω όμως; Ο μπαμπάς μου είχε προτείνει να φτιάξουμε, αλλά θέλει αρκετή φασαρία.
Παντός το άνοιγμα στην οροφή φάνηκε χρήσιμο αφού τα μικρά πάντα ψάχνουν να μπουν από αυτή αντί για την πόρτα🙄. Αν ήξερα έτσι κι εγώ θα έμπαινα απ'την καμιναδα!
[automerge]1552689705[/automerge]
Λοιπόν... Εγώ για το θέμα με τα φτερά του Ρίκο ήθελα βοήθεια αλλά τέλος πάντων.
Ένα απ'τα κορίτσια, και πιο συγκεκριμένα η Κράκερ φαίνεστε εμφανισιακά μεγαλύτερη σε ηλικία απ' ότι η Ζουζούνα κι ίσος και απ'τον Λίνο αλλά μάτια της είναι πιο σκούρα.
Τη Ζουζούνα όταν την πήραμε το μάτι της είχα μόλις αρχίσει να ασπρίζει κι όταν την πρωτοείδα (μια-δυο εβδομάδες νωρίτερα) ήταν ολόμαυρο. Η Κράκερ είχε πιο ανοιχτό μάτι αλλά απ'όταν τη πήραμε είναι η μόνη που δεν άνοιξε το χρώμα του ματιού της.
Φαίνεται για cobalt cinnamon, αλλά αυτό με τα μάτια! Τι μεταλλάξεις κρατάν τα σκούρα μάτια; Έχουν κάποια ευαισθησία όπως τα κόκκινα; Μπορεί να ανοίξουν κάποια στιγμή πιος ξέρει.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top