U
User23658
Guest
Πώς πάτε; Είχαμε καμία εξέλιξη;
Άστον να έρθει αυτός σε σένα και μην τον πιέζεις.
Τα πάτε περίφημα, συνέχισε :)χαλάρωσε τόσο πολύ μέχρι που έκλεισε τα ματάκια του
User23658 είπε:Ζητωωω ολεεεεε ζητώ Όλεεε.. Μπράβο ️️️ παμε δυναμικά!
Τα πάτε περίφημα, συνέχισε :)
Έχει ένα βίντεο με τα φίδια το χχχ είναι το στάνταρ προσπέρασε το!Κάτι έπρεπε να κάνει επιτέλους πιααα...
[automerge]1585847677[/automerge]
Όχι ότι με εμπιστεύεται απολυτα, αλλά έδειξε ηρεμία για λίγο έδειξε ότι τον χαλάρωνε αυτο. Μολις το χέρι ξέφευγε για λίγο έκανε χχχχ .. Αλλά δεν κουνιέται από την θέση του παρόλα αυτά. Μένει εκεί κ κάνει χχχχ... Τι δείχνει αυτό; Εκτός του οτι είναι μια οχιά
User23658 είπε:Έχει ένα βίντεο με τα φίδια το χχχ είναι το στάνταρ προσπέρασε το!
[automerge]1585871264[/automerge]Μόλις έβαλα το χέρι μου μέσα και κλασσικά άνοιξε το στόμα χωρίς όμως να επιτεθεί, εξάλλου σπάνια επιτηθεται.
Του έδωσα λίγο να φάει αλλά έφαγε πολύ λίγο και του χάιδεψα λίγο την φτερούγα του κατά μήκος της... Μετά από λίγο αφού συνήθισε το χέρι μου χαλάρωσε τόσο πολύ μέχρι που έκλεισε τα ματάκια του.. η φτερούγα δεν είναι κ τόσο επιτρεπτή "ζωνη" για χάιδεμα από όσο ξέρω, αλλά κάτι είναι κ αυτό
[automerge]1585871264[/automerge]
Εμένα δε θέλει ουτε να με βλεπει... Δοκιμασα με το χερι και φευγει... Παντως το δικο μου επιτίθεται κανονικα
Να μην χρησιμοποιείς την πατήθρα τότε. Τα περισσσότερα πουλιά το φοβούνται αυτό.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας